Ryby – horoskop na rok 2021

V roce 2021 budou Ryby hodně závislé na lidech ve svém okolí, ať již jde o rodinu, přátele či spolupracovníky. Budete sice moci trochu více se oddávat různým radovánkám, ale také vás čekají zajímavé a náročnější výzvy, na která vám bohužel nestačí síly. A tady právě odehrají roli jiní lidé, kteří vás v těžkých chvilkách podle horoskopu hodně podrží. Proto si udržujte pokud možno s každým co nejlepší vztahy, nikdy nevíte kdy ho budete potřebovat a jestli jeho pomoc nebude zrovna pro vás klíčová.

Nejlepší měsíce v roce 2021: leden, červenec, srpen

Nejhorší měsíce v roce 2021: duben, září, listopad

Láska

Podle horoskopu nebudete moc vědět, kam vlastně směřujete. Proto vás také překvapí, když se tam najednou octnete. Možná by stálo za to trochu přibrzdit s vaší představivostí. V lásce by se Ryby měly pokusit nehledat problémy úplně ve všem a všude. Zvláště je nehledejte tam kde opravdu nejsou. Pokud dojde k nějakým hádkám, nesnažte se je co nejrychleji zahrát do autu. Někdy je nutno se vykřičet a říci co vám nejvíce leželo na srdci.

Práce

Rok 2021 nebude pracovně nějak výjimečný ale podle horoskopu určitě také nebude vyloženým propadákem. V zaměstnání se většina věcí bude točit po starých vyjetých kolejích, jisté zajímavější okamžiky nastanou na přelomu jara a léta a potom znova v polovině podzimu. Ryby, které se rozhodnou pro nějakou novou činnost, měly by počítat také s pomocí okolí. Díky němu získáte nové a originální nápady. Raději se snažte nedělat velké skoky, do cíle lze bez problémů dojít i malými krůčky a budete mít alespoň jistotu, že si náhodou nevyvrknete kotník.

Zdraví

Závažnější nemoci by podle horoskopu pro Ryby v celém roku 2021 neměly představovat nějaký výrazný problém. Jediné na co si musíte dát více pozor je vaše váha. Diety mohou pomoci, ale jen za předpokladu, že je vám přesně na míru sestaví nějaký odborník. Jednodušším řešením bude zvýšit své aktivity ve volném čase, sport, klidně i aktivně a hodně dlouhých procházek – pamatujte ale na dobrou obuv, vaše chodidla budou výrazně citlivější. Podle horoskopu vám hodně prospěje pravidelný večerní špacírek.