Horoskopy od 11-10-2010 do 17-10-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý první týden roku 2010

1. Beran – hodí se vám ještě trochu trpělivosti. Efekty vašich snah ještě nejsou vidět, ale nebojte se už brzy se to změní. Najděte si určitě více času na odpočinek. Pro budoucnost vám bude nejvíce potřebná dokonalá rovnováha mezi fyzickými schopnostmi a vaší psýché.

2. Býk – pokuste se své emoce a napětí řešit okamžitě. Nic v sobě neduste, zvláště na začátku týdne, protože druhá polovina bude náročnější a veškeré věci, které jste odkládali či nechtěli řešit mohou vybouchnout přesně v tom nejnevhodnějším okamžiku.  Celý týden bude pro vás dobrým průvodcem vaše intuice.

3. Blíženci – začněte využívat příležitosti, které vám osud stále předhazuje pod nohy. Pokud se vám zdá, že nějaká situace nemá a nebude mít řešení, rozhlédněte se kolem sebe pořádně, téměř jistě jste přehlédli nějaký důležitý aspekt, který vše postaví v úplně jiném světle. Uprostřed týdne si užívejte života, bude to stát za to.

4. Rak – v následujících sedmi dnech by se vás mělo týkat několik důležitějších událostí, proto ke všemu přistupujte s maximální opatrností a soustředěností. Rozhodně bystě měli na začátku týdne najít nějakou chvilku pro zamyšlení nad tím jak to bylo do teď a co bude dál a potom se podle vašich rozhodnutí a myšlenek řídit.

5. Lev – dovolte si větší otevřenost, zvláště ve vztahu by vám takový přístup měl být hodně nápomocný. Na začátku týdne vás možná čeká menší množství sporů či hádek, ale pokud ke všemu budete přistupovat poctivě a čestně, tak řešení bude k vaší plné spokojenosti. Těšte se i z různých drobných radostí, které život přináší.

6. Panna – rozvíjejte své tvůrčí schopnosti, pokuste se hledat inspiraci ve věcech všedních, které ve skutečnosti pod svojí šedivou slupkou skrývají velmi zajímavý a zářivý plod. Pokud začnete nacházet kouzelné i ve všedním ve vašem životě dojde k mnoha zajímavým a příjemným proměnám.

7. Váhy – objeví se před vámi zajímavá možnost. Budete se moci stát průvodcem či učitelem nějaké osoby, která velmi věří vašim rozhodnutím, názorům a úsudku. Využijte této příležitosti co nejlépe. Ke konci týdne můžete očekávat nějaké menší zdravotní problémy, takže pozor a tam kde to jde předcházet, jako například ve výživě či správném oblékání, předcházejte rizikům.

8. Štír – měla by vám přijít nějaká velmi důležitá a dlouho očekávaná (možná jen podvědomě) informace či zpráva, která ovlivní celý týden ale také i týdny, které budou následovat po tomto. Jinak si dejte pozor na iluze, to že se vám podařilo před některými lidmi vytvořit falešný obraz by mohlo být pro vás varováním. Někdo totiž totéž zkouší na vás.

9. Střelec – hodí se vám trocha samoty. Měli byste si promyslet několik věcí a také si dopřát trochu skutečného odpočinku, který ale vám umožní pouze situace, kdy vás nikdo nebude vyrušovat. Srovnejte si v hlavě několik věcí, hlavně popřemýšlejte o tom, jestli má smysl vyčítat jiným staré a v dnešní době naprosto neaktuální  a nevýznamné záležitosti.

10. Kozoroh – v práci můžete začít jednat s větší odvahou. Budete moci dělat věci, po kterých jste dlouho toužili, podmínkou je ale jedna prostá věc. Musíte si o to říci a přesvědčit jiné, že na to máte. Nezanedbávejte prevenci, ale tento týden byste spíše měli být zdraví a plni sil, které se vám budou hodit.

11. Vodnář – před vámi by mělo být několik nepříjemnějších zkoušek. Zvláště kolem středu týdne a pak na jeho samotném konci. Vyhnout se jim moc nedá a připravit se na ně můžete jen minimálně. Nejlepším průvodcem tímto týdnem bude asi dobrá nálada a možná občas i ten nepříliš sympatický, ale velmi praktický tzv. americký úsměv.

12. Ryby – nikdy nesmíte zapomínat na to, že největší část budoucnosti leží ve vašich rukou. Podle toho jaké kroky podniknete tento týden, podle toho budete fungovat v týdnech nadcházejících. Proto raději pečlivě zvažujte vše co budete dělat, spoléhejte se více na studený kalkul a méně na emoce. Radám radílků se raději vyhněte úplně.