Horoskopy od 08-11-2010 do 14-11-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý pátý týden roku 2010

1. Beran – w tomto týdnu budete mít možnost konečně dokázat, že nejen dokážete vymyslet zajímavé a užitečné věci, ale že jste také schopni velmi dobře spolupracovat s jinými lidmi. Někdo bude čekat na vaši pomoc, nesmíte ho zklamat, v budoucnu by měl být pro vás velmi silnou oporou. Jestli vás v tomto týdnu čeká nějaká oslava, dejte si pozor na žaludek a hlavu.

2. Býk – neříkali vám někdy, že jste dítko štěstěny ? Jestli ne, tak tento týden možná začnou. Z jedné strany možná se vám bude zdát, že občas zbytečně moc zakopáváte a že se vám nedaří spousta věcí tak, jak jste si je přáli, ale když se podíváte pořádně, tak zjistíte, že nic nebude mít špatné důsledky. Ba spíše naopak, naprosto nepochopitelně každý průšvih se změní ve váš triumf. Využívejte toho pokud to jen půjde.

3. Blíženci – možná budete mít větší chuť kontrolovat svého partnera. Vaše podezíravost ale nemá nějaký racionální podklad, zkuste se od ní oprostit a prozkoumat pouze fakta. Jinak se může stát, že vyvoláte velké množství naprosto zbytečných sporů. Dejte si také pozor pokud získáte více rozhodovací moci, abyste ji nezačali zneužívat. Pokušení bude velké, ale také můžete někomu nechtěně ublížit.

4. Rak – pokud se na začátku týdne budete pečlivě rozhlížet kolem sebe a pozorně budete zkoumat co se před vámi ukazuje za možnosti, tak brzo zjistíte, že předchozí způsoby byly příliš zdlouhavé a neefektivní. Stačí změnit jen pár detailů a rozhodně úspěch vás nemůže minout. Někdo se také již delší dobu snaží upoutat vaši pozornost. V tomto týdnu to učiní znova a navíc velmi originálním a překvapivým způsobem.

5. Lev – pozitivních sedm dnů ať se na to kouknete z jakékoliv strany. Jediné co vlastně budete potřebovat, je optimistické nastavení v každé chvíli. Nikdo vám nesmí zkazit náladu, od nikoho si nenechte ničit den. Na případné náznaky trablů zareagujte s úsměvem a uvidíte, že všechno je v pořádku.

6. Panna – pokuste se začít něco nového. Utápění se ve starých záležitostech vás jen brzdí v rozvoji. Při své činnosti se ale musíte řídit správným mixem mezi intuicí a chladnou a velmi přesnou kalkulací. Neměla by výrazněji převažovat ani jedna z možností.
7. Váhy – základem pro získání toho co chcete získat je pořádný plán a poté neustálý dozor nad vývojem událostí. Koncentrujte se na věci nejen na začátku ale i v jejich průběhu, díky tomu budete moci doladit různé drobnosti, které na první pohled nebyly vidět. Konec týdne by měl být výrazně pozitivní, zvláště pokud vám již delší dobu házel někdo klacky pod nohy, tak najednou uvidíte, že se netrefil a zakopává o vlastní pastičky.

8. Štír – čerstvě zamilovaní, ale stále ještě svobodní Štíři by si tento týden měli dávat docela velký pozor. Hrozí vám, že uděláte nějaký nepříliš rozumný krok, který v budoucnu vyústí do nepříjemnosti spojené se zlomeným srdcem. Proto si pečlivě rozmyslete co a jak uděláte. Všichni Štíři by si tento týden měli pořádně vyčistit uši a poslouchat rady zkušených lidí a rozhodně zpomalujte vždy, kdy se vám bude chtít šlápnout na plyn.

9. Střelec – pravděpodobně se vám příliš nezdaří realizace dlouhodobých plánů. Pokud to tedy jen jde, věnujte se jen záležitostem, které jste schopni začít a skončit stejného dne. Ale obecně i tak laťku si nenastavujte moc vysoko. Celkově se tento týden snažte nejít proti proudu, nechte se klidně unášet a všechno bude v pořádku.

10. Kozoroh – musíte se už konečně zbavit strachu a podívat se svým obavám do očí. Využívání pštrosí taktiky se strkáním hlavy do písku může dlouhou dobu vypadat jako geniální řešení, ale ve skutečnosti, to žádné řešení není. Problémy se musí řešit ihned. Tento týden ale dostanetě několik dalších šancí, jak konečně vyřešit věci, kterým jste se vyhnuli (ale kuk, to nepomohlo, problém nezmizel) dříve.

11. Vodnář – pokud začnete něco nového, bude to mít na váš život výrazně delší vliv než to na začátku bude vypadat. Více se tento týden koncentrujte na záležitostech pracovních než na citech. Tam by neměla nastat nějaká výraznější změna, proto se koncentrujte na tom co je aktuálně důležitější. Někdy kolem čtvrtku či pátku pozor na zdraví – mohou vám hrozit nějaké chřipky či nachlazení.

12. Ryby – cokoliv  se výraznějšího stane, bude to velmi nečekané. Takže připravte se na cokoliv a hlídejte si své reakce ať nejsou zbytečně přehnané. Vztahy s lidmi se budou vyvíjet velmi různě. S některými se pochopíte tak říkajíc bez jediného slova a s jinými prostě porozumění nebudete schopni vůbec najít. Pozor na Raky a Býky.