Horoskopy od 15-11-2010 do 21-11-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý šestý týden roku 2010

1. Beran – čeká vás nějaká nová životní etapa. Objeví se změny, které budou pro vás velmi důležité, zvláště pokud se to bude týkat emocí. Jestli si plánujete cestování, tak cesty se můžou ukázat velmi náročné ale také i mírně bláznivé a plné zážitků. Někteří pracovití Berani mohou se úplně ponořit v pracovních činností a mírně zapomínat na okolní svět. Kolem víkendu si naplánujte nějaký hezčí relax.

2. Býk – bohužel v tomto týdnu se vám bude špatně spolupracovat s okolím. Na vině bude vaše určitá neochota se přizpůsobovat tlakům z vnějšku. A jako takové tlaky budete vnímat téměř cokoliv. Nejlepší pro vás bude, pokud se budete koncentrovat pouze na záležitostech, které můžete udělat sami.

3. Blíženci – využívejte každou volnou chvíli pro sebezdokonalení. Možná se vám zdá, že už nemusíte, ale celý život by měl být neustálým hledáním dokonalosti. Pořád můžeme na sobě najít něco, co ještě není úplně skvělé, stále ještě něco nevíme nebo nechápeme a stále je zde prostor pro získávání spousty nového a pozitivního.

4. Rak – nastává docela dobrá chvíle, abyste se rozloučili se svou minulostí. Ale pozor, nejde o nějaké drastické odseknutí od toho co bylo v minulosti. Spíše naopak, vaše rozloučení by mělo probíhat jako spíše loučení se starým dobrým známým, kde si vzpomenete na to dobré i to špatné a budete si vše do budoucna pamatovat. Obecně co je milé a krásné, může být nyní pro vás otevřené. Na konci týdne buďte opatrnější, může vám hrozit menší nachlazení.

5. Lev – kolo štěstěny se neustále točí, někdy budete nahoře, jindy zase dole. Tento týden bude spíše ta fáze mezi vrchem a spodem. Na začátku týdne se budete spíše věnovat práci, kde vás ale nečeká nic neobvyklého. V polovině týdne by vás mělo čekat nějaké setkání, které ale pouze na první pohled bude vypadat jako zajímavé a přínosné, později se z toho vyklube jen nuda.

6. Panna – řešení složitých situací budou pouze na vás. A nebude jich málo, v průběhu následujících sedmi dnů vás čekají různé zapeklité události jak v pracovním tak i v domácím životě. Nebudou nějak extrémně nepříjemné, ale budou vyžadovat váš čas, který jste možná plánovali využít nějak jinak. Někdy se ale bohužel nedá jinak a musíte se nechat pouze unášet událostmi.

7. Váhy – to co mělo být vyvrcholením a kouzelným finálem vašich velkých snah se může ukázat jako naprostá katastrofa. Můžete se tomu ale ještě stále vyhnout. Jsou pro to dvě podmínky. Za prvé musíte si dát obrovský pozor na vaše spolupracovníky, pokud o někom pochybujete, nenechte ho dělat důležité a za druhé nesmíte podléhat přílišnému pocitu klidu, ještě těsně před vrcholem zkontrolujte všechny detaily, i ty bezchybné samozřejmosti a dotáhněte vše na poslední šroubek.

8. Štír – v úterý by měl být jeden z vašich lepších dnů. Pokuste se začít něco nového nebo udělat nějaké důležité rozhodnutí, vše by mělo dopadnout naprosto výborně. Někdy před víkendem může dojít k velkému narušení vašich plánů, ale s postupným vývojem událostí najednou zjistíte, že jde vlastně o velmi příjemné překvapení.

9. Střelec – vnější síly by vás měly začít mírně ovlivňovat a lákat k větší aktivitě. Možná je to také znak, že jste v něčem v poslední době lehounce zlenivěli. Lenost pokud není neustálá, tak není zrovna nějakým úplně strašným hříchem, ale můžete díky ní přijít i o věci, které byste nechtěli ztratit. Nastartujte a vyražte plnou rychlostí kupředu, pokud  aktivita, tak pořádná, žádná polovičatá řešení.

10. Kozoroh – budete se cítit přeplněni energií a někdy kolem středy se navíc ve vaší hlavě začne objevovat spousta nových a originálních myšlenek, nápadů a různých postřehů, jak co zdokonalit či vylepšit. Docela by se vám měla vyjasnit záležitost, kdo ve vašem životě zabírá jaké místo. Vyzdvihněte důležité a s bezvýznamnými se bez lítosti rozlučte, na prvním místě jste vy a vaše štěstí.

11. Vodnář – pozor pozor Vodnáři, v nejbližších dnech můžete někoho velmi silně urazit. Abyste se tomu vyhli, musíte bezpodmínečně ubrat na svém egocentrismu a rozhodně se vykašlat na jakoukoliv aroganci. Lidé vás mohou štvát, to je normální, ale budete mít tendenci vše přehánět a nyní to opravdu nemá smysl a mohlo by mít nemilé následky. Raději se kousněte do jazyka a ten malý špendlíček do zad píchněte jindy.

12. Ryby – občas stojí za to pokusit trošičku štěstí. Ano jistě, určitě stojí za to se v životě chovat zodpovědně, dělat jen kroky které si pořádně promyslíte a propočítáte, ale pokud tak budete fungovat celý život, tak to bude takové trošku nudné a nezáživné. Navíc pokud nikdy nevsadíte pouze na náhodu, tak nezjistíte o co jste přišli. A navíc vám prostě tento týden hvězdy přejí, tak proč to alespoň malinko nepodráždit.