Horoskopy od 22-11-2010 do 28-11-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý sedmý týden roku 2010

1. Beran – pokud se budete snažit, tak někoho se vám podaří na začátku týdne příjemně pobavit a díky tomu se na vás bude později koukat velmi příznivým očkem. Využijte své šance a jeho podporu.  Pokud to jen půjde, tak tento týden věnujte hlavně péči o své tělo a mysl.

2. Býk – kde by byl člověk bez lásky.  Nebojte se projevit co nejvíce své city, leckdy si člověk jen tak namlouvá, že jeho přístup je přeci jasný a slova jsou zbytečná. Ale není to tak, činy i slova musí jít v páru. Samozřejmostí si nikdy nikdo příliš nevšímá a může mít dojem, že je zanedbáván. V průběhu následujících sedmi dní nezapomeňte na nějakou starší povinnost.

3. Blíženci – starší lidé mívají hodně znalostí a hlavně zkušeností životem. Ale to neznamená, že se podle nich musíte řídit. Velmi často jejich náhled do minulosti zakryje prostý fakt, že doba se změnila a některé věci se prostě dnes řeší jinak. A to bude případ, který vás nyní čeká. Nebojte se říci ne a rozhodnout pouze podle své vůle a nejlepšího svědomí.

4. Rak – na začátku týdne by vás měly čekat nějaké větší pracovní problémy. Jednoduché věci se nečekaně stanou složitější a někdo kdo se tvářil jako přítel a pomocník vám ve skutečnosti už hodně dlouhodou dobu hází klacky pod nohy. Vypořádejte se s problémy a poté také s proradností okolí. Někdy je nutno postupovat tvrdě, tak říkajíc nehledět na mrtvoly.

5. Lev – nechte se unášet svými sny. Svět je někdy zbytečně racionální a chybí mu troška bláznivosti různých snílků. Na začátku se na vás sice budou lidé dívat trochu divně, ale pokud nepovolíte, váš bláznivý přístup osloví okolí a vše bude jednou konečně trošku uvolněnější. Hlídejte si jen zdraví, bláznit můžete, ale bez riskování.

6. Panna – někdy kolem poloviny týdne by vás mělo potkat zajímavé setkání, které přivolá atmosféru minulosti. Možná je to konečně dobrá příležitost uzavřít nějaké otevřené záležitosti, které zbytečně vám dělaly starosti. Pohled z obou stran je velmi často ve svých důsledcích totožný, je to jen o tom se podívat i z toho jiného úhlu a pak si to porovnat.

7. Váhy – někdo, od koho to nečekáte, ale kdo vás má ve skutečnosti docela rád, vám nabídne pomocnou ruku. Neodmítejte ji, i když musíte se připravit na menší dávku drobných jízlivostí. Ale jsou ve skutečnosti známkou určité nejistoty, a pokud vaše reakce nebude přehnaná či hysterická, tak ono opatrné očuchávání spojené s pošťuchováním rychle zmizí.

8. Štír – hvězdy vám dají solidní dávku přitažlivosti. Podle chuti a nálady můžete ji využít a vrhnout se do víru zábavy a vášní a nebo se věnovat jiným věcem. Rozhodně to není poslední taková příležitost a tento týden navíc musíte dávat pozor na pracovní záležitosti. Tam byste mohli při přílišném pohlcení zábavou leccos zameškat či pokazit.

9. Střelec – týden bude celkem průměrný, jisté nepříjemnosti vás čekají na jeho konci a budou spojeny s lidmi, kteří vám nepřejí. Budete muset nachystat hroší kůži, budou vás pomlouvat a můžete se dočkat i nějakých nepříjemných urážek. Bohužel ale vaše okolí na první pohled nepozná, že jste obětí, takže pokud se budete bránit, tak najednou vás mohou brát za agresora. S trochou tpělivosti, ale najednou vše se otočí a lidé vám pomohou.

10. Kozoroh – ve čtvrtek by vás mělo čekat něco příjemného. Jinak před a po by to měl být docela všední týden, ve kterém byste si měli dávat jen pozor na žaludek. Hlídejte si čerstvost a alespoň relativní zdravost toho co jíte, protože můžete být trošku citlivější a může vám škodit to co vám dříve nevadilo.

11. Vodnář – tento týden se musíte opírat pouze na tom co skutečně je a ne na tom co si myslíte, že je. Budete podezíraví, ale bude to zbytečné. Nahlédněte pod pokličku, vaří se tam to co vám řekli a ne to co si myslíte. Pokud se budete držet svých představ, můžete někomu hodně a hlavně nespravedlivě ublížit. Než po někom vyjedete, požádejte i své okolí o názor, rozhodně vám pomůžou.

12. Ryby –  na začátku týdne si vše pečlivě naplánujte. Následující dny sice nebudou příliš náročné, ale budou velmi chaotické. Bude se na vás hrnout ze všech stran spousta různých informací a impulsů, které vás mohou odvádět od toho co je aktuálně nejdůležitější. S dobrým plánem ale budete vždy vědět co je na prvním místě a čemu se můžete, ale nemusíte, věnovat když vám zbyde troška volného času.