Horoskopy od 29-11-2010 do 05-12-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý osmý týden roku 2010

1. Beran – čeká vás týden zajímavé intelektuální aktivity a mnoha originálních nápadů. Druhou stranou mince bude velmi složité sladění domácnosti a pracovní aktivity. V prvních dnech týdne byste si ale se vším měli radit celkem dobře, od čtvrtka to už začne být náročenější a budou vám hrozit různé zbytečné hádky. Také se ke konci týdne pokuste vyhýbat delším cestám.

2. Býk – pro tento týden by vás mělo provázet od začátku varování. Nesázejte vše jen na náhodu a přirozený vývoj událostí. Pečlivě sledujte co se kolem vás děje, sbírejte informace, vyhodnocujte je a reagujte podle potřeby. Rozhodně se starejte ke všemu přistupovat rázně a bez váhání, zvláště pokud se to bude týkat pracovních záležitostí. Pokud v pondělí uslyšíte něco nepříjemného, ve středu by se to mělo vysvětlit – nic se nejí tak horké jako se to upeče.

3. Blíženci – Měsíc spolu s Uranem by měli dost negativně ovlivňovat vaše nervy. Hrozí vám, že budete podráždění a okolí vycítí vaši zvýšenou chuť na ve skutečnosti nepříliš důležité hádky. Několi lidí vám to může i vytknout a přidat také trošku nepříjemných slov a hodnocení. Místo urážení, pokuste se popřemýšlet, jestli a případně kde mají pravdu. A pokud uznáte, že něco s vámi není úplně v pořádku, pokuste se to změnit.

4. Rak – během pracovních dnů by se vám mělo podařit vyřídit všechny naplánované důležité záležitosti. Zvláště se koncentrujte na těch většinou nejotravnějších neboli na všech těch papírovacích úředních ptákovinkách. Také by se vám měla objevit v kapse nějaká příjemnější a asi i nečekaná hotovost, což určitě není na škodu, s ohledem na nadcházející vánoční čas.

5. Lev – vliv planet by vás měl pomaličku přesvědčit, abyste uvěřili radám někoho výrazně zkušenějšího. Tato osoba vám opravdu přeje a jistý zmatek v posledních dnech vám docela zamlžil reálný pohled na věc. Čerstvý a hlavně zkušený pohled pomůže. Rozhodně se nestavějte na zadní, rozhodně nevíte všechno a poslechnout něčí radu není rozhodně nějaká ostuda.

6. Panna – v nejbližších dnech by vám nějaký známý nebo dokonce i přítel mohl přinést velmi zajímavé zprávy. Není jasné jestli jsou dobré nebo špatné (v druhém případě nepopravujte posla), jisté je jenom, že ovlivní velmi výrazně dění v celém týdnu. Jinak srdcové záležitosti nebudou na tom úplně nejlépe, něco nečekaného vám bude hodně  křižovat plány. Víkend se pokuste strávit doma, pokud možno péčí o své zdraví.

7. Váhy – vliv Venuše může způsobit, že se budete cítit trošku nejistě. Nebude to úplně bezdůvodné, v průběhu nejbližších pěti dnů se ukáže, že někdo komu jste velmi věřili a do jehož rukou jste vložili některé důležité záležitosti se ve finále ukázal jako velmi nezodpovědná osoba. Víkend proto může být náročnější, kdy začnete žehlit různé řetězící se problémy.

8. Štír – měla by vás čekat příjemná výhra nad vašimi soupeři. Nejpravděpodobněji se konečně jasně a výrazně prokáže, že jste dříve měli pravdu. Vy jste to sice vždycky věděli, ale vaše okolí to nedokázalo velmi dlouho pochopit. Konečně se to změni. Svoji výhru ale slavte opatrně, přílišná arogance by vám mohla uškodit. Jinak s nadšením se vrhejte na různé nové a zajímavé plánů.

9. Střelec – od podnělí budete pod velikým tlakem. Práce i domácnost vám bude přinášet hodně starostí, problémy se budou kupit a řešení bude vypadat, že je v nedohlednu (a nebo ještě dál). Úplně to tak nebude, ale pocit ve vás bude narůstat a hrozí vám, že najednou vybouchnete a napětí vyládujete naprosto nespravedlivě na nějaké nevinné oběti. Velký pozor na to, druhý konec týdne by měl přinést uklidnění, takže pokud možno kousejte se v každé výbušnější situaci do jazyka.

10. Kozoroh – ve středu by díky vlivu Merkuru mělo nastat ve vašem životě jisté oživení. Více různých kontaktů a společenských událostí, kterým nebude tak lehké se vyhnout.  A možná ani nestojí za to se o to snažit, můžete přijít o hodně zajímavého a hlavně důležitého. Finanční záležitosti by v tomto týdnu měly vycházet velmi dobře, jen pozor na přílišný optimismus a přehnané plány.

11. Vodnář – až do pátku by vše mělo probíhat docela normálně, spíše s pozitivnějším nábojem.  Bohužel v pátek by měl nadejít nějaký konflikt, buď s vám nejbližší osobou a nebo s nějakým příbuzným. Tento spor se vám sice podaří vyřešit, ale víkend už budete mít stejně zkažený. Obecná rada pro konflikty, útok není vždy nejlepší řešení, taktický ústup může se přerodit v budoucnu ve výhru.

12. Ryby – čeká vás trošku melancholičtější týden. Pokud začnete hodně přemýšlet o životě, o minulosti a o tom co jste vůbec v životě dokázali, tak možná je nejlepší čas pro nějakou naprosto bláznivou akci. Tento týden je pro to jako stvořený. Hoďte za hlavu starosti, vykašlete se na konvence, nepřemýšlejte o důsledcích, je prostě čas na něco nového, co vám přidá sílu do dalších let. A škarohlídi ať škaredě hledí jinam a nebo do zrcadla.