Horoskopy od 06-12-2010 do 12-12-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý devátý týden roku 2010

1. Beran – to bude týden plný velmi výrazných zážitků a prožitků. Vše bere kořeny ve velmi silném závěru minulého týdne, který přenáši svůj vliv i do následujících sedmi dnů. Ve středu by vaše nálada měla být trošku bojovnější a bude to jen ku prospěchu, protože budete potřebovat každý zdroj síly, který vám pomůže překonat nástrahy a také nepřítele. Celý týden si dávejte pozor na zdraví.

2. Býk – pokuste se všechny důležité a neodkladné věci zařídit pokud možno do čtvrtka. Poté totiž u vás nastane útlum a vše vám půjde výrazně pomaleji, také hrozí že budete na různé drobnosti (které se ukážou velmi důležité) zapomínat. Celý týden vás může pronásledovat nepochopení a také pravděpodobně budete nespokojeni s vlastním rozhodnutím v nějaké závažnější záležitosti. Vše lze ale v budoucnu změnit, takže nezoufejte.

3. Blíženci – na začátku týdne byste měli dostat nějaké důležité informace, které budou mít vliv na celý zbytek roku. Zhruba od středy byste měli překypovat energií, takže je to výtečná příležitost jak dokončit spoustu načatého a také například vyřešit část předvánočního shonu. Jinak nebojte se změn, strach před nimi může velmi omezovat vaše možnosti a také přinést špatnou náladu.

4. Rak – necpěte se tam, kde vás nechtěji. Pokud se vás někdo nebude ptát, nevnucujte mu svůj názor či řešení. Lidé vás až do víkendu budou vnímat spíše negativně. Nebude to z nějakého racionálního důvodu, nic špatného jste neudělali, ale prostě někdy vnější vlivy nemůžete nijak změnit. A v takovém momentě je lepší se přizpůsobit. Využijte ten čas na odpočinek a promyslete si v soukromí některé záležitosti.

5. Lev – budete potřebovat hodně klidu. Něco vás bude rozčilovat a nebudete to moci přesně definovat. Docela pomocné v takové situaci mohou být bylinky. Otevřete poznámky babiček, podívejte co ony v takových situacích dělaly a nebo například vyzkoušejte meduňkový čajík. Pozor na někoho z rodiny, sice se vám bude snažit pomoci, ale jeho snaha bude mít naprosto opačný efekt. Škody se při rychlé reakci dá velmi omezit nebo i eliminovat.

6. Panna – popřemýšlejte jestli čirou náhodou neprotahujete nějakou záležitost jen z důvodu, že se ji bojíte rázně a jasně ukončit. Začátek týdne vám dá několik dobrých příležitostí jak se z tohoto mírně zbabělého přístupu vyprostit a rázně vše uzavřít. Jinak se během týdne držte své optimističtější stránky, úsměv vám pomůže vyřešit hodně náhodně vznikajících konfliktů.

7. Váhy – nemusíte se snažit neustále získat pochvalu a respekt osoby, která za to nestojí. Je ve vás mnohem víc než se vám někteří nepřející lidé snaží namluvit. Celý týden budete muset najít nějaký správný kompromis mezi pracovním a rodinným vytížením. V pátek by měla přijít docela hezká dávka optimismu, což se může docela hodit pro víkendové radovánky.

8. Štír – využijte veškeré své schopnosti a možnosti abyste veškeré možné spory ukončili okamžitě na začátku. Ještě lepší by bylo, kdyby se vám podařilo se jim úplně vyhnout a budete mít takovou možnost. A nestarejte se jen o sebe, pokud se vám podaří vyřešit hádku osob vám blízkých, budete mít u všech obrovský plus. Nezanedbávejte romantiku, i v hektických předvánočních dnech se stále dá najít spousta místa pro něco krásného.

9. Střelec – vnější vlivy vás budou tlačit k tomu, abyste se příliš spoléhali na jiné nebo se nechali ovlivňovat jejich názory a přístupem. Je to zbytečné. Máte dost schopností a možností jak většinu věcí vyřešit. Samozřejmě ale vyslechnout si jiné a případně zakomponovat to nejlepší od nich do svých vlastních plánů nikdy nezaškodí. Ale vždy to musí být na prvním místě vaše plány. Zlepšenou formu o víkendu můžete využít k nějakým zimním sportům.

10. Kozoroh – samozřejmě blíží se Vánoce, je nutno sehnat dárky, napéct cukroví, poklidit a tisíce dalších předvánočních drobností. Ale najděte si také trochu času na nějaké čistě osobní potěšení, jinak se může také stát, že do Vánoc budete vstupovat s únavou a určitým otrávením. A to by mělo být u určitého vyvrcholení celého roku rozhodně škoda. Jinak nejlepší dny pro rozhovory o lásce jsou úterý a pátek, může se to hodit.
11. Vodnář – možná na začátku týdne budete trošku přitlumení, ale ani tento mírně negativní vliv planet by vás neměl omezovat v rozletu. Vaše intelektuální schopnosti jsou totiž blízko vrcholu, takže by to bylo dobré využít, než zase nastane pravidelný a nevyhnutelný pokles. Pokuste se naplánovat si něco zajímavého, promyslete si některé události nebo se „jen“ naučte  něco nového. Jinak celý týden dávejte pozor venku, v nejbližších dnech vám hrozí větší riziko různých nepříjemných úrazů.

12. Ryby – tento týden budete obdařeni zajímavou schopností. Dokážete se velmi dobře vcítit do pocitů a potřeb jiných a dokážete velmi dobře řešit a vyřešit cizí problémy. Tuhle schopnost využijte na maximum, zvláště u lidí, u kterých máte nejaký minulý dloužek. Tímto se smázne a co víc, otočí. Celý týden by měl být také velmi zajímavý pro různé finanční řešení, rozhodně je to perfektní doba pro uzavírání obchodů či nějakých dlouhodobějších smluv, protože budete mít nad druhou stranou výraznou převahu.