Horoskopy od 13-12-2010 do 19-12-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý týden roku 2010

1. Beran – občas byste měli udělat nějaké důležité životní rozhodnutí. Možná nastala ta chvíle, ale rozhodně nic byste neměli uspěchávat, rady přátel a příbuzných vám mohou vrhnout na některé záležitosti úplně jiné světlo. Rozhodnutí je vždy jen na vás, na to nesmíte zapomínat a pro nejlepší rozhodnutí vždy potřebujete co největší počet kvalitních informací. Na začátku týdne si dávejte pozor na chodnících.

2. Býk – tento týden byste měli být co nejpečivější. Cokoliv se rozhodnete udělat, byste měli vypiplat  do co nejmenšího detailu. Nezapomeňte. nemusíte být vždy nejoriginálnější, píle a přesnost často dokáže mnohem více než zbrklé novinky. Vaše okolí pečlivost ocení a bude si ji dlouho dobře pamatovat. A na konci týdne dobře naplánovaný víkend vás možná mile předvánočně naladí.

3. Blíženci – možná byste si měli promyslet jak vše ve vašem vztahu funguje. Pokud se opírá jen na drobnostech a věcech, které vás ve skutečnosti příliš nezajímají, možná docela brzy zjistíte, že vám to nestačí a ve skutečnosti potřebujete i něco více. A proto je lepší případně couvnout, dokud nebude příliš pozdě.

4. Rak – pozor na migrénu, někdy to co vypadá na obyčejný menší bolehlav, bohužel začíná mít jistou nepříjemnou pravidelnost. Tady byste měli vyhledat spíše odbornou pomoc lékaře, který vám přesně poradí jak migrény řešit.  Obecně v tomto týdnu můžete očekávat více dobrých tipů, které vám někdo nezištně poskytne.

5. Lev – někdy s přílivem nových událostí nejde vůbec nic udělat. Budou přicházet ve vlnách, nic nebude předpovídat jak a kdy, někdy budou lepší jindy budou horší, celkově se to bude držet spíše středu. Abyste měli klid v duši, nejlepší bude se se vším smířit a přistupovat ke všemu pasivně, více méně vše se tento týden samo vyřeší i byz vašeho přičinění.

6. Panna – pozor na peníze, krádeže se obávat spíše nemusíte, ale budete v předvánočním pokušení vydávat, vydávat a vydávat. Dárky jsou důležité, ale finanční stabilita domácnosti ještě více. Neriskujte pro krátkodobé potěšení z konzumu dlouhodobé problémy.

7. Váhy – je sice zima a to člověka často svádí k lenošení za pecí, ale momentálně byste měli popřemýšlet o pohybu a dietě, jinak již brzy vám to vaše tělo začne velmi připomínat. Naplánujte si už na začátku týdne nějakou fyzickou aktivitu a popřemýšlejte jak mírně zredukovat jídelníček. Ideál by bylo zmenšit porce a zvětšit pravidelnost stravování.

8. Štír – na začátku týdne budete pod větším tlakem, proto by bylo nejlepší každou volnou chvíli trávit relaxací o samotě. Pokud to neuděláte, bude hrozit, že začnete mít všeho brzy až po krk a začnete agresivně přistupovat ke svému okolí. Vůbec tento týden nebude nejlepší pro mezilidské vztahy, společenský život omezte na minimum.

9. Střelec – v první polovině týdne budete mít pocit, že vám někdo ve vašem okolí nepříjemně a hlavně nespravedlivě ubližuje. A bohužel nepůjde o pocit, ale o skutečnost. Reakci si ale velmi pečlivě promyslete, aby vám nepřinesla více škody než užitku. Zvláště si hlídejte, co řekne na váš přístup okolí, pokud vše správně nevysvětlíte, to vy můžete být uznáni za agresora.

10. Kozoroh – uprostřed týdne vás čeká nějaká nenadálá zpráva, která jakkoliv se bude tvářit velmi důležitě, tak ve skutečnosti půjde o banalitu, které si ani nemusíte všímat. Pro tento týden by bylo nejlepší, kdybyste si připravili pečlivý plán, co kdy uděláte, jinak vám hrozí, že v návalu předsvátečních povinností toho začnete hodně, ale nedokončíte nic.

11. Vodnář – možná je to vliv nadcházejících svátků, možná je to blížícím se příchodem nového roku. Ve vaší hlavě bude chaos a zmatek, žádné myšlenky se nebudete schopni držet příliš dlouho, se vším si budete dělat starosti a o chvíli později nad vším i nad skutečným problémem mávnete rukou. Tento týden můžete na své okolí působit velmi bláznivě, proto by bylo nejlepší se držet nějakého důvěryhodného rádce.

12. Ryby – rozhodně je dobré si stát na svém a neměnit názor. Bohužel ne vždy je to možné a ne vždy je to žádoucí. V druhé polovině tohoto týdne zjistíte, že váš dřívější přístup vycházel ze špatných informací. Je samozřejmě jen na vás jak s tím naložíte, ale lidé, kteří si dokáží přiznat chybu a pracují na zlepšení, bývají obecně velmi vážení ve svém okolí.