Horoskopy od 20-12-2010 do 26-12-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý první týden roku 2010

1. Beran – určité záležitosti z nedávných dnů vám budou neustále přinášet starosti. Musíte vsadit na tpělivost, i když tento týden to pro vás nebude nějak lehké a čekat jak se některé záležitosti zase pohnou. V nejbližších dnech můžete zaslechnout spoustu různých drbů, ale vyhněte se jejich šíření, aby případné následky nepokazily nadcházející svátky.

2. Býk – na začátku týdne vás někdo začne popohánět, mělo by jít o nějaké důležitější formální nebo případně úřední záležitosti. Měly by vypadat složitě, ale pokud se postaráte, budete mít vše do středy hotovo. Zdraví by se vám mělo výrazně zlepšit, dejte si jen pozor na ostré věci.

3. Blíženci – neměli byste již déle odkládat významný rozhovor. Měl by vás v životě posunout výrazně dál, jenom to chce tu první odvahu a říci co si myslíte a jak si to představujete. Další otálení by mohlo přinést naprosto zbytečné ztráty. Celý týden si hlídejte důležité termíny, byla by škoda, kdyby se nad svátky vznášely zbytečně zameškané povinnosti.

4. Rak – v úterý by na vás měla padnout únava. Nebude to mít nějaký významnější důvod, prostě někdy se člověk cítí velmi unaven. O den později ale vše by již mělo být v pořádku, zvláště pokud úterní odpoledne a hlavně večer vyhradíte na poctivou relaxaci. Nesledujte to co dělají jiní, starejte se o své záležitosti a nebudete mít zbytečné stresy a problémy.

5. Lev – nyní není nějaký dobrý čas pro různé investice do budoucna. Držte se každodenních starostí a vaše plánování nemusí vykračovat za horizont čtyřech pěti dní. Dejte si pozor, aby vás nějaký našeptávač nepřesvědčil, že nyní v tom shonu a chaosu je nejlepší doba pro věci důležité. I vaše podvědomí, nejen hvězdy, jasně říká ne.

6. Panna – dejte si pozor na rozmary počasí, může mít na vás v nejbližších dnet významný vliv. Ať to bude situace na chodnících nebo silnicích nebo teplota a nebo různé pohyby tlaku, bude to nejvýraznější vnější impuls, který vám může i narušit plány. Jinak zvláště ke konci týdne budete potřebovat hodně trpělivosti.

7. Váhy – některé věci týkající se citů budou vyžadovat po delší době zase novou prověrku. Jenže tentokrát vás čeká malé překvapení. Vy nebudete testovat nikoho, to vy budete obětí testů. Takže dejte si pozor na své chování, je pozorováno ostřížím zrakem a váženo na lekárnických vahách.

8. Štír – vaše schopnost vystihnout ten nejlepší detail a zároveň perfektně analyzovat celek dosáhne tento týden nových výšin. Pokuste se toho využít a neostýchete se pomoci také jiným lidem. Objeví se před vámi nějaká zajímavá možnost, pravděpodobně vám přinese další peníze, jen musíte vychytat všechny mouchy ještě než se do toho plně pustíte. Na konci týdne se plně věnujte svým nejbližším.

9. Střelec – měli byste si začít klást otázky, co bude za týden, měsíc či za rok. Váš život je jen váš a podléháte příliš nějakým negativním vlivům. Měli byste najít způsob jak se jich zbavit. Rada na celý týden, nervozita a cholerický přístup ničemu nepomohou, pokuste se, i kdyby to mělo být na začátku proti vaší vůli, o co nejklidnější přístup ke svému okolí.

10. Kozoroh – většina lidí ve vašem okolí bude mít setsakra náročný týden. Díky tomu logicky zvláště v jeho předsváteční části, jejich nálada nebude nejlepší a může se vám stát, že se vám budou snažit kazit i tu vaši. Nenechte se, naopak pokuste se jim ukázat i ty světlejší stránky života.

11. Vodnář – někdo by vás měl vyzvat k vyřešení nějaké důležitější záležitosti, bude s tím spojen mírně nepříjemný rozhovor, ale ve finále uvidíte, že s trochou snahy vše bude v nejlepším pořádku. Dokonce byste mohli i něco získat. Nečekejte nemožné a různé extravagantní výstřelky si pokud možno nechte na nějaké méně tradiční období.

12. Ryby – někomu by mohl nyní začít vadit váš přehnaně individualistický přístup k životu. Nemusíte se měnit od základů, konec konců váš přístup vyhovuje vám a to je pro vás nejdůležitější, ale nyní ja takový čas, kdy je dobré vycházet se všemi pokud možno v míru. Takže ukažte i tu svoji méně používanou tvář a alespoň se poptejte, jak se kdo má a či něco nepotřebuje. Občas stačí jen malinko projevit zájem.