Horoskopy od 27-12-2010 do 02-01-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
poslední týden roku 2010

1. Beran – měly by vás přitahovat spíše romantičtější situace a vaše okolí by vám při tom mělo pomáhat. Hvězdy vám na konci roku dají do vínku jistou dávku přitažlivosti, tak toho určitě využijte. Zvláště zajímavé pro vás budou Váhy. Někdy kolem poloviny týdne bude nejlepší čas na usmíření.

2. Býk – možná máte chuť vydávat extrémní množství peněz na jiné lidi. Možná máte i dojem, že to od vás ostatní tak nějak očekávají. Ale není to pravda, všichni se spokojí i s málem a většině úplně stačí hezké slovo či milý úsměv. Dejte si nějaké významější předsevzetí, které jde splnit rychle. Dobrý start může být i v prvních lednových dnech.

3. Blíženci – z různých rodinných drbů můžete získat zajímavé informace. Ty by vás měly utvrdit, že krev není voda a vztahy v rodině jsou jednou z nejdůležitějších věcí v životě. A že i lidé, kteří na první pohled mohou být nesympatičtí či mít nějaké nepříjemné návyky, ve skutečnosti jsou vaší dlouhodobou oporou.

4. Rak – měli byste žít nějakým novým nápadem či vizí, která se bude týkat vaší nejbližší budoucnosti. Ale když si vše pečlivěji promyslíte, tak najednou můžete zjistit, že vše není tak růžové jak to na začátku vypadalo. Nejlepší by bylo, kdybyste se se svými obavami svěřili někomu blízkému a požádali ho o radu. Jinak heslo pro začátek roku, není šprochu, aby v něm nebylo pravdy trochu.

5. Lev – pokuste se využít volna spojeného se změnou roku, k pořádnému odpočinku. Slilvestrovské radovánky jsou sice fajn, ale není nutno nic přehánět, tlačit na pilu držet se na nohou až do rána a extrémně přetěžovat svůj organismus. Zdraví máte jen jedno a nyní je trošku v ohrožení. Pokuste se proto svůj organismus spíše posílit než oslabovat.

6. Panna – pokuste se vyhnout nějakým důležitým strategickým rozhodnutím. Zvláště ve věcech, na kterých vám nyní nejvíce záleží. V tomto týdnu budete mít nedostatek informací a vaše rozhodnutí by bylo zbrklé a mělo špatné následky. Pokud vás bude někdo tlačit ke zdi, a taková situace může nastat někdy v polovině týdne, pokuste se stáhnout a tvrdě požadujte více času.

7. Váhy – vaši nejbližší se budou snažit přehodit na vás všechny povinnosti. Nenechte se, vše lze spravedlivě rozdělit a rozhodně vy nemáte co komu otročit. Na začátku týdne můžete očekávat zajímavou zprávu od přátel, které jste již delší dobu neviděli. Možná s koncem roku tady je dobrá chvíle pro nějaké příjemné setkání ?

8. Štír – bohužel zjistíte, že opravdové přátelství nevzniká ze dne na den. Ti kteří se na vás tvářili posledně tak přátelsky ve skutečnosti pouze prošlapávali stezičku pouze pro své vlastní záležitosti a vy jste jim ve skutečnosti úplně ukradení. Nebojte se z plných plic říci co si o tom myslíte a rozhodně to vezměte jako poučení pro budoucnost.

9. Střelec – nebojte si říci o více. Celý rok se staráte, tak snad na jeho konci se nemusíte dál jen uskromňovat. Vaše okolí už začalo vše brát jako samozřejmost, tak byste je měli vyvést z omylu. Na víkend si naplánujte nějakou zajímavou fyzickou aktivitu, v zdravém těle zdravý duch.

10. Kozoroh – ovládne vás nečekaná lenost a pocit celkové nudy. Čas bude vypadat, jako by se spřátelil s medem a bude se táhnout a táhnout. Tak to bude vypadat celou pracovní část týdne a víkend bude jen o maličko lepší. Ukáže se že člověk kterého jste podezírali z nějaké nekalé záležitosti je ve skutečnosti nevinen.

11. Vodnář – nejvíce tento týden dosáhnete úsměvem, hezkým slovem a osobním kouzlem. Jiné způsoby, zvláště opřené na nějaké vypočítavosti nebudou mít úspěch. Na Silvestra by vás mělo čekat nějaké zvláštní překvapení.

12. Ryby – na začátku týdne se objeví zajímavá zpráva týkající se vašich financí a jejich výhledu na nejbližší kvartál. Využijte každou příležitost, zvláště pokud se před vás sama naservíruje. Měli byste pracovat více na vztahu, některé detaily stále jsou jen příliš jednostranné a ubližuje to všem. Celý týden se nesmíte bát udělat první krok, protože jinak můžete být nečekaně nuceni pouze k couvání.