Horoskopy od 10-01-2011 do 16-01-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
druhý týden roku 2011

1. Beran – z důvodu nepříliš příznivých vnějších vlivů budete mít snahu porušovat obecně přijaté zvyky a normy a to negativně ovlivní výsledky vaší činnosti. Samozřejmě často je nutné postupovat proti konzervatismu, ale tento týden to rozhodně nepodporuje a navíc je to nutno dělat opatrně a s citem. V druhé polovině týdne vám hrozí nějaké neopatrné a zbytečné výdaje, pozor na výprodeje, ne vše opravdu potřebujete.

2. Býk – v sobotu by vás mělo čekat nějaké milé setkání. Díky němu byste se měli dozvědět něco nového a důležitého o člověku, který vás poslední dobou velmi zajímá. Celý týden byste měli být obklopeni výrazně větší dávkou přátelství a sympatií než je obvyklé. Vyjděte tomu vstříc a ukažte také co nejpřátelštější tvář. Díky hromadné harmonii můžete dosáhnout nečekaných cílů.

3. Blíženci – pokud se budete chystat na nějaký obchod či větší výdaje, řiďte se co nejvíce intuicí, měla by být vaším neomylným rádcem. Ve vztahu a vůbec obecně v rodině pokuste se nedělat lidi šťastnými proti jejich vůli. Oni sami vědí lépe a vaše snahy vyjdou nazmar. Zbytečná práce a navíc může vytvořit nepříjemnou atmosféru.

4. Rak – tempo vašeho života výrazně zrychlí, čeká vás více různých aktivit, pohyb a také spousta různých zajímavých změn. Koncentrujte se co nejvíce na své vlastní potřeby a touhy, o jiné se nemusíte tolik starat. Bude to dost stresující období tak si neplánujte nic extrémně důležitého. Ono se samo toho objeví dost a může se vám stát, že najednou prostě nebudete nic stíhat.

5. Lev – pozor, nebude to lehké. Pokud budete chtít si splnit nějaké své přání, tak nejdřív budete muset uspokojit požadavky jiných. Až do čtvrtka budete pod velkým tlakem okolí, které se vás bude snažit řídit a výrazně ovlivňovat. A pokud budete chtít mít trochu klidu, tak se jejich požadavkům budete muset podřídit. Pozor na lidi co drbou za vašimi zády, zatím to není nic důležitého, ale pokud je budete jen ignorovat, můžou přesvědčit někoho, na kom vám záleží. A z výsledků tohoto přesvědčování nebudete spokojeni.

6. Panna – na konci týdne čekejte něco příjemného, objeví se nějaká zajímavá příležitost a pokud se nebudete bát (pozor, na první pohled to bude vypadat trochu nebezpečně), můžete hodně získat. Jinak by vás také mohlo čekat větší množství různých setkání a návštěv. Lidé se budou zajímat o to co děláte a jak to děláte.

7. Váhy – sám nejlépe znáte své přednosti. Nyní je jen na vás, abyste je uměli co nejlépe prodat. Pokud budete mít nějaký problém, zeptejte se nějaké průbojnější osoby v okolí. Dobrá rada je někdy nad zlato. A skromnost se sice cení, ale dnes až tak moc zisků vám nepřinese. Čím více šumu a zmatku kolem vaší osoby tím lépe.

8. Štír – rozhlédněte se pečlivě kolem sebe, je tady jistá osoba, se kterou stojí za to se spřátelit, protože má nejen velké možnosti ale také velmi užitečné známosti. Jinak celkově očekáváte něco jiného než na co můžete dosáhnout. Možná by prostě stálo za to změnit plány a ne se jen tak zbytečně trápit.

9. Střelec – pokud budete chtít něco utajit, tak tento týden se pro to nehodí. Buď uděláte nějakou chybu, která to prozradí, nebo se ve vašem okolí najde někdo, kdo to odhalí. Proto se raději věnujte pouze tomu, co všichni mohou znát a co vám neublíží. Ve středu se vám někdo pokusí hodit na hlavu své vlastní záležitosti, ale pokud budete dostatečně ostražití, tak se mu to nepodaří a navíc vyjde na hlupáka.

10. Kozoroh – ačkoliv se na vás nahrnou problémy, všechny budou velmi jednoduše řešitelné. Stačí vše uchopit za správný konec a případně požádat správné lidi o pomoc a do pátku vše bude hotovo. To vám umožní si udělat velmi krásný víkend, který byste mohli strávit jen svojí nejoblíbenější činností.

11. Vodnář – není čas si koupit nějkou hezkou drobnost, která vám udělá potěšení ? Dárky jsou krásná věc, ale vy sami víte nejlépe, co se vám líbí. Něco vás bude tlačit k větší aktivitě, ale můžete se na to vykašlat a trochu přibrzdit. Odpočinek rozhodně nemusí být na škodu a pokud vám to někdo bude vyčítat, tak ho odkažte do patřičných mezí.

12. Ryby – před vámi je spíše klidnější začátek týdne. Ten vás skloní spíše k přemýšlení o tom  co bylo, jak to vypadalo a znechutí vám různé novinky. Ale neuzavírejte se úplně, v následujícím týdnu by se mělo objevit něco zajímavého, nového a překvapivého, co by vám mohlo zpříjemnit den. I když pokud se vám nebude chtít, tak se také žádná tragédie nestane. Na zdravotní problémy zapomeňte.