Horoskopy od 17-01-2011 do 23-01-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třetí týden roku 2011

1. Beran – nepodléhejte chmurám, jde pouze krátkodobý nepříjemný pocit, který dokonce možná posilují i aktuální netradiční skoky počasí. Nálada by se vám měla rychle zlepšit a pokud se vám to bude zdát nedostatečné, vyhledejte podporu u někoho blízkého. Pozor na čtvrtek,  někdo se vás bude snažit zmást.

2. Býk – na začátku týdne zrevidujte pořádně všechny plány, které jste si udělali na tento týden. Sil máte pouze omezené množství a pokud se budete snažit udělat vše, tak nezvládnete nic. Také při pečlivé revizi zjistíte, že některé věci vůbec není nutno dělat a že na leccos je ještě dost času.

3. Blíženci – v tomto týdnu vás čeká nějaký spor. Pamatujte si, dlouhodobě ho můžete vyhrát pouze za předpokladu, že vše na čem budete stavět bude pravdivé. Pokud začnete obhajovat svoji mírně přikroucenou verzi událostí, dříve nebo později se vám to velmi vymstí. Kolem poloviny týdne popřemýšlejte o návštěvě u lékaře.

4. Rak – neočekávaná informace která by se měla objevit někdy před víkendem by vám měla hodně zamíchat karty a donutit k vás rychlé reakci. Proto pozor na zbrklost. Jinak v tomto týdnu by se většina věcí měla držet svého obvyklého řádu, dejte si jen pozor na nepřející lidi.

5. Lev – někdo bude hodně potřebovat vaši pomoc. A nepůjde o osobu vám milou, ale o její pravý opak. Sice to může vypadat na to, že boží mlýny, které melou pomalu konečně domlely a vy můžete vychutnat svou nadřazenou a šťastlivou pozici, ale rozumnější by bylo podat pomocnou ruku. Takové věci se nezapomínají a v budoucnu budete mít velmi vděčného dlužníka. A kdo ví, možná i vaše vztahy se vylepší.

6. Panna – všechno máte dobře nachystané, všemu velmi dobře rozumíte, ale je tu jedna malá drobnost, která vám může neustále házet klacky pod nohy. Zapomínáte vysvětlit své konání lidem, kterých se týká a ti velmi často vše pochopí úplně špatně. Pokuste se obětovat pět minut na řečení pro vás samozřejmého i jiným a uvidíte výrazné zlepšení. V úterý si dejte pozor na silnicích.

7. Váhy – na začátku týdne nebudete mít důvod se honit. Využijte ho na odpočinek, protože síla se vám bude hodit. O víkendu se toho na vás vysype docela hodně. Leccos zvládnete levou zadní, ale někde budete muset vydat ze sebe vše. Také se vám hodí mít dobré vztahy s lidmi, pomocná ruka se může hodit.

8. Štír – hlídejte si své výdaje. Ne všechno je zlato co se třpytí a ne vždy je důležité zlato nakupovat. Někdy místo něj je lepší mít něco k jídlu či vyrazit někam za zábavou. O víkendu byste měli mít zajímavou nabídku na relaxaci, popřemýšlejte jestli místo honem za materiálnem nevyrazíte prostě za potěšením.

9. Střelec – rozhazujte úsměvy na všechny světové strany. Americký přístup nám možná připadá zvláštní nebo komický, ale nedělají ho jen tak z nudy, ale protože má smysl. Můžete se divit, ale pokud se na někoho usmějete a nebudete ho oblažovat informacemi jak vše je špatné a ještě horší, ale naopak mu řeknete že vše je skvělé, tak optimismus se vám vrátí i od něj.

10. Kozoroh – nezapomínejte na nejdůležitější věci. Leccos se dá odložit, ale pokud odkládáte příliš, tak najednou musíte toho vyřídit hodně a může vám chybět čas. Rozvrhněte si vše na celý týden a postupně dohánějte zameškané. Potom bude nejlepší chvíle na zasloužený odpočinek.

11. Vodnář – velmi pozorně pozorujte lidi, kteří se vám budou snažit zalíbit. Zvláště pokud vaše dřívější vztahy nebyly nějak extra. Něco potřebují. A potřebují to pro sebe a to přeci nemusí být ve vašem zájmu. Celý týden byste měli dávat pozor na své zdraví, zvláště na játra.

12. Ryby – rozhodně potřebujete více pohybu. Několik příjemných chvil na čerstvém vzduchu (ten prosím pěkně není v nákupních centrech ani na rušných ulicích) vám velmi dobře dobije baterky. Nejvíce pozitivního vlivu na vás budou mít listnaté stromy. Ve středu nezapomeňte na něco důležitého.