Horoskopy od 24-01-2011 do 30-01-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtvrtý týden roku 2011

1. Beran – již od pondělí budete plni energie, takže toho využijte a vyhrňte rukávy. Ve středu vás  čeká nějaký nepříjemný rozhovor, bude možno se mu vyhnout. Pokud vám zbyde alespoň torchu času, pokuste se obnovit nějakou starší známost.

2. Býk – neztrácejte zbytečně čas, pracovní věci by vám měly jít jen tak na lusknutí prstu a v rodině bude klid, který vám umožní plnou koncentraci. Večer se vyhýbejte různým zbytečným radovánkám, jen by vás připravovaly o čas, který potřebujete k načerpání sil do další práce.¨

3. Blíženci – nebude to příliš povedený týden, zvláště pro ty, co většinu času tráví doma. Neustálé opravy, změny či tlak okolí vám znemožní koncentraci na tom, co byste chtěli nejvíce. Brzy vás čekají větší výdaje, tak nevyhazujte peníze na věci, která vás nyní jen tak na první pohled oslní, s odstupem stejně uvdidíte, že to byly jen hlouposti.

4. Rak – neignorujte svojí intuici. Předtuchy většinou nás varují naprosto přesně. Celý týden můžete cítit větší únavu, se kterou ale nyní nebude možné nic dělat. Držte se klasického zdravého životního stylu a spoléhejte na brzký příchod skutečného jara.

5. Lev – pracovní část tohoto týdne bude náročná, dost často budete mít dojem, že vás všichni chtějí roztrhout a abyste všechno stihli, tak že i dvojník by byl málo. Ale za to víkend, to bude sladká odměna, zvláště okořeněná náročností předchozích pěti dnů. Tak si to hezky od pátku vychutnávejte.

6. Panna  – býval kdysi takový bájný král Midas, který cokoliv čeho se dotknul, zaměnil na zlato. Budete v podobné situaci, jen to nebude tak doslovné jako u této řecké postavy, takže špatné následky nečekejte. Podnikavost a nové nápady se vám rozhodně vyplatí. Ze zápecnictví nebudete mít nic.

7. Váhy – vyhýbejte se lidem co dělají zvláštní či netradiční věci a hlavně těm, jejichž jednání může být v rozporu se zákony. Můžou vás okouzlit, ale známost s nimi a případné angažmá má v sobě ve výsledku jen samá negativa. Držte se starého českého hesla, s poctivostí nejdál dojdeš. Možná to krátkodobě dnes vypadá jako nesmysl, ale pamatujte i na jiné přísloví, boží mlýny melou pomalu, ale jistě.

8. Štír – nebojte se odhodit okovy, i kdyby byly vyloženy hedvábím nebo vám někdo říkal, že je normální a naprosto správné je nosit, odhoďte vše co vás tíží a svazuje. Nový týden vám dá sílu a několik výborných příležitostí jak vše od základu změnit.

9. Střelec – věci nudné a monotematické vám půjdou dokonale od ruky, takže je možná nejlepší chvíle pro to vyřešit jich co nejvíce najednou. Byla by škoda, kdybyste se rozhodli týden prolenošit, když vás nyní hvězdy obdařily tímto neobvyklým talentem. Vaše cesta by měla nejbližších sedm dní mířit pouze kupředu. Ve čtvrtek si dejte pozor na počasí.

10. Kozoroh – držte se neustále starých a osvědčených přátel, zvláště pokud se setkáte s nějakou netradiční situací. To by vás mělo čekat zvláště v druhé polovině týdne. Není žádná ostuda poporosit blízké o radu a dokonce i o pomoc, když si nevíte rady. Samostatné řešení může přinésti i velké množství neočekávaných komplikací. Víc hlav, víc ví.

11. Vodnář – nenechte si vnutit nějaká hloupá a průměrná řešení. Od začátku týdne se vás několik lidí bude snažit opít rohlíkem, ale vždy vám bude stačit, pokud buď využijete své vlastní znalosti a zkušenosti nebo sáhnete po obyčejném selském rozumu. Rozhodně se nesmíte nechat dotlačit k nějakým rychlým rozhodnutím. Pokud si vynutíte pauzu, tak zjistíte, že jde jen o zbytenost a někdy i o podvodníka.

12. Ryby – dali jste si v Novém roce nějaké předsevzetí a stále ho neplníte ?  Je to asi již poslední šance, kdy to můžete udělat. A byla by škoda jen tak rozložit ruce a říci nevyšlo to, když jste se o to vlastně ani poctivě nepokusili. Pracovní věci se pokuste vyřešit do středy, po ní by se před vámi mělo otevřít několik zajímavých příležitostí, které by bylo škoda promarnit šedou realitou. O víkendu pozor na ledviny.