Horoskopy od 31-01-2011 do 06-02-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
pátý týden roku 2011

1. Beran – lidé ve vašem okolí z vás příliš nadšení nebudou. Spíše vás budou kritizovat, můžete také čekat nějaké výraznější náznaky nesympatií. Pro uklidnění, nebudete na vině. Občas to tak už bývá a ke konci týdne se situace začne výrazně zlepšovat. A pokud vám to bude vadit, vyhýbejte se těm nejvíce nesympatickým lidem.

2.  Býk – pokud se někdo o vás nezajímal a nyní projevuje nějakou nečekanou starost či je pln dobrých ač nežádaných rad, vykašlete se na něj. To není zájem, to jen po vás něco chce a vám to nepřinese nic. Ani nějaké zlepšení vztahů, takže opravdu není důvod se tomu pokrytci věnovat.

3. Blíženci –  budete mít celý týden tendenci vnucovat své názory. V pracovním životě se to určitě často budë hodit, ale nesmíte přehánět. Ale doma raději potlačte svou snahu mít vždy za každou cenu pravdu, spíše se pokuste koncentrovat na rozumném slovu, a kompromisním řešení. Jinak atmosféra bude naprosto nesnesitelná.

4. Rak – ve čtvrtek a v pátek si dávejte hodně pozor na své zdraví a o víkednu se vyhýábejte pokud možno všem aktivnějším sportům. Hrozí vám nějaká nehoda, ale není nevyhnutelná, takže s opatrností nejdál zajdete. Pracujte hodně na sobě, může se vám povést výtečný tah, který v budoucnu přinesé hodně.

5. Lev – nedbejte na šklebily a zlomyslníky. Budou vás pomlouvat a budou se vám vysmívat za nějakou minulou záležitost. Pokud se budete bránit, tak jen jim uděláte větší radost. Buď je ignorujte a nebo pokud to umíte, udělejte si ze sebe srandu, to jim zavře ty zlomyslné zobáky. Lži vyjdou vždy na jevo, ale vyvrací se je velmi špatně.

6. Panna – možná byste měli trošku zpomalit. Vaše novoroční nasazení bylo opravdu imponující, ale nejbližší mají dojem, že je hodně zanedbáváte. Program máte stále nabitý, ale pokuste se někdy kolem poloviny týdne najít trochu více času večer. Milá večeře a nebo třebas kino, kdy jste tam byli naposledy ?

7. Váhy – tento týden bude spíše nudný, ale nemusíte se mračit. Můžete to využít k fyzickému a psychickému odpočinku. Pokud budete chtít něco nového začít, popřemýšlejte a odložte to na jiný týden.

8. Štír – může se vám to zdát divné, ale lidé kolem vás nejsou jen zlí a nepřející. Velká část z nich je jen naprosto neutrální a podobně jako vy se stará hlavně o sebe. Když nad nimi neuděláte jen kříž, ale pokusíte se najít nějaký průnik zájmů, může vám to hodně pomoci při plnění nějakého dlouhodobého snut. V úterý se nevyhýbejte povinnostem. Všechno dopněte na poslední knoflík.

9. Střelec – pokuste se šetřit trochu vaše záda. Možná popřemýšlejte o nějaké kvalitní masáži. Celý týden se pokuste žíti zdravěji než jste měli poslední dobu zvykem. Nejde jen o kvalitní pravidelnou stravu, ale také pohyb na čerstvém vzduchu. Tam si jen dávejte pozor na led.

10. Kozoroh – nejlepším rádcem pro vás budete vy sami. Vaše zkušenosti a hlavně rozumný přístup k životu vám napoví ohledně všech problémů a výzev které vás nyní čekají mnohem více než údajní ale i skuteční odborníci v oboru. Protože nyní nepůjde o klasická řešení která doporučí příručky, ale o rozhodnutí ze života. A ten je váš a ničí jiný.

11. Vodnář – lidé ve vašem okolí budou spíše alergičtí na váš hlas a vaše návrhy. Pokuste se je spíše někam zapsat a představit později, nebo najděte důvěryhodnou osobu, která je představí za vás. Vám totiž nikdo nyní nebude věřit ani nos mezi očima. Vyhýbejte se novým kontaktům, protože negativní působení bude obecné. A je škoda lidi, kteří mohou být zajímavý jen tak odradit.

12. Ryby – vaše nálada bude hodně proměnlivá. Nachystejte se na to od začátku, pondělí bude spíše v optimističtějším duchu a pak dolů a pak nahoru, nejhorší bude začátek víkendu, kdy to bude skákat neustále. Většinou jen tak bezdůvodně, někdy k tomu přiloží cihličku někdo blízký. Ale s těmi musíte vycházet co nejlépe, tak pokud možno nereagujte, budete je potřebovat až budete úplně dole.