Horoskopy od 07-02-2011 do 13-02-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestý týden roku 2011

1. Beran – v pondělí nebo úterý byste měli uspět. Ale jen pod podmínkou, že požádáte někoho, koho jste jž delší dobu nemuseli o pomoc. Je to také příležitost se usmířit a najít novou zajímavější budoucnost ve vašem nyní ne příliš přátelském vztahu. Možná budete donuceni začít dělat nějaké nové povinnosti, ale dá se z toho vyklouznout, kromě práce by vám nic nepřinesly.

2. Býk – malé neúspěchy, které vás nyní čekají, by vám neměly zastírat celkově pozitivní obraz následujícího týdne. Bude převážně pozitivní, až na čtvrtek, kdy vás čeká nějaké velmi závažné zadání. Pokud ho ale splníte dokonale, bude pozitivně ovlivňovat váš život i následující tři měsíce.

3. Blíženci – možná byste měli popřemýšlet o návštěvě přátel. Možná se vám poslední dobou zdálo, že už jste je dlouho neviděli nebo neslyšeli. Je to pravda, ale částečně vina leží na vaší straně. Vzpomeňte si kdo to říkal, teď ne, odložme to, už brzy bude více času atd. ? V práci se nebojte překážek, ty vám naznačí, s kým můžete dlouhodobě počítat.

4. Rak –  kolem středy by vás měla čekat nějaká rodinná hádka nebo porada týkající se důležité věci, která se jednoduše pro neshodu názorů může zvrhnout v tvrdou hádku. Můžete se jí vyhnout, ale jen za cenu mnoha ústupků. Rozhodněte co je pro vás nejdůležitější a podle toho k problému přistupujte. Celý týden choďte hodně na čerstvý vzduch.

5. Lev – neobávejte se upozornit na své zásluhy a také požádat případně o odpovídající ocenění. Spousta lidí si myslí, že jste naprosto spokojen a vaše výsledky jsou jen průměrné. Za jejich slepotu ale vy nemůžete. Pokud se objeví nějaké výraznější problémy, vyhněte se jim, případně se schovejte za někoho jiného.

6. Panna – měli byste jít tvrdě za svým. Bude tu několik překážek, které musíte prorazit hlavou. Žádné přemýšlení, prostě jen jděte v před a vše se vyřeší. Celý týden se pokuste věřit své intuici, rady jiných lidí budou buď úplně pomýlené a nebo podrazem pro jejich prospěch a vaši škodu. Polaškujte trošku se štěstěnou.

7. Váhy – měli byste potřebovat více ochrany a bezpečí. Čeká vás větší množství rizik, kterým se nebude možno jen tak vyhnout pokud je uvidíte. Jedinou možností je vyhýbat se situacím, které ona rizika mohou přinášet. V druhé polovině týdne byste konečně měli jasně a výrazně dát na jevo své city. Jinak by už mohlo být pozdě.

8. Štír – horory a krev prodávají, ale nikdo je nechce mít blízko sebe. Lepší je na to koukat z bezpečné vzdálenosti. Nyní ale můžete být svědkem několika drastičtějších záležitostí. Pokud se ale budete zdržovat co nejvíce doma, zvláště po večerech, tak nepříjemnosti vás budou čekat jen na obrazovce televize. Před a o víkendu nebudete oplývat velkou dávkou šikovnosti, možná to co ji bude vyžadovat, přenechte jiným.

9. Střelec – ti Střelci, co se narodili v první polovině svého znamení mohou čekat nějaký zajímavější obnos či příležitost jak se obohatit. Pro zbytek by finance měly být také pozitivní, ale bez nějakých větších anomálií. Potkáte zajímavou osobu, kterou vám doporučí nějaký blízký známý. Pravidelně se zajímejte o život kolem vás, něco co bude vypadat jako drb, ve skutečnosti je důležitou informací.

10. Kozoroh – jestli dobře budete řídit své záležitosti a lidi kteří je mohou ovlivnit, čeká vás pozitivní týden. Zvláštní nasazení byste měli vyhradit na první dva dny nového týdne, potom byste měli už jen čerpat z předdělaného. Dobrou náladu vám bude kazit podezíravost. Je zbytečná.

11. Vodnář – nenechte se zlákat k závistivému chování. Občas se každému stane, že chce něco co má ten druhý, ale není moc dobré to dávat tak výrazně na jevo jak se vám bude nyní chtít. V sobotu si dejte pozor na emoce, pokud je nebudete držet hodně na uzdě, hrozí vám hádka s dlouhodobými následky.

12. Ryby – ve vztazích je velmi často důležitá stabilizace a ta vás čeká celou pracovní část následujího týdne. Dávejte si pozor na nějaká nepromyšlená slova, někdo vám chce něco dát, ale můžete ho případnou hloupou reakcí odradit. Pamatujte, čím méně lidí bude vědět o stavu vašich financí, tím lépe pro vás.