Horoskopy od 27-06-2011 do 03-07-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý šestý týden roku 2011

1. Beran – budete mít mnoho skvělých příležitostí uzavřít nějakou hodně výhodnou smlouvu. Také by se vám mělo ukázat několik nových zajímavých známostí, ze kterých možná něco za čas kápne. Jen byste měli druhou polovinu týdne věnovat analýze svých vztahů s nejbližším či nějakým hodně dobrým přítelem, něco tam skřípe a není tak těžké to opravit.

2. Býk – někdo vám pomohl, ale vy jste si toho příliš nevšimli a nebo vaše chvála byla dost nedostatečná. Pokuste se to napravit a ke konci týdne vás čeká další milá pomocná ruka přesně ve chvíli, kdy to budete potřebovat. Někdo se vám bude snažit změnit plány na tento týden, je jen na vás jestli ho necháte řídit váš život, odmítnutím nic nezkazíte.

3. Blíženci – docela by se hodilo, kdybyste už konečně dokončili několik důležitých záležitostí, na které jste hodili již několikrát onen příslovečný bobek. Protože tento týden je týdnem velmi vhodným pro nová a hlavně originální rozhodnutí, a ty nemůžete dělat, když vám u nohy bude viset kámen z minula. Ve středu se nechte táhnout podle vývoje událostí.

4. Rak – ne všechno se vám bude zdát dobré a výhodné a k posouzeni toho bude nemálo. Od pondělí budete stavěni před neustálé výběry ä rozhodování, buď se budou týkat vás nebo vašich blízkých. Překvapivě většina prvních nabídek bude z dlouhodobého hlediska nejlepší, takže se nenechte odradit občas dosti ošklivým obalem. Odvážným štěstí přeje, a odvážným a připraveným dvojnásob.

5. Lev – pondělí bude ještě ospalé, ale už o den později ucítíte příliv energie a uvěříte, že čas, místo a prostor je zde pro vás. A uvěříte správně, takže se těšte životem a jděte do předu bez ohližení za sebe ale ani na strany. Pokud se nenecháte zastavit, budete mít před sebou hodně úspěchů.

6. Panna – bude to mírně náročnější týden, plný hlavně každodenní šedé práce, ale nenechte se tím ukolébat a hlavně se vyhněte nepozornosti. I na první pohled banalita se může velmi jednoduše pokazit, ale také udělat naprosto dokonale. Pokud se postaráte tak už do pátku budete mít výsledky na stole a víkend může být čase lenošení a nádherné pohody.

7. Váhy – může se před vámi objevit docela slušná dávka menších průšvihů. Zvláště co se týká osobních vztahů, ale také při práci nebudete plně bezpeční. Moc se jim předcházet nedá, ale dá se minimalizovat jejich následky velmi rychlou reakcí. Nejhorší co byste mohli udělat je ignorování toho co se stalo. Vyhýbejte se složitějším věcem, odložte si je na konec týdne, kdy by měla být situace trochu lepší.

8. Štír – komunikační problémy vám mírně pozmění plány. Nebudete schopni vysvětlit veškerá pozitiva vašich nápadů a lidé si spíše všimnou jejich nevýhod. Ale nic není ztraceného, stačí že poprosíte někoho blízkého a schopného aby vám s vysvětlováním pomohl a vše půjde podle vaší vůle. Pozor na cizince.

9. Střelec – ačkoliv se blíží prázdninový čas, který přináší spíše pozitivní nastavení a jistou uvolněnost,  vy ještě tento týden nemůžete polevit. Je zde pár důležitých věcí, které vyžadují váš dozor a nápaditost. Pro osobní vztahy také nebude nejlepší doba, protože vaše unavenost se odrazí i ve vašem chování. Zkuste to vysvětlit a vše bude v pořádku.

10. Kozoroh – někdo kdo mnoho měsíců či dokonce let vypadal jako důvěryhodná osoba či váš přítel nyní ukáže svou pravou tvář. Šokuje vás to, ale čím dříve a razatněji ho od sebe odmrštíte, tím rána bude menší. Každý druhý den tohoto týdne bude mít nějaký smutnější či melancholičtější večer.

11. Vodnář – pokud se v tomto týdnu dostanete do nějaké složitější psychické situace, musíte určitě vyhledat nějakou podporu. Ale nehledejte ji u specialisty či někoho blízkého, ale sejděte se s nějakým známým, kterého jste již delší dobu neviděli a popovídejte si prostě „o životě a tom co se změnilo.“ Pohled této osoby bude naprosto svěží a hodně vám pomůže.

12. Ryby – události tohoto týdne vás rozhodně rozmazlovat nebudou, ale co z toho. Nějak bylo, nějak bude a vše budou jen různé jednorázové události. Vypněte příjem, bzukot okolí a bouřkové mraky vítr odvane a vy budete mít klid. Průšvihy se nebudou cyklit ani hromadit. Celý týden se vyhýbejte novinkám  a raději postupujte tak „jako naše babičky.“