Horoskopy od 04-07-2011 do 10-07-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý sedmý týden roku 2011

1. Beran – práce by pro vás neměla být nějakým velkým problémem, od začátku vám hvězdy budou přát, takže se už rovnou v pondělí vrhněte na to co nejméně máte rádi, abyste se toho bleskově mohli zbavit a co největší část týdne věnovat tomu co vás baví nebo alespoň tolik neotravuje. Celý týden ale mírně brzděte s fyzickými sportovními aktivitami (šachy klidně, košíkovou opatrně).

2. Býk – pokuste se ve vašem chování více stavět na systematickém a pečlivém přístupu. Poslední dobou vše bylo spíše chaotické a už je nutno do života zavést znovu jistý řád. Jinak vám unikne několik velmi důležitých věcí, které prostě buď zmeškáte nebo na ně zapomenete nebo se prostě ani v všebecném brajglu neobjeví. Buďte co nejvíce důslední, jistá tvrdohlavost vám také v tomto týdnu nezaškodí, zvláště v přístupu k lidem, kteří vám dříve rádi do všeho „kecali“.

3. Blíženci – nenechte se odradit počátečními neúspěchy, které by se měly až do středy či čtvrtka objevovat. Neúspěch člověka umí hodně zdeptat, ale pokuste se spíše v něm najít to motivující. Uvidíte nějaké chyby, kterým se díky této zkušenosti budete moci v budoucnu vyhnout a tuto schopnost již brzy velmi dobře zúročíte. Vyražte se známými na nějaké koupání.

4. Rak – někdo tam nahoře vám opravdu drží palce. Využijte toho a pokuste se trochu zariskovat ve věcech, o kterých sice tajně sníte, ale obáváte se neúspěchu a proto jejich realizaci neustále odkládáte. Strach nyní není na místě. Pozor jen doma, pamatujte si, že vaši nejbližší ne vždy budou mít chuť na to samé na co ji budete mít vy. Bude to záležet vždy od toho, jak prožijí den, pokud bude hodně náročný, tak spíše čekejte tvrdohlavost.

5. Lev – v druhé polovině týdne budete mít všechny předpoklady pro dosažení opravdu velkého úspěchu, jedinou překážkou může být jistá únava a také nedostatek sil. Takže zkuste se od pondělí nepřetěžovat, nabírejte energii, ať v potřebné chvíli můžete jít s plným nasazením. Pokud to stejně nestačí, požádejte o pomoc lidi ve svém okolí, měli by být vstřícní a společně můžete dosáhnout hodně.

6. Panna – nemusíte se stydět přiznat k neznalosti, svět kolem nás je tak složitý, že nikdo nemůže znát vše. Několikrát budete svědky hovoru, kterému nebudete příliš rozumět a zároveň se na vás někdo otočí s prosbou o názor. Mile a hezky řekněte, že nevíte o co jde a budete mít problém z hlavy. Nekombinujte, zamotáte se a ve finále ztrapníte. Hlídejte si zdravíčko.

7. Váhy – nebudete mít nějak moc chuti na velké aktivity. Ani pracovní ani sportovní ani společenské. A vlastně proč ne ? Žijte si svůj život a pokud chcete jen tak odpočinout či přímo polenošit, nikdo by vám do toho neměl mluvit. Nyní tomu nahrává i to, že většinu povinností byste měli mít už hotovou. Někdo, koho jste už delší dobu neviděli, by se měl před víkendem ozvat a bude mít starosti, co je s vámi.

8. Štír – popřemýšlejte nad uskutečněním něčeho většího. Poslední dobou se vám sice i dost dařilo, ale vaše úspěchy se týkaly jen takových každodenních drobných záležitostí. Lidé ve vašem okolí to již berou jako samozřejmost a případné zakopnutí by nebyli vůbec schopni pochopit. Proto je nutno udělat něco významnějšího, něco takového, co všechny naprosto oslní a umožní vám nabrat dech i ve věcech všedních.  

9. Střelec – až do čtvrtka vás mohou pronásledovat různé finanční problémy. Ať budete mít peněz kolik chcete, stejně to bude málo. Organizujte, škudlete a hlavně hledejte způsob jak to změnit. Základem by měla být nápaditost a energie. Někdo koho moc nemusíte udělá  fatální chybu, je na vás jestli ho dorazíte nebo ukážete velkorysost, oba přístupy budou mít svá pozitiva.

10. Kozoroh – něco hezkého se stane, ale moc potěšení z toho mít nebudete. Přepadne vás nějaká melancholická nálada, kdy budete přemýšlet nad pomíjivostí věcí a také se vám bude zdát, že všeho je nějak málo. Jediné co s tím můžete udělat je vytrhnout se z domácnosti a vyrazit někam mezi lidi. Jděte tam, kde je veselá nálada a po jednom, dvou večerch vás nakazí také.

11. Vodnář – pokud se něco daří, nezkoumejte detaily. Proč byste si měli kazit náladu neboli jak již říká staré přísloví, co oko nevidí to srdce nebolí, a netýká se to jen záležitostí spojených s lidskými vztahy. Pokud přeci jen se budete šťourat v tom co nemáte, pamatujte, že náhoda je blbec a často vyhrává ne ten nejlepší, ale ten kdo udělal nejméně chyb. Za pár dní se bude počítat jen výsledek, ne cesta.

12. Ryby – bude vám chybět jistota, uvidíte, že leccos je špatné a potřebuje vylepšit, ale nebudete si jisti, jestli váš nápad je správný a jestli máte dost sil. Na obě otázky je odpověď ano. Pokud vás to stejně nepřesvědčí, poptejte se ve svém okolí, zjistíte, že se podceňujete a jiní vám hodně věří. Už delší dobu se chcete někomu ozvat, odložte to, nyní se to vůbec nehodí.