Horoskopy od 08-08-2011 do 14-08-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý druhý týden roku 2011

1. Beran – planety vás budou na začátku týdne tlačit do rizika. Budete pod tlakem, ale také ucítíte jisté pokušení, abyste se vrhali do věcí, které byste normálně obcházeli velkým obloukem. Vaše schopnosti střízlivě hodnotit věci kolem vás budou nyní velmi oslabeni, takže dávejte na sebe dvojnásob pozor. Tato situace se změní až někdy po středě, kdy zase zvítězí racionálno. Ale možná to pak bude trochu nudné.

2. Býk – měly by se výrazně zlepšit vaše komunikační schopnosti. Okolí budete schopni jak okouzlit nějakým povedeným žertíkem, tak přesvědčit, že vaše cesta je ta nejrozumnější a nejpečlivěji naplánovaná – a to i v případě, že nebude. V domácnosti se něco děje, pokuste se nahlédnout pod pokličku všednosti, třeba se tam vaří něco, co vlastně moc jíst nechcete.

3. Blíženci – nějaká zvláštní novinka vám rozvrátí dlouho budovaný řád a budete donuceni změnit hodně věcí. Budete pod tlakem, čeká vás hodně rozhodnutí a ne všechna se vám v té rychlosti, která bude nutná, povedou. Škody můžete minimalizovat s pomocí nejbližších. Na konci týdne se rozhodněte pro nějakou večerní zábavu.

4. Rak – hrozí vám nějaké zranění či menší nehoda. Pokuste se dávat velký pozor, zvláště v situacích, kdy k takovým událostem je vždy blíže. Bez zajištění se úplně vyhýbejte výškám. Pokuste se nerozhazovat příliš moc peněz kolem sebe, budete sice muset někoho okouzlit, ale peněženkou se vám to nepovede. A peníze se vám brzy docela hodí na něco opravdu zajímavého.

5. Lev – aktuálně nadcházející vyzvání nebudou vám šita na tělo. Budete se muset rychle přizpůsobit, a hlavně ještě rychleji se učit nové věci. Pokud ale vše zvládnete rychle, tak většina týdne bude klidná a budete ji moci věnovat vašim nejoblíbenějším činnostem. A nově získané znalosti či schopnosti brzy budete moci využít pro větší zisk a také i následně potěšení.

6. Panna – přišlápněte trošku hrdost, určitě je dobře, když člověk jde životem s čelem vztyčeným, jenže někdy až přehnaná póza vám může uškodit. Nebude to odebíráno správně, lidé nepochopí, že si vážíte sebe a svých schopností, budete působit spíše drze a arogantně. Takže kdykoliv ucítíte sebemenší zaskřípání, tak ukažte trochu pokory. Rozhodně nebude pozdě.

7. Váhy – budete mít dojem, že vám na všechno nestačí veškerý čas světa. A pocit to bude správný, ale řešení bude docela jednoduché. Začátek týdne věnujte tomu, abyste si upořádkovali priority a věnujte se pak pouze nim. Vedlejší věci nemusíte řešit, objeví se pomocná ruka. Pokud ale napnete síly na vyřizování drobností a zbytečností, tak vám už někdy kolem čtvrtka dojde síla. A to by byla škoda, víkend by mohl být celkem fajn. Ale ne pro naprosto vyždímanou osobu.

8. Štír – rozčílení rozhodně bude podporovat větší počet chyb. Takže klid, pokud vás něco vyvede z míry, odejděte na chvíli pryč, vydýchejte se a pak až to řešte. Pokuste si najít tento týden chvíli a s rodinou určit plány pro zbytek léta. Možná se něco změnilo a pár věcí by stálo za to přehodnotit.

9. Střelec – koncentrujte se co nejvíce na domácnosti. Budete sice neustále ve sporu, budete muset bojovat s neustálými změnami nálad a názorů, ale s trochou diplomatického přístupu si s tím poradíte. Pracovně vás čeká nějaká zajímavá výzva, ale zároveň se ve čtvrtek nebo v pátek objeví nějaký zvláštní rival. Poznejte ho a pak se s ním spojte, tím ho porazíte.

10. Kozoroh – hlídejte si pokud možno zdravý životní styl. Zvláště se vyhýbejte přemíře kalorií a cukrů. Může vám hrozit, že naberete kila, která si rozhodně nepřejete. Celý týden budete cítit nějakou zvláštní nejistotu, se kterou si nebudete moci pořádně poradit. Amor by vám měl celý týden držet palce, tak mu dejte také šanci natáhnout  lučík a vypustit střelu.

11. Vodnář – pořádně si proberte co jste dělali minulý a také předminulý týden. Ozve se nějaká věc, kterou jste považovali za uzavřenou, druhá strana má ale bohužel úplně jiný názor. Budete mít ale trochu času na přípravu, tak ji na plno využijte. Možná vašemu organismu chybí nějaké vitamíny, rozhodně neuškodí, abyste si je preventivně doplnili.

12. Ryby – více zatlačte na sebe. Už delší dobu víte, co by stálo za to změnit (a hlavně se to týká vizáže), ale pořád se k tomu nemůžete donutit. Máte skvělou možnost to konečně realizovat, protože nyní i narazíte na někoho, kdo to doladí do naprosté perfekce. Pokud se do vás někdo začne v druhé polovině týdne navážet, nebraňte se mu, ozvěte se přátelům, oni vám pomůžou.