Horoskop na měsíc září 2011

Horoskop na září 2011
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – Mars by vám měl dopřát docela příjemné zvýšení životní úrovně. Na konci září se objeví někdo, kdo vás může okouzlit a hodně změnit ve vašem životě. Důvěryhodnost, to bude jedna z nejvýraznějších vlastností, která vás okouzlí. Dnes je takových lidí málo. Celé září si pokud možno hlídejte formu, nezapomínejte na cvičení a na pravidelnou zdravou stravu. Jen při cvičení pokud to jen počasí dovolí využívejte  přírodu, na různé posilovny a tělocvičny je v zimě času spousta.

Býk – ve vztahu by se mělo objevit mnohem více emocí než jste byli poslední dobou zvyklí. Dokonce může dojít i k slzám či přímo pláči, není jen naprosto jasné jestli to bude z radosti nebo zlosti. V životě se řiďte celý měsíc hlavně srdcem, cit vám napoví nejvíce správného a pokud ho doplníte pořádnou dávkou zdravého optimismu, tak vás nic nebude moci zastavit. Když bude nejhůře, nasaďte co nejširší úsměv  a uvidíte jak ledovce tajou.

Blíženci – něco vás bude svádět k přemýšlení o hloupostech, občas od okolí uslyšíte klasickou otázku na téma jestli vám neuletěly včely. Rozhodně by měla klesnout vaše výkonnost, jako by vaše tělo říkalo, po podzimu je přeci už zima, šetřeme energii.  Pokuste se s tím ale co nejvíce bojovat, vždy když vás přepadne chuť lenošit, tak si místo hození dvaceti najděte nějakou práci. Několikrát budete v silně melancholické náladě a budete také hodně přemýšlet o vztahu a změnách, které jsou v něm potřebné.

Rak – pracovně byste měli v září i podle názvu měsíce zazářit. Dařit by se vám měly hlavně věci, které vyžadují větší koordinaci a spolupráci mezi lidmi. Ve vztahu nechte zase ať vášně vzplanou (a to v tom pozitivním slova smyslu), hodně si všímejte svého partnera, může vám občas připadat trochu flegmatický, ale ve skutečnosti vše hodně prožívá. A pokud neukážete lásku, může začít pochybovat. Srpnové aktivity by se měly odrazit nějakou výraznější únavou, zkuste první volný čas nechat jen na relaxaci. Nějaký koncert a nebo kino by vám určitě udělaly dobře.

Lev – dejte si pozor aby se do vašeho chování nezačala pomalu vkrádat jistá rutina. Udělejte nějakou bláznivinku a nebo prostě alespoň změňte pár těch nejnudnějších návyků. Rutině se hlavně vyhýbejte ve vztahu, tam ji nejlépe naruší nějaká hezká romantická situace v neobvyklém místě. Snažte se, aby vás lidé poslouchali. Pomůže tomu i důslednost, co řeknete, to vykonejte a také od jiných vyžadujte. Nový účes by vám mohl přidat na sebejistotě, zkuste se nad tím zamyslet a kdyžtak to i realizovat.

Panna – můžete se cítit dosti unaveni a hlavně otráveni prací  a svými každodenními povinnostmi.  Pozor, bystré oko vás sleduje a nedostatky bude díky špatnému nasazení hodnotit mnohem přísněji než obvykle. Ve vašem září se můžete stát součástí nějakého velmi zajímavého a kouzelného dobrodružství. Užívejte si ho a všímejte si detailů, leccos může přetrvat déle. Celé září by vaše fyzická forma měla být na špičce, využijte toho pro různé venkovní aktivity. Když na vás padne splín, vyžeňte to během, lezením či alespoň jízdou na kole.

Váhy – nyní po skončení času, který obecně označujeme jako prázdninový, je čas vykasat rukávy a vrhnout se … ne jen do práce, ale do nějaké společenské aktivity. Budete mít několik výtečných příležitostí pro něco takového a vaše okolí padne na zadek. Pokud se vám zdá, že spousta věcí je stále stejná, pokuste se to co vám vadí prostě změnit. Přeci vás nikdo k životu v šedi nenutí. A pokud máte v okolí nějakého špatného rádce, tak mu ukažte dveře. V druhé polovině září bude váš organismus oslaben, zvyšte přísun vitamínů a hodně odpočívejte. Jo a pamatujte, šťastní lidé bývají zdravější.

Štír – spousta různých neuzavřených nápadů jak řešit budoucnost se může skončit velmi nepříjemným nárazem. I řidič když řídí auto nemůže každých pár vteřin trhat volantem na různé strany, musí vědět kam jede a také umět tam dojet. Přestaňte se váhat a konečně rozhodněte. Měli byste mít trochu lehčí život v záležitostech, které vyžadují větší dávku komunikace, ale nepřehánějte to, hranici vedoucí k prázdné žvanivosti budete schopni překročit velmi jednoduše. Zkuste nějaký víkend věnovat ozdravnějšímu zájezdu.

Střelec – Slunce s Venuší by vám mělo přinést hodně štěstí v lásce a hlavně vám pomůže uklidnit výbuch konfliktu který hrozí na samém začátku září. Většinu měsíce byste měli mít velmi slušný zdravotní stav a navíc by ho měla podpořit spíše dobrá nálada. Využijte toho k nějaké nové aktivitě spíše sportovního typu. Pokud vás někdo již delší dobu láká, podlehněte mu a dejte si trošku do těla. Nezapomeňte, že blíží se pošmourný podzim, využijte každého krásného dne naplno. Nepodléhejte pesimismu, nejhůře už bylo, nyní vše bude lepší.

Kozoroh – jestli jste single a hledáte tu pravou a jedinou lásku, vrhněte se do toho na plno, přelom mezi létem a podzimem je jedním z výtečných období. Nemyslí se jen tak lehce na jednodenní dobrodružství ale přichází i malá podzimní reflexe a vztahy vznikající v tomto období mívají dlouhou trvanlivost. Měli byste mít dobrý výběr. Lidé v trvalém vztahu by měli využít nějaký víkend pro hezký společný výlet na místa spojená s minulostí. Alternativní medicína může mít pro vás řešení, nenechte se ovlivnit lidmi kteří uznávají pouze vědu, je spousta věcí mezi nebem a zemí.

Vodnář – neustále z vás vyzařuje strach z nějaké věci z minula. Čím dál tím více lidí to cítí. Pokud si s tím nemůžete poradit, požádejte o pomoc přítele z minula. Najděte si nějakou výbornou vrbu, někoho kdo umí poslouchat, poslouchat a ještě jednou poslouchat a pak, poté co bez komentáře vyslechne vše, těch pár slov co řekne, budou naprosto přesným řešením. Někomu blízkému hodně přitahujete uzdu, a tím také kazíte vzájemné vztahy, nebuďte tak přísní, přistupujte k věcem s rezervou. Po večerech se snažte o navození co nejpříjemnější klidné atmosféry, nějaký film na začátek  a potom například dobrá kniha.

Ryby – možná si začínáte všímat, že váš partner už vám veřejně neprojevuje tolik citů jako dříve a i doma je spíše takový u zdi, dělá víc to co musí a ne to co vás potěší. Ale nemusíte panikařít, od druhé poloviny září by se to mělo změnit a pokud i tak by to bylo nedostatečné, zkuste mu to jemně naznačit. Má hodně starostí o budoucnost a neví si s tím moc rady. V září byste mohli ukončit trošku letní bláznění a najít si nějaký zdravý rytmus. Začněte jídelníčkem a potom také trošku upravte svůj denní a hlavně večerní režim. Jinak vám velmi brzy dojdou úplně všechny síly a také si to nepříjemně odstonáte.