Horoskopy od 22-08-2011 do 28-08-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý čtvrtý týden roku 2011

1. Beran – podaří se vám vyřešit nyní nějakou pracovní/či každodenní záležitost, která vám již velmi dlouhou dobu nedávala spát. Někomu se toto bude velmi líbit a dá vám to hezkým způsobem najevo. Obecně vás čeká spíše čilejší společenský život a to i uvnitř v rodině. Měli byste se zúčastnit nějaké velké oslavy a nebo při nejmenším být pod jejím vlivem. Najděte si cestu k někomu, kdo již dlouho vytahuje k vám přátelskou ruku, ale vám stále něco na něm vadí.

2. Býk – dejte si velký pozor na čtvrtek, ten den se projeví následky něčeho co jste nedotáhli či naopak přehnali ve středu a úterý.  Nový kontakt který buď získáte nebo jste před nedávnem objevili by vám měl otevřít nějaké zavřené dveře a ukázat mnoho zajímavých možností. Nějaký dopis nebo email by měl vám určit velkou část programu v druhé polovině následujícího týdne.

3. Blíženci – v úterý a pátek si dejte opravdu pozor na větší vydání, není vše zlato co se třpytí a ledaskterá růže má velmi ostré a bolestivé trny. Kolem poloviny týdne si dejte pozor na žaludek, hrozí vám, že sníte něco na co jste buď alergičtí a nebo co je už pro váš organismus nepříliš stravitelné. Vyhýbejte se všemu čemu se blíží konec trvanlivosti, lépe je něco  vyhodit než se pak svíjet v křečích a mít zkažený celý den.

4. Rak – nějaká nečekaná událost v prvních dnech nového týdne by vám měla pokazit náladu a dokonce budete mít možná daleko k nepříjemným depresím. Dejte si pozor jen aby se také váš smutek neprojevoval v přílišné agresi vůči vašemu okolí. A pokuste se také co nejrychleji svého negativního nastavení zbavit. Vzpomeňte si co vám nejvíce zlepší náladu a udělejte to. Kolem víkendu můžete vyhrát a nebo se vám něco opravdu podaří. Pozor neukazujte příliš své nadšení, závist je hnusná potvora a může hodně škodit.

5. Lev – dneska se vše řeší esemeskama a mejlama a nebo si lidi volaj. Úplně se zapomíná na kouzlo jaké může přinést klasický dopis či alespoň hezký pohled. Někdo blízký by takovouto pozornost od vás uvítal a přeci tento týden máte pro to výbornou příležitost. Chystá se docela nepříjemný konflikt, pokuste se nepoužívat slova obecně uznávaná ze velmi urážlivá, zvláště pokud to nebude mezi čtyřma očima. Vytmavit to druhému se dá i slušně a vy to umíte.

6. Panna – asi nejvýznamnější v tomto týdnu budou menší zdravotní problémy či první příznaky  toho že nadchází. Snažte se zmírnit efekty dostatečným přísunem vitamínů. V první polovině týdne si dejte docela bacha na různé finanční operace, je tam dost úskalí, které je nutno velmi pečlivě prozkoumat a případně také buď vyřešit nebo se ctí a minimální ztrátou vycouvat. Druhá půlka týdne by měla být celkem optimistická, jen kdyby ne to zdravíčko …

7.  Váhy – ne každý má stejný smysl pro humor jako vy, ale nedělejte si z toho hlavu. Rozhodně to není vaše chyba  a příště prostě neházejte perly sviním. Jakýkoliv konflikt by byl zbytečný, zvláště protože by se k němu mohl zapojit někdo, kdo jen touží po velmi nepříjemném konfliktu a chce si to s vámi rozdat. A nebude to dost dobrá situace pro vás. Spíš vyčkejte. Pozor na ostré předměty, zvláště o víkendu, škrábání, krájení či řezání nechte někomu jinému.

8. Štír – to že si něco nedokážete představit ještě neznamená, že se to nemůže stát. Může a rozhodně to nebude moc milé. Někdo velmi blízký začíná být velmi smutný, zdá se mu, že vše je nějaké neúplné, nedokonalé, že dřív to bylo lepší. Co takhle trochu více energie ? Obecně by se vám hodilo trochu více hravosti, přes týden na to nebude moc času, ale co takhle si naplánovat nějaký zajímavý víkend.

9. Střelec – vyberte si nějakou novou vůni, ta stará je sice dobrá, ale už trošku vašemu okolí leze krkem. Jen je tak slušné, že vám to neřekne. Na vedra a dusno je nejlepší stín, voda a případně zmrzlina, nejlepší by bylo kdyby se vám podařilo skloubit vše dohromady a to pro potěšení nejen své ale i lidí kolem vás. Nějaké odpoledne se hodí velmi dobře. Pracovní snahy jsou nyní trošku zbytečné, cokoliv byste neudělali extra, nikdo si toho nevšimne, není pro to nálada. Takže se držte jen obvyklých povinností a to nyní úplně stačí.

10. Kozoroh – Kozorozi kteří jsou ve vztahu by si měli dát pozor na neupřímnost a to jak partnera tak hlavně svoji, vaše druhá polovička nyní bude velmi citlivá na všechno. Ale co je nemilé, přílišná upřímnost také není ideálem. Nyní je spíše pravidlem mluviti stříbro ale mlčeti nejen zlato ale i diamanty. Zvláště pokud sami budete cítit, že téma je choulostivé. Hrozí vám trochu ztráta soustředění, mnohem více vás budou zajímat věci nepodstatné a to důležité vám může protéci mezi prsty.

11. Vodnář – pokud si říkáte, že chtěli byste být jednou šťastní, tak možná nejlepší nebude o tom jenom snít, ale také pro to něco udělat. V oblečení se snažte preferovat barvy spíše studené, modř či zeleň by měly nyní výrazně převažovat. Může vám to docela překvapivě pomoci. Po velkých hádkách by měl nastat čas klidu. Nemusí to být hned, ale přijde to, začátek využijte na lízání ran a potom  napněte sílu na zlepšení atmosféry.

12. Ryby – život není jen o penězích, ale hlavně o penězích. První půlku týdne věnujte jejich získávání a druhou jejich utrácení. Přeci život musí být v naprosté rovnováze. Pozor na jednoduché záležitosti, ty se vám totiž může podařit tak zamotat, že v očích lidí kolem budete působit strašně nešikovně a dokonce i hloupě. Takže čím jednodušeji věc vypadá tím opatrněji k ní přistupte. V sobotu a neděli je docela dobrý čas pro riskování, opatrnosti už bylo dost.