Horoskopy od 29-08-2011 do 04-09-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý pátý týden roku 2011

1. Beran –  tento týden prostě co nejvíce přibrzděte emoce. Klid, rozhodnost a racionalita to budou tři vaši nejlepší průvodci. Také si hlídejte, abyste se nerozhodovali dříve, než máte všechny dostupné informace. Vaší prioritou by mělo také být nalezení nové úrovně porozumění s vám nejbližší osobou. Ve středu vám bude chybět dobrá rada, veškerá rozhodnutí pokud možno odložte alespoň o den, kdy budete moci to přesněji probrat s někým, komu věříte.

2. Býk – složité záležitosti nemůžete řešit nějak extrémně.  Vaše řešení by měla být spíše konzervativnější a vyvážená, protože jinak se vám podaří udělat spoustu zbytečných chyb a zanedbáte druhý pohled na věc. Budete nyní narážet dost často na lidi, co mají hodně rozdílný pohled na svět, takže pozor, raději se kousněte do jazyku a buď hledejte kompromis nebo zatím ustupujte. V druhé polovině týdne vás čeká setkání.

3. Blíženci – pokud dostanete nějaký dárek, nachystejte si také nějaké malé překvapení o den či dva později. Pozorujte dění kolem sebe a trošičku přizpůsobte své chování požadavkům aktuální situace. Plné obrátky si nechte nastartované jen na začátku týdne, potom přibrzděte, protože by vám brzo došla energie a v následujícím měsíci ji párkrát opravdu budete potřebovat.  Vyražte někam na delší výlet.

4. Rak – nejvíce si na vás nyní lidé budou vážit pravdomluvnosti, důslednosti a hlavně spolehlivosti. Pokud to co slíbíte dodržíte a nepovolíte si jedinou výjimku či jediné malé ale, získáte obrovský plus, ale hlavně se vám to hodí ve chvíli, kdy to budete nejvíce potřebovat. Někdo vás bude pár dní popohánět, nenechte se dotlačit k rozhodnutí proti vaší vůli. Pozor na plíce, něco s nimi nemusí být v pořádku.

5. Lev – vyskočte si na začátku týdne někam večer. Pomůže vám to naladit se pozitivněji na život a na povinnosti které vás budou čekat ve velké části nového týdne. Možná vám někdo bude maličko remcat, možná vám někdo bude něco vyčítat. Ale nesmíte zapomínat, že nejduležitější jste Vy a Vaše potřeby. Nenechte si namluvit, že se musíte stále obětovat jen jiným. Pouze spokojený člověk může více pomáhat a věnovat se i jiným.

6. Panna – párkrát v prvních čtyřech dnech narazíte na extrémně iritující hloupost a nešikovnost druhých. Nesmějte se, nerozčilujte se, ukažte s nadhledem, jak je to správně. V pátek a v sobotu nejvíce dosáhnete tím … že nebudete nic dělat a o ničem nebudete rozhodovat. Přehoďte na tyto dva dny kompletní dění a rozhodování na bedra jiných, a vy si dejte dvacet a nebo dělejte jen to co vás baví.

7. Váhy – ten kdo se točí kolem vás, asi nebude tou nejlepší společností, něco od vás chce a nemyslí to s vámi dobře. Obecně tento týden vám nejvíce bude svědčit samota nebo okruh pouze nejbližší rodiny. Pokud vás čeká hodně pracovních povinností, pokuste se je přesunout a rozhodně nedělejte více, než musíte. Okamžitě jak bude možné se vrátit domů, tak to udělejte.  Bezohledná konkurence je sice dnes normou, ale často ji nejvíce vypečete, pokud nezvednete rukavici.

8. Štír – pokud možno se vyhněte komentářům ohledně extravagancí jistých osob. Vám by také nebylo příjemné, kdyby někdo pomlouval jak vystupujete a jak se oblékáte. Takováto jízlivost bude velmi špatně odebrána a to nejen cílem vašich poznámek, ale i jeho okolím. A dají vám to sežrat. Celý týden ale budete mít jistou zlomyslnou náladu, pokuste se ji ventilovat až o víkendu a hlavně ukažte jiným, že to myslíte s humorem. Rozhodně nesmíte ublížit.

9. Střelec – koncentrujte se na samostatné práci, jen ji těsně před ukončením nechte ověřit někým nezávislým. Ukáže vám pár chybiček, které rychle napravíte, ale pokud by zůstaly, tak by pokazily kompletně celý obraz. Někdo je velký šťoural. V průběhu týdne se vám bohužel nevyhne nějaká nepříjemná hádka v rodině, nebudete na vině, ale rozhodně bude lepší, pokud to vy vytáhnete ruku ke smíru – v budoucnu se vám hodí to připomenout.

10. Kozoroh – rohatci kteří hledají osudovou lásku mají nyní zvýšenou šanci ji potkat. Není to ale to co se třpytí na povrchu, koukněte dále, stojí tam někdo kdo vám může být velmi blízký – je tam přesně vyvážený poměr mezi souladem a doplněním vaší osoby.  Kozorozi, kteří již vztah mají by si měli nyní pamatovat, že mnohem jednodušší je starat se o záležitosti jiných, než konečně si vypořádat vlastní problémy.  Ve čtvrtek se rozhodujte rozumem a ne srdcem.

11. Vodnář – neočekávaná nabídka by vám měla hodně rozhodit vaše plány. Musíte ji posoudit ze všech stran a sami se rozhodnout.  Jediný kdo vám do toho může trošku „kecat“, je rodina. Ale rozhodnutí je na Vás, protože tohle může být vaše životní šance. Ale samozřejmě bude to znamenat i určité změny ve vašem životě. Soustřeďte se pouze na věcech, které jsou jasně dané a přesně popsané. Jen na to, co nemá nějaké skryté háčky nebo kde nejsou obecné nejasnosti.

12. Ryby – konec léta může být poslední možností vyzkoušet nějakou naprosto novou sportovně-zábavní aktivitu. Někdo kdo má k vám trochu blízko říká něco jiného vám do očí, ale něco jiného za vašimi zády. Pozor na faleš a přetvářku. V pondělí a úterý se vyhněte důležitým rozhovorům, věnujte se jen lehčím tématům, a pokud vás někdo bude tlačit, tak se za každou cenu pokuste odvést hovor jinam. Něco příliš prožíváte a začíná to působit spíše komicky.