Horoskop na měsíc říjen 2011

Horoskop na říjen 2011
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – jestli čekáte na lásku, tak se dobře nachystejte, máte velmi dobrou možnost ji najít právě v říjnu. A pokud jí podlehnete, tak ucítíte jak vám vyrůstají křídla a jak ovládá celý váš život a vaše chování. A bude to rozhodně fajn. Zadaní Berani můžou v tomto čerpat inspiraci a svého partnera mírně popošťouchnout k romantičtějšímu přístupu k životu. Nejhezčím obdobím bude to, které se vám podaří co nejvíce strávit za ruku s vám nejbližší osobou. Aby se vám podařilo před zimou udržet formu, věnujte se více nějakému pohybu, dokonce i tancování by mohlo stačit. Po první třetině měsíce už nemusíte tolik hlídat svoji dietu.

Býk – začátek října bude tím nejlepším čase pro užívání si různých radovánek. Nebojte se trochu více odvázat. Existuje dobrá šance, že potkáte někoho nového, kdo vám v dalších měsících hodně pomůže. Pokuste se už přestat koncentrovat na věcech dávno minulých, věnujte se jen aktuálnímu dění, případně si udělejte menší plány do té nejbližší budoucnosti. Vaším vzorem ať jsou nyní lidé, kteří přetékají optimismem a jejichž nadšení i z naprosto obyčejných věcí bylo vždy nakažlivé. Zjistíte jak vám takový přístup zpříjemní nástup pošmourného podzima. Když se měsíc říjen bude chýlit ke konci, udělejte si nějaký hezký drobný dárek.

Blíženci – řiďte se nyní více emocemi a méně rozumem. Sice musíte počítat s tím, že se vám pár věcí nezdaří a pár věcí i trošičku díky tomu pokazíte, ale celkově váš život bude díky tomu mnohem plnější a hodnotnější, než kdybyste si vše pečlivě analyzovali. Jestli přemýšlíte nad vyzkoušením nějaké nové diety či se vám zdá, že by stálo za to si lehoučce upravit jídelníček, začněte s tím v prvních dnech měsíce. Později to už nebude mít efekt a i vaše vůle nebude tak silná. Pokuste se k modifikaci stravovacích návyků přidat i úpravu vašich pohybových aktivit. Co nejvíce přírody když to počasí dovolí vás nabije velmi pozitivní energií.

Rak – pokuste se v sobě najít co nejvíce pochopení pro chybky jiných osob a zároveň se pokuste najít v sobě co nejvíce sil pro složité hovory, kterých se na vás v tomto týdnu chystá několik. Měsíc říjen bude pro vás takový spíše průměrný, v první polovině to bude vše působit pozitivněji a život bude optimistický a lehoučký jako peříčko, ale bohužel to bude jen dojem, druhá polovina bude plná stresu. Jedinou možnost jak si ulehčit život, je nabrat co nejdříve co nejvíce sil.  Jinak se vám bude zdát, že překážky před vámi, se nedají nijak překonat a začnete se z toho hroutit. Když už budete mít všeho plné kecky, nejvíce vám pomůže relaxační masáž.

Lev – pokuste se napnout co nejvíce sil na zlepšení vztahu s osobou vám nejbližší. A pokud takovou nemáte, tak věnujte vše tomu, abyste si ji nalezli, život se má prožívat ve dvou. Ověřte si, jestli čirou náhodou část vašich zdravotních problémů nemá jeden jediný prostý základ a tím je nedostatek spánku. Nedohánějte to jen o víkendech, spěte pravidelně i během týdne. Pokud to jen bude možné, pokuste se o ranní rozcvičky na čerstvém vzduchu, pokud to nejde, alespoň cvičte při otevřeném okně. Kdykoliv kdy se objeví sluníčko a vy budete mít čas, chytejte ho  před zimou. Tučné jídlo je obecně nepříliš dobrý nápad, nyní byste se mu měli vyhýbat obzvláště často.

Panna – občas budete mít dojem, že nic nejste schopni zvládnout a že zvláště vaše výřečnost je někde kolem bodu mrazu. Ale jde to změnit, jen si musíte více věřit. Pozor na nějakou zákeřnou osobu, která chce zenužít vaše dobré srdíčko. Podzim celkově vás ovlivní svou šedou atmosférou, leccos budete moci ovlivnit, ale v záležitostech srdce holt to není jaro, říjen není máj a hrdličky jsou před zimou trošku ospalé. Rutina bývá největším nepřítelem jakéhokoliv vztahu, snažte se společně najít něco nového a krásného. Co takhle alespoň malý výlet ? Jestli vám v září něco nevyšlo, věnujte tomu říjen.

Váhy – ve dvou se to lépe táhne, to je snad samozřejmé, ale pamatujte ve dvou znamená spolu. Důležitá rozhodnutí musíte nyní velmi pečlivě projednat ve dvou. Nic nerozhodujte sami, i kdybyste předem věděli, že se vám podaří vše ve finále vyřídit podle svého, je důležité aby pocit byl, že jde o společné rozhodnutí. Jinak se připravte na neustálé výtky, zvláště pokud vaše samostatné rozhodnutí budou později provázet malinké neúspěchy. V případě libovolné menší nemoci, pokuste se vsadit na lidovou moudrost a nebo se zeptejte někoho známého, kdo vám poradí, co mu posledně s něčím podobným pomohlo. Pomůže to i vám. A prospěje vám také větší přísun nějakých exotických plodů.

Štír – můžete postrádat trošku trpělivost. Zvláště co se bude týkat různých nálad vašich blízkých. Na jednu stranu určitě by to chtělo jim ukázat, že je takový nějaký klasický vocamcaď pocamcaď. Na druhou stranu by bylo také dobré nad úplnými hloupostmi přivřít oko a nebo je alespoň nijak dlouho neřešit. Ve složitějších chvílích si pokuste vyhnat starosti z hlavy větší tělesnou námahou. Prospěje to vašemu tělu a přijdete na jiné myšlenky. Pamatujte, že na světě sice jsou i jiní lidé, že je nutné se o ně starat, ale že je tady také vaše skromná osůbka. A starost o ni není nějakým hříchem.

Střelec – buďte trochu více světoví. Možná se vám to může zajídat, ale pokud tento přístup použijete k lidem, které vidíte poprvé, tak získáte body. Jestli se vám podaří potkat osobu, která vám na první pohled padne do oka, tak ji prozkoumejte pečlivěji. Růže má trny a tahle má docela dost velké. Hlavně co se týká pravdomluvnosti a důvěryhodnosti, jakékoliv delší plány, které by se vám o tento nový objev opírají,  se vám rozhodně nepříliš vydaří, zvláště pokud se to týká financí.  Vyberte si nějaké jarní barvy, co z toho že je podzim, vám to zvedne náladu a vaše okolí zjistí, že je nějak více slunečno, zářivě.

Kozoroh – jestli se vám zdá, že vám nejdražší osoba má nějaký problém, nechoďte jen tak kolem po špičkách. Možná to někdy fungovalo, ale nyní ten problém je nějaký větší a nebo možná i díky podzimní chandře se prostě prožívá hůře. Zkuste jemně naznačit, jemně se otázat a nenechte se případným zavrčením odradit. Hlavně pak projevte co nejvíce pochopení a pokuste se naznačit nějaké rychlé a jednoduché řešení. Střídejte své nasazení podle týdne, první hodně, druhý relax, třetí hodně, čtvrtý relax. Situace vám to umožní a budete mít dostatek energie na veškeré problémy, které se objeví. Skoukněte novou módu.

Vodnář – naučte se kontrolovat své emoce. Pokuste se inspirovat tibetskými mnichy a jejich vyrovnaností. Každého člověka v životě čekají chvíle, kdy je nahoře a také chvíle kdy je zrovna dole. Říjen bude zrovna ten měsíc, kdy větší část věcí bude dole. Na prvním místě to budou záležitosti pracovní a řekněme každodenní, na druhém prostě klasická únava, která s koncem roku přichází. Pomůže vám několik věcí.  První je pozitivní nastavení, tím sice problémy nezlikvidujete, ale bude se s nimi dát lépe žít. Druhou je bohatší večerní život, je nutno někde přijít na nové myšlenky. A třetí je občas sebe sama něčím potěšit. A nebo inspirujte partnera, aby vám konečně udělal pořádnou radost.

Ryby – po bouřce přichází vždy klidnější čas. Nežijeme v tropech, kde období dešťů trvají celé týdny. Nyní budete mít konfliktní první polovinu měsíce, a zbytek měsíce bude smírný a kouzelný. Musíte si jen hlídat, abyste problémy ze začátku nepřenášeli v sobě i na venek do dalších dnů. Zabalte minulost do balíku a spláchněte ji do záchoda. Vyzkoušejte si nějaký nový sport, ke kterému vás někdo lákal, a pokud máte v okolí lenochy, zkuste to, o čem jste již delší dobu snili. Celý říjen si extrémně dávejte pozor na silnici. Lázně rozhodně nejsou jen pro invalidy či důchodce.