Horoskopy od 12-09-2011 do 18-09-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý sedmý týden roku 2011

1. Beran – tento týden bude pravděpodobně zajímavý a to z více různých důvodů. Jak osobních tak pracovních, těch druhých by mělo být o něco více. Dozvíte se mnoho zajímavých a hlavně nečekaných informací, ale musíte je pořádně profiltrovat, ne všechny budou pravdivé.  Většina návrhů co se tento týden objeví bude pro vás z dlouhodobého hlediska rozhodně nevýhodná. Ke všem odmítnutím ale přistupujte bez agrese a s humorem.

2. Býk – nastal velmi dobrý týden pro úpravu některých svých dlouho i krátkodobých plánů. Měli byste zjistit, že si přeci jen přejete ve skutečnosti něco jiného, než se vám do dnešních dnů zdálo. To co jste považovali za své sny, byly sny někoho jiného, kdo vás šikovně manipuluje. Pokuste si všímat hlavně sebe, víkend by mohl být tím časem, kdy si určíte znova priority.

3. Blíženci – promyslete si pořádně co všechno se událo o víkendu, pár věcí vám naznačuje, že byste měli zpozornět. Vezměte si to do podrobností a případně přizpůsobte své chování mírně změněné situaci. Ve středu bude vaším nejlepším přítelem intuice, která vám pomůže vyřešit nečekanou situaci, která se před vámi objeví. Nebojte se pokud řešení bude radikální, je správné.

4. Rak – asi vás někdo lehce zaujal, podívejte se mu pořádněji na zoubek. Není to náhodou jen takový ubohý žvanílek, na kterého je zbytečné ztrácet čas ? Jo leccos vás může bavit, dokonce se dá s ním i něco podniknout, ale asi byste se měli více držet lidí, kterým opravdu jde věřit. Pěkná slova mohou nepříjemně ranit.

5. Lev – dejte si pozor na svůj tlak. Určitě bude v následujícím týdnu několik situací, kdy se budete rozčilovat a rozhodně  to neudělá dobře vašemu zdraví, pokud se rychle nesklidníte. Pokuste se ke stresovým situacím přistoupit s co největší rozvahou. Počasí může vás tlak ovlivňovat také, takže v náročnějších dnech se pokuste trošku zpomalit.  Despotu ve vašem okolí konečně trochu přibrzděte, jinak pokazí vám příjemnou atmosféru, která by vás měla čekat po čtvrtku.

6. Panna – není někdo ve vaší blízkosti, kdo má obrovské požadavky … ale pouze na jiné a sobě povoluje a odpouští naprosto vše ?  Nevšímejte si ho, velmi rychle ztroskotá sám. V úterý se ozve nějaká nečekaná záležitost, možná vám zaplní program i na následující dva dny.

7. Váhy – nedělejte ze sebe takového svatouška. Lidé vám to přestávají baštit, ukažte jim i růžky a vaši pravou tvář, zjistíte, že si získáte mnohem více respektu než se vám dařilo do té doby s přetvářkou. A pokud se vám to nedaří, tak alespoň prosím nemoralizujte, to opravdu nikoho nepřesvědčí. Pokud nejste vegetariány, kdy jste si dali pořádný kvalitní kus masa ? A pokud maso nejíte, skočte si do skutečné vegetariánské restaurace (ne něco s tácem, ale pravá restaurace) a příjemně se vám rozšíří obzory.

8. Štír – sami víte nejlépe, jak se máte chovat, nikdo vám to nemusí vysvětlovat a vašim hlavním rádcem a průvodcem ať je vaše svědomí. Budete během pracovní části tohoto týdne postaveni před nepříjemné dilema, které má ale velmi jednoduché řešení, to eticky správné. I když pokušení může být větší, nepodlehněte mu a zjistíte že i za slušnost a poctivost přijde v naší zemi odměna a to veliká.

9. Střelec – v příbuzenstvu je někdo kdo vás hodně prudí. Pošlete ho už konečně do háje, jinak vám tento týden bude dělat ze života zase menší peklíčko. Rodina vám bude vděčná, protože už je to také irituje. Budete  mít velmi zajímavou příležitost jak si trošku rozšířit obzory, ale bude vás to stát krapítek volného času. Ale vašemu sebezdokonalování by nemělo stát nic v cestě.

10. Kozoroh – měli byste si vážně promluvit. Z obou stran dochází k nesmyslným neporozuměním, která ale mají kořeny pouze v jedné věci a tou je zatajování některých důležitých věcí. Vyložte všechny karty na stůl, požadujte to samé a uvidíte velmi rychlé pozitivní změny. Nápady ze začátku týdne neprozrazujte nikomu, velmi se vám hodí na jeho konci, do té doby můžete doladit detaily.

11. Vodnář – co takhle trošku přibrzdit neustálou soutěživost. Je samozřejmě v dnešní době velmi nutná, zvlášť pokud ji podpoří tvrdé ostré lokty a jistá bezohlednost. Ale nyní mnohem více se vám podaří dosáhnout spoluprací a to navíc takovou, kde se podřídíte jiným nápadům. Mělo by se vám podařit dosáhnout nějakého hezkého úspěchu, ale bohužel trny na růži udělá závistivý přístup někoho, od koho byste to nikdy nečekali.

12. Ryby – svých úspěchů jste dosahovali a dosahovat budete hlavně dobrým plánem a poté plným pracovním nasazením. Dejte si ale trochu pohov, štěstí vám pomůže také, jen mu musíte dát i šanci. Čtvrtek a pátek budou plné stresu a to oba dny už od rána. Večer se to sice uklidní, ale to využijte na regeneraci sil a přípravu na další náročný den. Pokud budete pod tlakem, konejte co nejrychleji, čas nebude váš přítel.