Horoskopy od 19-09-2011 do 25-09-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý osmý týden roku 2011

1. Beran – na začátku týdne by pro vás nic nemělo být složité a nemožné. Takže je to velmi vhodná doba pro to, abyste si vybrali ty činnosti, které dříve vám připadaly příliš náročné. Nyní dořešíte načaté, jen musíte jednat rychle, protože někdy kolem čtvrtka vše se vrátí do starých kolejí. Víkend věnujte rozvoji nejen těla, ale hlavně ducha, pokud budete mít zajímavou kulturní nabídku, využijte ji.

2. Býk – dejte si pozor na místech, kde je více lidí jako je například hromadná doprava či nákupní centra, hlavně si hlídejte co nejlépe své věci. Neonemocněl vám někdo blízký ? Určitě by se hodilo, kdybyste si na něj našli aspoň trošku času a šli ho psychicky podpořit. Ve vztahu je možná už příliš moc stereotypů a možná se někde vkrádá nuda, ale na druhou stranu byste měli mít jistotu, nyní nic nového nezkoušejte.

3. Blíženci – něco by chtělo nový začátek, sice to máte již hodně dlouho rozdělané, ale když se podíváte na to poctivým pohledem, tak je to čím dál tím horší a zamotáváte se v tom. Co takhle vše zmuchlat, hodit do koše a začít úplně znova s úplně novým pohledem. Někdo vás ve středu či čtvrtek bude hodně chválit, ale nemělo by to být před vámi, pokud se o tom dozvíte, tak jen z druhé ruky.

4. Rak – posilujte trochu svůj organismus, sice je před námi ještě celý podzim, ale ten může být sychravý a únavný a zima už se opravdu blíží. Pohyb, cvičení, pokud vykoukne sluníčko, chytejte jeho paprsky a v jídelníčku sázejte hodně na zeleninu. Mléčné výrobky můžete nyní trošku omezit. Pokuste se vyhnout extrémům, měli byste být svědky několika incidentů postavených na hraně a váš odstup a smírčí přístup by mohl vám přidat hodně bodů.

5. Lev – slepice má křídla jako orel a nic z toho nevyniká. Buďte raději orlem než slepicí, chce to více odvahy a ne jen si říkat, vždyť to umím také, vždyť to znám, musíte také to začít využívat, musíte se prostě ukázat. Ale samozřejmě můžete chtít i klídek, pohodu, ale pak vám unikne pár zajímavých věcí. Pokud v druhé polovině týdne ukážete odvážný přístup, tak na začátku uslyšíte slova jako blázen, magor, nepovede se, ale pak už vás čeká jen potlesk.

6. Panna – pokuste se být co nejpozitivnější k několika nepříjemnostem které vás v průběhu celého týdne potkají. Na první pohled budou nemilé, na druhý také a na třetí bohužel též. Tudíž nejlepší bude se v tom nedloubat, přijmout to jako nemilé rány osudu a jít světem dál. Pozitivnější bude víkend ale i tam se nevyhnete nějakému menšímu průšvihu. Ale celý týden byste měli cítit silnou podporu od osoby vám nejbližší a s tím se dá i hory přenášet či vyhrabat se z laviny.

7. Váhy – budete potřebovat udělat pár ústupků v nějakých pravidelných možná i pracovních záležitostech. Jen nesmíte se couvat celý týden,  v jedné chvíli už ani krok zpět a nachystejte se k výpadu. Pokud budete hodně vycházet mezi lidi, čeká vás velmi zajímavé setkání a také nabídka, kterou se sice dá odmítnout, ale možná by to byla velká škoda. Večer si pouštějte často vaši oblíbenou hudbu.

8. Štír – vaše zdraví bude nějakým způsobem mírně ohroženo, takže si dejte pozor všude tam, kde ucítíte sebemenší rizika. Pokud jste si v létě neodpočinuli, není teď poslední chvíle ? Stálo by za to dobít trošku víc baterky. Čekejte že po pár dnech se někdo ozve a požádá vás o roli soudce, bude to velmi zodpovědná záležitost a není moc moudré ji odmítat nebo odfláknout, na vás hodně záleží.

9. Střelec – emoce mohou ovlivnit váš náhled na nejjednodušší každodenní záležitosti. No a co ? Někdy se člověk prostě musí rozhodovat srdíčkem ať si suchaři říkají co chtěji. Nejhorším dnem bude středa (i když následující čtvrtek o moc lepší nebude), radost a plné uvolnění vás čeká až v neděli. Před několika lety jste potkali nějakou zajímavou osobu, nyní by se měla znovu objevit ve vaší blízkosti.

10. Kozoroh – bude vás čekat hodně melancholický týden. Nebude to mít nějaký speciální důvod, možná jen blížící se podzim a žloutnoucí listí na vás tak zafungovaly. Část večerů věnujte sobě a své rodině, ale možná by stálo za to také někam vyrazit a trochu hlučněji se pobavit. Ale jestli na to nebudete mít chuť a náladu, tak rozhodně nedělejte nic silou. Pokuste se tento týden vyhýbat věcem, které nemáte rádi.

11. Vodnář – trochu menších hádek, které se skončí usmiřovačkou ještě nikdy žádnému vztahu neublížilo, ba velmi často ta usmiřovačka byla tím nejlepším co se dalo po dlouhé době zažít. Čeká vás několik významnějších událostí, pokuste se nestát někde v zadu či z boku, vyražte kupředu a ukažte, že na to máte. Nové známosti by vám měly ukázat nějakou zajímavost, kterou pokud prozkoumáte, tak vám rozšíří obzory.

12. Ryby  – musíte být hodně opatrní, někdo se vás snaží namočit do nějaké události, se kterou rozhodně nemáte cokoliv společného. Hned na začátku nedejte na prosby a nějaké citové vydírání a řekněte jasné ne. Jinak budete hodně trpět za hříchy jiných lidí. Celý týden dávejte pozor na výhodné příležitosti a využívejte je, je tady docela hezká možnost jak si vylepšít domácí rozpočet.