Lev – horoskop na rok 2012

Lev to je silné znamení a díky tomu by si měl poradit s většinou komplikací, jaké jemu a jeho nejbližším rok 2012 přinese. Asi největším budou nějaké velmi intenzivní spory, které se objeví v rodině, spíše půjde o nějaký mezigenerační konflikt, než něco zásadního, ale obecný obraz bude stejně velmi nepříjemný. V prvni polovině roku by měl Lev více času věnovat správnému pochopení svého okolí, aby později získané informace a znalosti mohl zúročit. Někdo si vás velmi oblíbí a možná z toho i něco kápne.

nejlepší měsíce roku 2012 – únor, květen, srpen

nejhorší měsíce roku 2012 – leden, září, prosinec

Láska – Lev, který si ještě nenašel partnera bude mít v roce 2012 velmi náročnou situaci. Problém bude paradoxně přinášet přílišná atraktivita. Možná někdy, když si budete myslet, že to je ten pravý, zkuste se méně prezentovat, dejte druhé straně více prostoru, ať oslnění vaší krásou se nezmění na strach ze slepoty z neustálého jasu. Lev, který si vychutnává stálý vztah by se měl nyní koncentrovat na vychutnávání si těch drobností které spojují a ignorování toho co rozděluje. Můžete čekat od partnera nějaké milé překvapení.

Práce – horoskop pro rok  2012 říká, že Lev, který bude sázet na vlastní síly a schopnosti, může čekat velký úspěch. Musí jen upozadit chuť využívat jiné osoby, ty tentokrát budou jenom zátěží pro vaši kariéru. Někdy kolem června a července si musí Lvi velmi dávat pozor na spolupracovníky, budou sice vám přát jen to nejlepší, ale jejich přílišná aktivita místo kladů přinese jen negativa, naučte se předem brzdit zápal druhých. Pro podzimní měsíce si nachystejte nějaký nový objevněý plán.

Zdraví – tento rok si opravdu dejte pozor na svůj žaludek a další orgány, které jsou napojeny na trávení stravy, kterou svému tělu předkládáte. Nevolnosti a těžkosti budou v případě jasných porušení normální střídmé výživy téměř na denním pořádku. Pokud se vám podařilo v předchozích letech nashromáždit trošku více nadbytečného podkožního tuku, nyní bude výborná možnost ho ve spojení se zdravým a střídmým jídelníčkem dát pryč. Pomůže tomu pravidelné cvičení a co nejčastější alespoň hodinové procházky. Největší zdravotní rizika se objeví na přelomu dubna a května a poté skoro celý podzim.