Rak – horoskop na rok 2012

Raky celkově čeká bouřlivý rok 2012. V rodině i v práci bude tolik různých událostí, kterým nebude možno se úplně vyhnout. Většina z nich nebude mít v Racích kořeny, dokonce půjde částečně vedle nich, ale stejně se nějak dotkne vašeho života. V druhé polovině zimy a na začátku jara se pokuste věnovat nějaké umělečtěji zaměřené činnosti, bude to doba, kdy vám váš talent bude podpořen i silou hvězd. Možná se rozvinete i na úroveň, jakou jste dříve nečekali. Nemusíte to dělat pro publikum, nejdůležitější je vaše vlastní potěšení. V létě se pokuste nebýt svým vlastním stínem, někdy může být život únavný, ale pokuste se v slunci a teple tu sílu a energii, kterou určitě budete potřebovat. Na přelomu zimy a podzimu vás čeká několik důležitých pro další rok setkání.

nejlepší měsíce roku 2012 – leden, březen, říjen

nejhorší měsíce roku 2012 – duben, listopad, prosinec

Láska – podle horoskopu by vám zvlášť jarní období roku 2012 mělo přinést výrazně více pozitivních událostí než těch negativních. Partner u Raků ve stálém vztahu a možný milenec u těch co lásku hledají, budou mnohem více pod vaším vlivem a podaří se vám řídit situaci podle vašich přání. V létě se snažte obecně postavit na emocích a citech, rozum odložte někam bokem, ve věcech citu a radosti nebude rozhodně nějak výrazněji potřebný. Pozor na podzimní známosti, pokud budete mít sebemenší pochybnosti, okamžitě přerušte jakýkoliv kontakt. Celý rok buďte romantičtí a vyžadujte romantiku. Pokud jste ve stálém vztahu, vysvětlete partnerovi, že dárek na narozeniny to není maximum co se ve vztahu dá dělat. Že občas by to chtělo i něco více a nemusí to stát ani korunu.

Práce – v prvním kvartále se raději nechystejte na nějaké úspěchy. Prostě nebudou a pokud budou, tak smetanu slízne někdo jiný. Sami také uvidíte, že prostě vám některé věci nevychází tak, jak byste chtěli. Rozhodně netlačte na pilu a to ani na konci jara a v létě, tam by se věci samy měly znormalizovat – to znamená, že zázraky nečekejte, ale zároveň se nemusíte bát průšvihů. Jediné problémy byste si mohli způsobit přílišnou aktivitou. Na podzim roku 2012 se může objevit nějaká na první pohled zajímavá možnost změny práce, věnujte ale tomu ještě pohled druhý a klidně třetí a čtvrtý. Protože rozhodně byste v tomto roce neměli nic měnit a na případné změny se musíte pečlivě nachystat – pár měsíců vám může najednou ukázat mnohem lepší možnosti.

Zdraví – Rak by si měl celý rok dát pozor na bolení hlavy. Nejlepší bude se vyhýbat situacím, které tento problém způsobují, pokud to nepůjde, nebojte se vzít si potřebný prášek. Ve chvílích, kdy budete pod větším psychickým tlakem nebo když budete donuceni k většímu fyzickému výkonu, nezapomínejte na vitamín C. A když takové situace poleví, hned si naplánujte a zrealizujte nějaký relaxační den. Od února až do října si dávejte větší pozor na kosti, celý rok nenamáhejte příliš svoji páteř. Menší ranní cvičení každý den by vám rozhodně prospělo.