Blíženci – horoskop na rok 2012

Blíženci by se v roce 2012 měli nachystat na větší změny v jejich soukromém životě. Pokud k nim přistoupí pozitivně, výsledek bude také takový a bohužel i opačně. Takže staromódněji nastavení Blíženci by se měli spíš přizpůsobit a nenaříkat. Na začátku roku se připravte na nová setkání, která budou ovládat váš harmonogram, průběh jara bude pravděpodobně lehce nostalgický. Léto i podzim věnujte radostem a rodině a v zimě se zase koncentrujte více na práci.

nejlepší měsíce v roce 2012 – červen, září, listopad

nejhorší měsíce v roce 2012 – únor,  říjen, prosinec

Láska – bohužel horoskop pro rok 2012 vám v lásce nepřeje jen to nejlepší. Objeví se na té růži, jakou láska rozhodně je, hodně velkých a velmi ostrých trnů. Nejproblematičtější to budou mít Blíženci v trvalém vztahu a to v první polovině roku, tam se budete muset co nejvíce obrnit trpělivostí. Přibrzdit emoce a případně i docela dost ustupovat, odměnou vám bude hezká druhá polovina, ve které váš partner bude dělat to co vám na očích bude vidět (možná ho bude i mírně trápit svědomí). Blíženec single několikrát nepříjemně dostane po prstech, nový vztah v první polovině roku by se rovnal téměř zázraku. Pokud budete mít v lásce a vztahu problémy, nebojte se obrátit na rodinu. Pokud se objeví násilí, okamžitě musíte říci dost, ihned, v první vteřině.

Práce – počátek roku 2012 bude mít poklidnou ale zároveň nudnou podobu každodenní šedi stálých povinností. Lenivěji nastavení Blíženci to zajisté ocení, aktivnější by si měli najít nějakou novou náplň. Rozhodně by neuškodilo se něco nového naučit, zvláště spojeného nějak s vaší pracovní činností. V pozdějším období díky tomu budete mít nejen náskok, ale navíc oslníte někoho důležitého a samozřejmě z toho můžou přijít další benefity. Celý rok byste měli mít docela dobrý talent na věci spojené nějak s uměním. Mohou se objevit určité finanční problémy, zvláště v březnu a dubnu, nebojte se požádat jiné o pomoc. Ale hlavně si vše pořádně spočítejte.

Zdraví – pozor na zrak, možná byste měli navštívit optika.  V březnu a květnu se může objevit větší množství hodně stresujících situací, které bude nutno nějak vyřešit a řešení přinese jen další stres. Takže si dejte pozor a v těchto měsících se snažte v klidnějších chvílích relaxovat. Zvláště pokud budete mít úplně volný víkend. Na podzim Blíženci uvidí, že to co vypadalo jako naprosto dokonalé zdraví je stejně náchylné na klasické nemoci jako u každého jiného. Rozhodně možná by nebylo špatné popřemýšlet o nějaké prevenci ještě před příchodem podzimních chladů a plískanic. V létě rozhodně chytejte sluníčko. Dejte si hodně pozor na vaši pravou ruku.