Váhy – horoskop na rok 2012

V roce 2012 určitě hodně vsaďte na spravedlnost. Vyžadujte ji od jiných vůči vám, ale co je důležitější, pokuste se, aby nebylo křivděno ani ostatním, zvláště si vezměte ty slabší pod svá ochranná křídla. Nikdy totiž nevíte, kdy se vám něčí pomoc může hodit a kdy se člověk na první pohled slabý, ukáže jako velmi silná a důležitá osobnost. V prvním kvartále se hlavně budete zabývat minulostí, různé resty a povinnosti z roku 2011 vám budou viset u krku jako obludný balvan. Pokuste se vše vyřídit co nejdříve, ať vám to již nezaplňuje i zbytek roku. V létě nebo na začátku podzimu by vám udělal nejlépe nějaký výjezd na místo, kde jste ještě nikdy v životě nebyli.

nejlepší měsíce roku 2012 – červenec, listopad, prosinec

nejhorší měsíce roku 2012 – leden, únor, říjen

Láska – horoskop na rok 2012 nepředpovídá nějaké velké ejchuchů. Opuštěné Váhy nejenže budou mít problém ukončit svoji samotu a najít nějakého stálého partnera, složité bude pro ně i lovení na poli krátkodobých flirtíků a románků. Pokud se pro něco takového odhodláte, buďte vždy dobře připraveni a vypalte veškeré své náboje co nejrychleji, jinak se druhá strana může otrávit a otočit za někým jiným.  Rodinně či partnersky žijící Váhy budou zase mít problém s příliš ostrým jazykem a to na obou stranách. Díky němu budou neustále vznikat další a další konflikty, které se při tom budou týkat jen různých zbytečností a drobností.  A co je nejhorší, nebudete se se svými problémy svěřit téměř nikomu, vyslepičí se to a budete pak jen cílem posměchu a drbů. Pokud potřebujete se vypovídat, tak vyberte pouze nejdůvěryhodnější osobu z nejdůvěryhodnějších a pokud možno ještě navíc z rodiny.

Práce –  největší problémy vám asi celý rok budou dělat finance. Stále jich nebude dost, zvláště když si vezmete, kolik do toho všeho vkládáte. V některých momentech bude nejlepší polevit úsilí, když ho stejně nikdo neocení. Rozhodně tím nic nezkazíte a budete mít více času a sil na něco co vás bude bavit více.  O práci se pokud možno snažte podělit s co největším počtem lidí, a nebojte se nikdo smetanu neslízne, protože syrovátka rozhodně smetanou není. Nedávejte rady zdarma, vyžadujte přinejmenším protislužbu.

Zdraví – v roce 2012 si pokud možno hlídejte nejvíce své srdce a uši. Taktéž byste neměli příliš přetěžovat své ledviny. Na přelomu zimy a jara se pokud možno snažte do sebe dostat co nejvíce různých vitamínů a to z ovoce a zeleniny a ne z pilulek. V zimě a na jaře pokud možno co nejvíce omezte různé cesty. Pokuste se co nejvíce posílit svaly na nohou, výhledově budete za takovou přípravu vděčni. V létě pozor na ostré sluníčko, celý rok to nepřehánějte se solárkem.

1 komentář u „Váhy – horoskop na rok 2012

Komentáře nejsou povoleny.