Štír – horoskop na rok 2012

Rok 2012 má pro Štíra nachystáno několik zajímavých překvapení. Nebudou všechna jen pozitivní, ale i v těch negativních se bude dát najít přinejmenším kousek něčeho kladného. Jedno je jisté, nudit byste se neměli ani jeden měsíc v tomto roce. Také nečekejte, že byste něco dostali na zlatém podnose, každá věc, které dosáhnete, bude před tím zaplacena tvrdou prací a snahou. Ale možná proto se z ní budete radovat mnohem více, než kdyby to přišlo jen tak. Kolem poloviny roku nezapomeňte během radovánek na dochvilnost, hrozí vám že zmeškáte několik věcí, kterých byste potom velmi litovali.

nejlepší měsíce roku 2012 – červen, srpen, prosinec

nejhorší měsíce roku 2012 – březen, květen, říjen

Láska – ta část vašeho života, která je naplno spojena s láskou svůj nejlepší moment bude prožívat v letním období a také na začátku léta. Zbytek roku bude mapovat vývoj počasí, čili bude spíše studený. Neměli byste jen přehánět s vyzývavostí, velmi často mnohem více člověk dosáhne tím, že nechá hodně tajemství k odhalování. Pokuste se nikomu neslibovat nic před poslední třetinou roku 2012. Tam se spousta věcí vysvětlí a upřesní a vy budete mít mnohem více informací důležitých pro správné rozhodnutí.

Práce – horoskop vás vyzývá, abyste si dobře naplánovali vydávání jak energie tak vypouštění do světa nových nápadů. Pokud vše vypálíte v prvním kvartále roku 2012, budete potom úplně na suchu. Dojdou vám jak síly tak inspirace a až do zimy rozhodně se situace nezlepší. Takže pokud chcete vzít nový rok naprostým útokem, udělejte tak jen za předpokladu, že potom víte, že budete mít dlouhé volno nebo nikdo po vás nebude chtít něco závažného. S financemi na každodenní úrovni byste si měli radit výborně, ale pokud se před vámi objeví nějaké operace výrazně  většími částkami, požádejte o radu dva, případně tři (pokud se rady dvou budou výrazně lišit) lidi, kteří financím opravdu dobře rozumí.

Zdraví – v chřipkových obdobích buďte trochu více opatrní než obvykle. Chřipka není nachlazení, pokud u vás vybuchne, rozhodně ji nepřecházejte. Horoskop obecně předpovídá, že byste měli na začátku roku dostat do vínku dostatek sil, které si jen musíte správně rozvrhnout na celý rok 2012. Rozhodně by bylo dobré, kdyby se vám občas podařilo vyzkoušet nějaké odborněji vedené relaxační či regenerační přístupy. Tam se vám podaří zastavit případné zbytečné úbytky sil. Zdravotně nejnáročnější bude konec jara a konec léta.