Střelec – horoskop na rok 2012

Obecně by měl Střelec být s tím co rok 2012 přinese spokojen. Několikrát se vám brilantně podaří v situaci, která bude vypadat velmi ponuře a bez řešení, najít naprosto perfektní skulinku, kterou se protáhnete a vše od základů překopete na výborný výsledek. Sice bude v tomto roce několik změn, zvláště by se měly objevit v druhém a třetím kvartálu, ale každou přizpůsobíte svým potřebám. Nejnáročnější budou pro vás dny, kdy vám i počasí napoví, že nejlépe by bylo zůstat doma.

nejlepší měsíce v roce 2012 – leden, květen, listopad

nejhorší měsíce v roce 2012 – březen, červenec, září

Láska – stabilizujte pokud možno svou situaci. Pokud již partnera máte, koncentrujte se na vychutnávání si života a bezpečí ve vztahu, občas svou druhou polovinu poškádlete, pokuste se změnit nějaké návyky, které vás rozčilují. Mělo by se vám to nyní podařit. Samotnému Střelci horoskop napovídá, aby se pokusil hned od začátku roku nasadit plné síly ke změně své situace (pokud mu tedy samota nevyhovuje a nebo jestli nechce jen celý rok flirtovat), svazky které spojí síla mrazu by měly vydržet celý rok 2012 a kdo ví, možná ty společně prožité měsíce vám vytvoří základ pro celý život.

Práce – pokud se pravidelná pracovní náplň vám někdy bude zdát taková fádní a málo od vás vyžadující, nestěžujte si a nesnažte se to měnit. Využijte čas  pro odpočinek a nebo nějakou činnost, která vám přinese potěšení či vzdělání a nové schopnosti. Protože takových chvil nebude v roce 2012 příliš mnoho a vy po většinu roku budete muset tvrdě pracovat na udržení stálé úrovně. V práci bude nejlépe, pokud vsadíte hlavně na důslednost, kreativitu nechte na jiných a také pokud možno nepřekypujte příliš iniciativou. Přinesla by vám jen více práce za žádné ovoce navíc.

Zdraví – pokuste se co nejlépe vyvážit pracovní náplň a následný relax. A ten pokud možno rozdělit půl na půl mezi aktivní a pasivní. U aktivního se zeptejte někoho ve svém okolí, kdo vypadá, že tryská zdravím a podniká věci, které mu i trochu závidíte, jak toho dosáhl. A pak poproste o pomoc v prvních krůčcích. Během stresujících situací se pokuste najít co nejrychleji řešení, jak stres odstranit a nebo prostě odejděte pryč a přestaňte si dané problémy rozebírat. Na jaře a na podzim se pokuste co nejvíce času trávit na čerstvém vzduchu. Pokud budete mít žaludeční problémy, malinko upravte jídelníček a odstraňte z něj na co nejdelší dobu produkty, které problémy vyvolaly. Pokuste se vyhnout přehnaným množstvím léků.