Kozoroh – horoskop na rok 2012

Kozoroh by si podle toho co napovídá horoskop na rok 2012 měl udělat pořádek v několika záležitostech. Budou to záležitosti ohledně bydlení či jeho kvality, potom by měl si udělat pořádek ve finančních záležitostech a na konec upravit svou životosprávu. Několik nenadálých útoků od lidí, kterým jste věřili budou nepříjemnou součástí života v 2012 roce. Ty bude nejlepší přečkat někde v zákrytu a pokud možno nereagovat rovnou. Nejlepší bude odpovědět úplně stejně, neboli úderem ve chvíli, kdy to nikdo nečeká. Do léta vyřiďte veškeré úřední záležitosti, čím lépe tím dříve.

nejlepší měsíce v roce 2012 – leden, červenec

nejhorší měsíce v roce 2012 – únor, březen, květen, listopad

Láska – většinou váš milostný život bude klidný, jen občas se objeví nějaká situace, kdy vás v této záležitosti něco opravdu rozčílí. Neduste to v sobě, okamžitě začněte problém řešit a nebo se rychle přidá další. V dubnu se může objevit několik chaotických záležitostí, které naruší vaše plány. Kozoroh, který nemá stálého partnera by si měl užívat letní měsíce a pokud po tom touží, právě na přelomu léta a podzima bude moci svou situaci změnit. Kozoroh, který je šťastně zamilován by v roce 2012 neměl vůbec nic měnit. Co pár týdnů by bylo správné vyzkoušet to, co jste dělali na začátku vašeho vztahu.

Práce – měly by vám přibýt základní povinnosti, ale také by se to mělo spojit i s vyšším oceněním, co určitě přivítáte.  Budete mít několik zajímavých možností, jak se de facto zdarma zajímavě obohatit. Zdarma sice znamená bez finančních nákladů, ale bude to znamenat ještě více práce, kterou budete muset někde ušetřit ze svého volného času. Příjmy pravděpodobně i přes lepší situaci v roce 2012 než byla v roce předchozím, nedoplní potřebné nové výdaje, které vyrostou jak u každodenních výdajů tak i u nenadálých. V roce 2012 není dobrý čas na půjčku, pokud k ní budete situací dotlačeni, vyberte pouze jednu a s co nejdelší dobou splátek a zároveň možností okamžitého uhrazení bez dalších nákladů – náhodný vyšší obnos, který vám pomůže vyřešit problémy s ní, není úplně vyloučen v posledním kvartále.

Zdraví – protože vás události budou tlačit k tomu, abyste více svého volného času věnovali pracovním aktivitám, musíte si dobře naplánovat, co budete dělat pozdním odpolednem a o víkendech. Dobrým nápadem by byly pravidelné procházky, pokud možno mimo město, někde v přírodě a to po celý rok, i v zimě i v ošklivějším počasím. Klid procházky v přírodě vám nejlépe pomůže regenerovat sílu. Pozor na wokoholismus, i on se může stát chorobou. V prvním a čtvrtém kvartále navštivte svého lékaře a nechte se jím pořádně proklepnout, možná objeví nějaký menší problém v raném stádiu a díky tomu ho bleskově zlikvidujete. V žádném případě nepodceňujte bolesti páteře a kyčlí.