Horoskopy od 21-11-2011 do 27-11-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý sedmý týden roku 2011

1. Beran – hned z kraje týdne budete postaveni před nějaké velmi důležité rozhodnutí. Než ale řeknete své jasné a poslední slovo, seznamte se záležitostí i toho, kdo je vašemu srdci nejbližší a požádejte ho o názor. V druhé polovině týdne čekejte nějakou důležitou informaci, která může ovlivnit vaše dlouhodobé finanční plánování. Pokud plánujete nějaké opravy či rekonstrukce, tento týden je poslední, kdy to z důvodu pracovní a časové náročnosti bude mít ještě v tomto roce smysl.

2. Býk – pokud budete objednávat nějakou dražší věc, projeďte si znova nabídky a nebo se pokuste znova domluvit na ceně, máte šanci na výrazně výhodnější nabídku a vstřícnější přístup než jste čekali. Celý týden byste měli slyšet hodně milých slov a to nejen od těch lidí, od kterých to považujete za samozřejmost. Rozhlédněte se pečlivě kolem sebe, jestli někdo vás nechce využít. Ke sporům jiných lidí přistupujte na začátku opatrně, ale potom si vyberte jednu stranu, nemá smysl být nestranným soudcem.

3. Blíženci – pokud se tento týden dostanete do problémů, tak pomocnou ruku vám podá nejen rodina a přátelé, ale také lidé, od kterých byste podobnou reakci vůbec nečekali. Připravte pro to později pro ně nějaké hezké překvapení. A mohlo by to být pro vás i inspirací, že nikdy neznáte dne ni hodiny a že možná je lepší vůbec k lidem přistupovat pozitivně, nikdy netušíte, kdy je budete potřebovat.  Bylo by docela milé, kdybyste si vyrazili někam večer, co takhle prostě jít si zatančit ?

4. Rak – nebojte se více ukázat své emoce a názory. Pro část lidí jste mírně bezcitní a to přeci není pravda. A další část lidí si o vás myslí, že vždy jdete jen z proudem, že vás nikdy nic pořádného nenapadne a jen kopírujete to co je v okolí převažující a tady také víte, že takový názor není pravdivý. Na začátku týdne si vyřiďte co nejvíc z různých oficiálních povinností, ať vás později netrápí něco, co jste opomenuli. Pokud uděláte chybu, rovnou ji řekněte těm, kterých se týká a slibte, že vše napravíte. Pomohou vám.

5. Lev – horoskop naznačuje, že se kolem vás může objevit nějaký Rak, který přijde s něčím zajímavým a neotřelým, co může docela výrazně ovlivnit jak vaše chování tak i váš život. Nemůžete li tentokrát překvapit své okolí rychlostí a dynamikou, věnujte se pečlivosti a píli, tady budete mít tento týden velké plusy. Pohlídejte si trošku více svůj jídelníček, na přejídání a nezdravé věci se blíží Vánoce, neuškodí se před nimi trošku krotit, abyste pak v Novém roce nezaplakali nad výsledkem.

6. Panna – mohou se objevit nějaké zvláštní problémy, které se budou týkat buď rodiny nebo někoho, kdo je vám hodně blízký. Projevte zájem a podejte pomocnou ruku, i kdyby vás to mělo stát váš volný čas. Pokud začnete tento týden dělat nějakou novou činnost, pokuste se najít rovnou druhý projekt, který budete rozvíjet souběžně a pokud možno ať je vzdálenější od prvního. Nejlepší je nedržet všechny vajíčka v jednom košíku. Někdo vás může o víkendu pozvat, nebojte se pozvánku přijmout.

7. Váhy – vaše zdraví by podle horoskopu nemělo být na tom tento týden nejhůře, pokud vás trápila nějaká choroba, nyní byste se z ní pomalu měli začít dostávat a nabírat sil a energie. Jen si musíte celých následujících sedm dní dávat velký pozor na kosti a páteř. Takže pokud byste měli zvedat nějaké těžké předměty, buď se tomu vyhněte nebo požádejte někoho o pomoc. Pošťouchněte svou lásku ať se rozhýbe k něčemu milému, přeci nemusí čekat až na svátky, svátky přeci ve vztahu mají být každý den a každou noc.

8. Štír – čerpejte z pozitivní aury, kterou někdo kolem sebe šíří. Jděte vedle něj, využívejte trošku z té slávy, kterou šíří, je to docela dobrá možnost, jak na sebe pozitivně upozornit. Někdo vám nabídne, že nějaká důležitá záležitost může být vykonána výrazně dříve, než jste měli naplánováno. Může vás to mírně vyděsit, ale opravdu čím dříve, tím lépe. Tento týden se nevyplatí tvrdohlavost, mnohem více bude hodnocena určitá elastičnost a přizpůsobivost, nebojte se změnit to co se ukáže jako neprůchozí či příliš náročné.

9. Střelec – tentokrát svého strážného anděla zaměstnáte více než je v normě. A několikrát ani nebudete tušit jaké nebezpečí vás minulo. Ale stejně v nebezpečných situacích raději přes míru neriskujte. Od úterý do čtvrtka se soustřeďte na ukončení všech rozdělaných záležitostí, aby se vám potom podařilo mírně si prodloužit víkend, alespoň o to páteční odpoledne. Nenechte se pohltit stresovými situacemi, pokud budete mít pocit, že je tlak již příliš velký, pokuste se o malou pauzu kde naberete druhý dech.

10. Kozoroh – celý týden bude o nových a zajímavých možnostech. Ale záleží jen na vás jak je využijete, pokazit nic nemůžete, ale nemusíte si polepšit, pokud se budete věnovat jen zbytečnostem. Více poslouchejte, méně mluvte. Když nasbíráte dostatečný počet informací, poté krátce a jasně vysvětlete své postoje. Tím se vám podaří dosáhnout nejvíce úspěchů. Dokážete najít nějakého dobrovolníka, který udělá za vás nejhorší práci a vy poté slíznete smetanu. Nezapomeňte se mu ale odvděčit.

11. Vodnář – celý týden budete dělat různé nepříliš promyšlené kroky pod vlivem různých aktuálních impulsů. Ale pozor, ne vždy to bude znamenat, že vaše rozhodnutí a činy budou špatné, někdy první nápad je ten nejlepší nápad. A v těch situacích, kdy dojde k omylu, nebojte se vycouvat a začít něco jiného od začátku. Nechte se co nejvíce řídit nyní láskou, tam chyby nenaděláte a tam bude z toho nejsladší ovoce. Jinak na nedostatek povinností byste si neměli stěžovat, bohužel, ale zas z druhého úhlu pohledu, nemělo by jít o něco extrémně náročného.

12. Ryby – pokuste se neorganizovat život druhým, také mají svou hlavu, také mají své názory a hlavně, když to nevyjde, tak vás potom nebudou chtít „lynčovat“. Nyní vaše rady nebudou mít příliš pozitivní efekt, spíš jen ten opačný a to jak z hlediska reakce tak z pohledu výsledků. Měli byste mít docela hodně energie, proto se věnujte záležitostem, které ji vyžadují a které jste odkládali již delší dobu. Pokud vás tmavá rána budou přesvědčovat o opaku, zkuste se trošku více hýbat a uvidíte jak rychle vás to vzpruží. Pozor na příliš výhodnou nabídku, je v ní něco podezřelého.