Horoskopy od 14-11-2011 do 20-11-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý šestý týden roku 2011

1. Beran – všechno do nedávna fungovalo naprosto bez problémů, ale nyní se vám zdá, že se objevil nějaký objevil. Není moc důležitý a vše to je jen způsobeno tím, že nějaká věc nebyla dotažena do konce, stačí že jen trošku pozpytujete svědomí, zjistíte o co jde a během prvních pár dní nového týdne to dořešíte. Celý týden by se vám hodilo postupovat co nejrozhodněji a musíte předem vědět, co chcete. Ideální by bylo, kdybyste se drželi spolupráce s člověkem podobného typu.

2. Býk – v pondělí trochu přibrzděte a rozhodněte se, jestli je opravdu nutno tak hnát a snažit se dělat tolik věcí najednou. Vyřiďte jen to, co je nejdůležitější a jiné věci si více rozložte v čase. Pokud víte, proč se osel ztrhal, tak vám bude vše naprosto jasné. Samozřejmě při plánování nesmíte zapomenout na termíny, pokud máte nějaké přesně dané, dodržte je, to má absolutní prioritu.  Při nákupech se více řiďte svým vkusem a citem než rozumem, díky tomu se vám podaří najít něco opravdu zajímavého.

3. Blíženci – měli byste se nyní dostat do nějaké nové etapy svého života. Vsaďte na znalosti a schopnosti, které se vám podařilo již dříve získat a vše vám vyjde přesně tak jako očekáváte. Hlavně neimprovizujte. Důležité věci je nutno dělat postupně od základů. Někdo či něco vás možná ve středu nebo ve čtvrtek znechutí, ale mávněte nad tím rukou. Pokuste se využít známostí s důležitějšími či zámožnějšími lidmi.

4. Rak – měla by se u vás velmi brzy objevit nespokojenost s únavou a přepracováním. Jedinou možností je večer prostě nepřetahovat a rychle se položit spát, dva, tři dny takového režimu a zas budete jako rybička. Alespoň v rámci možností. Pokud vám někdo tento týden nabídne usmíření, tak to přijměte jen pod jednou podmínkou, a to, že vše začnete od úplného začátku, že nebudete už nikdy drápat zaschlé strupy starých ran. Tlustá čára a nebo nic. Do víkendu by se vám mělo podařit vyřešit nějakou hádanku.

5. Lev – dveře, za kterými se schovávají nové možnosti pro vás a vaše blízké jsou na první pohled uzamčeny na několik opravdu pevných zámků. Ale je to opravdu jen na první pohled, stačí se nebát, odstrčit závěs a vzít za kliku, je otevřená. Jen to chce překonat ten největší strach z neznámého co se přeci jen schovává za těmi dveřmi. O víkendu vás může čekat nějaké zajímavé dobrodružství, jen se na ně musíte dobře připravit a případně odmítnout klidné domácí lenošení.

6. Panna – máte možnost do svého života dostat trochu více harmonie a klidu, pomohou vám v tom nějaké nové známosti, které by se mohly objevit, pokud večery pracovního týdne neprosedíte jen doma. Tyto známosti vám nejen zpříjemní čas, ale v budoucnu je budete moci také využít ve váš prospěch. Nezapomeňte tento týden na dodržování slova, pokud porušíte to co jste slíbili, velmi dlouho vám to „ošizený“ neodpustí, je na vás zhodnotit, jestli vám to stojí za to.

7. Váhy – nepřemýšlejte pouze o materiálních záležitostech, je pravda, že na duchovno bude spousta času za měsíc, když přijdou Vánoce, ale i nyní by stálo za to se zastavit, rozhlédnout se kolem sebe a potěšit se jen takovými obyčejnými drobnostmi které jsou kolem vás a nic vás nestojí, ani čas ani peníze. Celý týden se snažte vyhýbat konfliktním situacím a vyhýbejte se pomlouvání kohokoliv (i kdybyste sami nepomlouvali, prostě od takových řečí odejděte). Za mír a klid byste měli být odměněni velmi hezkým víkendem.

8. Štír – nedovolte jiným lidem, aby řídili váš život. Oni by chtěli, abyste se chovali při nejlepším podle toho jak oni si myslí že je to správné a nejpravděpodobněji  jen tak, aby oni na tom vydělali. Problémy za vás řešit nebudou, ty budete muset řešit sami a lepší to bude bez jejich kamene na krku. Někdo bude vyzvídat informace o vás, či o způsobech jaké máte nebo o něčem co se týká chodu vaší domácnosti, neprozrazujte mu vůbec nic. Vyhýbejte se pokud to jen půjde příliš zakouřeným prostorám.

9. Střelec – pamatujte na své přátele a známé, malý telefonát nebo alespoň esemeska či email je rozhodně potěší. Může se stát že budete podepisovat tento týden nějakou důležitou smlouvu, v tomto případě si ji přečtěte velmi pečlivě, případně poproste ještě někoho blízkého ať si ji přečte s vámi, protože schopnost koncentrace a postřehnutí detailu bude tento týden výrazně snížená. Z téhož důvodu si velmi výrazně dávejte pozor, pokud budete řídit auto. Lepší je rozhodně spěchat pomalu.

10. Kozoroh – pokud máte stálý vztah, nyní byste si ho měli velmi příjemně vychutnávat. Pokud partner nic nedělá, mírně ho pošťouchněte, velmi rychle se probudí.  Samotní Kozorozi by se měli rozhodnout, jestli stále chtějí zůstat sami, a jestli odpověď zní ne, tak vyrazit do světa na lov. Kozoroh možná není dravec, ale rozhodně je přitažlivý, jen musí ukázat to, co se v něm skrývá. V pracovních věcech se nekoukejte jen tak bezohledně na to co děláte, pomozte někomu kolem vás, odměnou bude blízká potřebná pomoc z jeho strany.

11. Vodnář – mohl by se objevit nějaký velmi příjemný finanční impuls a nebo velmi výhodná smlouva (prodeje či nákupu, to není jasné, je jen jasně pro vás dána finanční prosperita). V pracovních záležitostech byste se více měli věnovat plánování a méně konání. Dělejte jen důležité věci, čas věnujte přípravě na další týdny, kdy se toho na vás může snést až přespříliš mnoho. Dodržujte pořádně pitný režim, nedostatek tekutin může později vyvolat různé zdravotní problémy.

12. Ryby – hodně naslouchejte jiným, poslední dobou jste ignorovali některé dobré rady a buď už nyní vidíte, že to nebylo dobré nebo to uvidíte velmi brzy. Naslouchat jiným není nic špatného, a rozhodně to neznamená podřídit se jiným. Jen více hlav víc ví a díky jinému pohledu dostanete kompletnější přehled o situaci. Do čtvrtka očekávejte hodně povinností, již od čtvrtečního odpoledne by ale měl být klid (pod podmínkou, že stihnete vše včas). Volný čas můžete poté využít na nějakou cestu, tam by vás mohlo čekat něco velmi příjemného.