Horoskop na měsíc prosinec 2011

Horoskop na prosinec 2011
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – velmi zajímavě pro vás bude vypadat konec prosince neboli období mezi svátky a Silvestrem. Bude to čas, kdy budete přetékat energií, asi nějaký pozitivní posváteční efekt, a uvidíte spoustu věcí úplně jinýma očima. V tomto období se může stát téměř cokoliv, můžete sáhnout po nějaké velmi radikální změně, na kterou jste delší dobu možná měli chuť, ale rozhodně vám chyběla odvaha. Celý prosinec se mírně obávejte zmatků na emoční scéně. S problémy vám nejvíce pomůže nějaká blízká věrohodná osoba.

Býk – přichází prosincový čas bilancování celého roku a také čas posledních možných změn, kterými budete moci některé věci konečně uzavřít. V prvních dvou týdnech vám hrozí výrazně větší dávka podezíravosti, budete některé věci vidět mírně pokřiveným pohledem a nebude to ku dobru věci. Veškeré pochybnosti byste měli řešit okamžitě, čím více o nich budete jen přemýšlet, tím více vás budou trápit a tím více absurdních představ vás napadne. Před příchodem Vánoc možná navštivte holiče, aby vám vymyslel něco hezkého a zajímavého na hlavě.

Blíženci – prosinec může přinést určitá nová rozhodnutí a nový náboj, zvláště co se týká tzv. pracovních záležitostí, tam se koncentrujte na originalitě a na průbojnosti, ale souběžně nezapomeňte na co nejkvalitnější dodržování vašich klasických každodenních povinností.  Možná někdy budete mít dojem, že je to nuda, ale pokud nebudete dobří ve všedním, nikdo neuvěří, že jste ještě lepší v novém. Ve vztazích k partnerovi si dávejte co největší pozor na nervozitu, pokud ji on vycítí z vás, začne být sám podezíravý a nepříjemný, takže doma se starejte o co největší klid.  Pozor na nějakou osobu, která v druhé polovině měsíce vám začne házet klacky pod nohy a srážet vaše sebevědomí.

Rak – pokuste se tento měsíc vyhnout záležitostem úředním. Na lidi s razítkem nebudete mít moc velké štěstí a i v těch různých papírech a paragrafech se budete moci velmi jednoduše ztratit. Pokud něco půjde přeložit z prosince na leden, učiňte tak. Horoskop vás také varuje před většími finančními transakcemi, pokud budete nyní něco vyloženě muset uzavřít, vezměte si k ruce odborníka, který vás povede. Co je příjemné a asi v období Vánoc nejpotěšitelnější je, že ačkoliv v obecném životě budou na vás kladeny velké nároky a budete cítit velký tlak, v životě rodinném by vše mělo být v nejlepším pořádku a jakékoliv problémy budete schopni bleskurychle vyřešit a všechny potěšit.

Lev – v předvánočním čase by se vám nejvíce hodila nějaká větší dávka adrenalinovějších prožitků, nemusíte rovnou skákat na gumě z mostu, jen před Vánocemi plnými míru a lásky by bylo dobré, kdybyste se vybláznili a pak případně nenarušovali jejich klidnou a milou atmosféru. Pokud ve vašem vztahu něco skřípe, využijte první týden prosince k tomu, aby se vše vysvětlilo, horoskop napovídá, že by to neměl být problém, že je to nějaká vlastně banalita, rychle vyřešitelná. Pokud na konci prosince vám někdo bude otloukat o hlavu povinnosti a loajalitu, tak mu připomeňte situace, kdy vy jste byli ponecháni na holičkách. A pak se rozhodněte podle svého nejlepšího vědomí.

Panna – horoskop předpovídá, že by se na vás mohlo usmát štěstí a to nejdříve někdy kolem začátku prosince a potom po druhé někdy kolem Vánoc, tak ho vyhlížejte a hlavně si ho nenechte proplout mezi prsty. Před Vánoci budete muset ukázat jistou odvahu, jinak se vám nepovede nějaký již delší dobu chystaný plán. Pokud si budete chtít někde zaflirtovat, nechte to až na dobu kolem Silvestra, či dokonce přímo až na přelom starého a Nového roku, tam se vám objeví nějaká zajímavá možnost, kterou budete moci využít. Ve vašem odívání by se měla pokud možno objevit někde červená, nemusí být výrazná, stačí jen nějaký malý doplněk.

Váhy – vypadá to, že příliš očekáváte něčí podporu, ona možná přijde a možná ne, nyní nic není naprosto jasné. Proto by bylo lepší, kdybyste se ne věci, kde se více spoléháte na druhé, trochu lépe připravili. Díky tomu, v případě že se pomocná ruka neobjeví, stejně uspějete. Jinak by se mohlo stát, že se vám nevyvede nějaká věc, na které vám hodně záleželo.  Váš partner se na vás může z nějakého důvodu nesmyslně rozčílit, rozhodně mu neustupujte, přejde ho to a uvědomí si, že udělal chybu. A usmiřování někdy může být velmi sladké. Do konce prosince se pokuste mít uzavřeny všechny nejdůležitější osobní věci.

Štír – blížící se vánoční čas ve vás probudí nějakou melancholickou a také romantickou náladu. Během toho nákupního shonu se pokuste si najít trošku času i na něco, co splní vaše přání rovnou a ne jen pod stromečkem. A pokud se vám to zalíbí, můžete to ještě několikrát zopakovat. Dejte si pozor na nové známé, část z nich bude bezvýznamná, část vám později začne škodit, ne proto, že by vás neměli rádi, ale budou vás chtít někde nahradit. A něco podobného vás může čekat i po Vánocích, kdy se někdo pokusí na vás přehodit své povinnosti a pak dělat „já nic, já muzikant“.

Střelec –  vaše kariéra by se měla rozvíjet bez větších překážek, pokud jste plánovali, že si řeknete o lepší ocenění, možná nyní je ta správná chvíle, využijte pro to případně druhý prosincový týden. Celý prosinec by váš intelekt měl být na opravdu vysoké úrovni, takže by nevadilo, kdybyste se vrhli na nějakou věc, které jste tak úplně neporozuměli, nyní ji pochopíte velmi dobře. Také by stálo za to se  naučit něco nového. Při předvánočních nákupech se vyhněte vnucovaným nabídkám, půjde jen o šmejd, který nikomu radost neudělá. Pokud si vše dobře naplánujete a budete se pečlivě držet plánu, budete mít velký úspěch.

Kozoroh – horoskop říká, že ten, kdo vás miluje, vás nyní bude milovat ještě více. A protože se blíží Vánoce, tak překvapení, které pro vás chystá vás asi dostane úplně do kolen. Popřemýšlejte nad nějakou zajímavou obchodní příležitostí, prosinec si určete na plánování a přemýšlení a na začátku nového roku to realizujte. Dejte si pozor na divné lidi, pokud budete vycházet na nějaké zábavy, držte se jen svých stálých a starých známých. Na seznamování bude dost času v příštím roce. Dejte si pozor na nachlazení, pokud vás přepadne, využijte rad našich babiček.

Vodnář – vaše pracovní záležitosti sice půjdou relativně normálně, ale stále budete mít pocit, že něco není tak úplně v pořádku. A je to pravda, už začínáte být tím shonem unaveni a víte, že je před vámi ještě to nejhorší neboli předvánoční finišování. Vyhnout se tomu nedá, ale pokuste si určit vše co je nutné a pak případně povinnosti přerozdělit. A alespoň část jednoho víkendu určit na pouze váš odpočinek. Pomůže vám to a zbytek měsíce budete mít energii i na rozdávání. Po Vánocích popřemýšlejte nad nějakou menší změnou vzhledu, účes, oblečení a nebo vůně.  Váš partner by vás měl nyní hodně podporovat, využijte to, ale nezneužívejte.

Ryby – pozor na sladkosti, jejich přemíra v prosinci vám neudělá vůbec dobře. To samé se týká i sladkých nápojů, sklenička nezaškodí ale více ani náhodou. V první polovině měsíce vám hrozí nějaký nemilý neúspěch. Ale nesmíte si jím nechat zkazit celý prosinec. Samozřejmě, že to nebude milé, ale na druhou stranu, když to vezmete jako událost, ze které se dá poučit a opravdu se poučíte (nejdůležitější je zjistit, kde se přesně stala chyba), tak za nedlouho nově získané znalosti využijete a menší krach bude zapomenut. Hádky s partnerem nejlépe vyřeší dobré jídlo, stačí jít někam do restaurace a vše se hned urovná.