Horoskopy od 07-11-2011 do 13-11-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý pátý týden roku 2011

1. Beran – pokud vás trápí únava nebo dokonce ospalost, podívejte se na dvě věci. Za prvé si zkontrolujte složení vašeho jídelníčku hlavně z hlediska dostatečného množství vitamínů. A za druhé popřemýšlejte, kdy jíte poslední jídlo – a jídlem se myslí i takové to nevinné večerní uzobávání přizobávání a dozobávání může skončit vlastně takovým obídečkem v břiše, který vás potom dál a dál tíží a znemožňuje kvalitní odpočinek. Nejvíce se obávejte středy a čtvrtka, tyto dny přinesou nějaké nepříjemné informace, které budou spojené s obecnou pracovní náročností.

2. Býk – musíte se rozhodnout opravdu co nejrychleji, a už je i vám jasné, že budete potřebovat něčí radu a pomoc. Vyhledejte odborníka, kterému nejvíce věříte a nebo který v obecném povědomí celého vašeho okolí je opravdu nejlepším specialistou. A také by se vám hodil nějaký člověk či skupinka, kde se budete moci vypovídat i ohledně nějakých domácích problémů či starostí. Ideální by bylo si pro to určit nějaký večer v druhé polovině týdne.

3. Blíženci – pokuste se co nejvíce využívat dary, které vám byly dány při narození do vínku. Vaše talenty by měly být vaším nejlepším partnerem celých následujících sedm dní. Pokud vás bude někdo tlačit do věcí, které jsou vám proti srsti a víte, že v nich nejste nejlepší, pošlete ho tam, kde slunce nesvítí, a nebo ještě dál. Před víkendem vás může vyděsit nějaká událost či zpráva, prozkoumejte to ještě jednou, pořádně a zjistíte, že přímo na váš život by to nemělo mít nějak velký vliv.

4. Rak – čeká vás nějaké seznamování, možná to není chvíle, na kterou se těšíte, ale nemělo by se to už dál odkládat. Obecně čím dříve tím lépe, nečekejte nějaké velké problémy či přemíru rozpaků. Kdy jste byli naposledy v kině nebo v divadle na něčem co by vás opravdu potěšilo ? Prozkoumejte pořádně nabídku a něco takového na vás čeká, tak vyberte  si nějakou volnější chvíli a vyražte (a když si přidáte i pár hodin na posezení poté, vůbec vám to neuškodí, jen vám to přidá energii).

5. Lev – někdo po vás bude chtít určitý verdikt či hodnocení jiné osoby. Promyslete si co všechno řeknete. Rozhodně vsaďte na upřímnost, nevymýšlejte si, ale někdy je lepší prostě něco zatajit, pokud se někdo přímo nezeptá. A tem komu svými slovy pomůžete, ten to také velmi brzy dokáže pořádně ocenit. Pokud vás delší dobu trápí nějaký neduh, pokuste se sáhnout po přírodní léčbě, nějaké čajíčky, bylinky a takové ty věci, které vám doporučí nějaká starší osoba či zaprášený domácí rádce, to je přesně to co vaše tělo potřebuje a ne jen neustálou chemii a stres.

6. Panna – nepřehánějte to s fyzickou námahou, své síly budete potřebovat každý den tohoto týdne a proto pokud byste jich jeden den vydali více než je opravdu nutně třeba, tak vám budou chybět. Pokud to jde, tak omezte nadbytečné sportovní aktivity, případně je nahraďte nějakou hezkou ale klidnou procházkou v přírodě či nějakém hezkém parku. Povinnosti, které by měly být dokončeny před víkendem bude asi možné odložit na příští týden a tím získáte ještě trochu času navíc (výsledek bude výrazně lepší, pamatujte na to, až někomu budete vysvětlovat své rozhodnutí) .

7. Váhy – narodili jste se pro to, abyste měli v životě úspěch a proto se také nebojte pro ten úspěch sáhnout. Ano, často se cení velká skromnost, ale musíte najít míru, nemůže vám přeci vaše vlastní chování škodit. Tento týden si dejte větší pozor na vlastní kůži, používejte jen jemnější prostředky, může být opravdu přecitlivělá. V pondělí požádejte při práci o malou pomoc, rychleji vám to půjde od ruky a výsledek bude také výrazně lepší.

8. Štír – aby se vám podařilo přesvědčit vaše okolí, že to váš názor a vaše řešení je nejlepší, budete určitě potřebovat podporu několika lidí, z nichž někteří vás asi moc poslední dobu nemusí. Proto se pokuste od začátku týdne zaměřit právě na tyto osoby, usmát se na ně a přistupovat k nim pozitivně (jen pozor na podlézavost, je zbytečná a jen by vám uškodila). Víkend si udělejte co nejkrásnější, buďte co nejvíce času s tím, kdo je vašemu srdci nejbližší.

9. Střelec – vývoj tohoto týdne bude hodně záviset od načasování. Několikrát v jeho průběhu budete mít možnost udělat nějakou věc v tu správnou a pak v tu špatnou chvíli. Malá nápověda, správná chvíle bude vždy ta dřívější. Dobře víte, a ví to také vaše okolí, že se něčeho hodně bojíte, pokuste se konečně ten strach přesně definovat a potom se vám podaří ho překonat. Pozor na špatnou náladu, kterou může mít někdo ve vašem okolí, můžete to zbytečně odskákat, jestli vás v takové chvíli zpozoruje.

10. Kozoroh – chtělo by to nějaké menší změny v návycích, nic drastického, jen posuďte sami, jestli prostě už by něco nebylo dobré udělat trošičku jinak. Šatník, vůně, něco co děláte po ránu, jen málo jinak a velmi rychle uvidíte pozitivní výsledky. Několik nečekaných událostí, které by se měly vydařit překvapivě téměř s obdenní pravidelností, vám pomůže vyhodnotit něco, co se stalo před nedávnem a stále vám vrtalo hlavou, úplně z jiného pohledu a konečně odložit tyto starosti někam, kde vás již nebudou otravovat.

11. Vodnář – popřemýšlejte o nějaké větší fyzické aktivitě. Pohyb to je základ dobrého zdraví a také vám zajistí dobrou náladu – pokud se vám podaří najít na nějaký menší sport či cviky aspoň čtvrt hodinu po ránu, tak po chvilce únavy přijdou už jen samé plusy, které se projeví zvýšenou produktivitou a lepšími nápady. Rodinné problémy vyřešte okamžitě jak se objeví, jinak budou mít tu nepříjemnou vlastnost jakou je bobtnání. A pak vás najednou může zavalit velmi nepříjemná obrovitá koule trablů.

12. Ryby – v novém týdnu by vás měla přivítat bohužel mírně nepříjemná atmosféra, která bude plná nějaké nesmyslné podezíravosti a dokonce možná i určité agrese. Postavte se k situaci přímo a pokuste se vše vyřešit, i když se to na začátku vás až tolik týkat nebude. Případné hádky, které se díky tomu mohou objevit se pokuste vyřešit pokud možno diplomaticky.  Ve čtvrtek budete možná trošku přecitlivělí, pokuste se neurazit všechny kolem sebe, později byste toho hodně litovali.