Horoskopy od 05-12-2011 do 11-12-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý devátý týden roku 2011

1. Beran – v práci by tento týden měl být velmi povedený. Ale v milostném životě může dojít k jistému přimrznutí, nu což, zima se blíží,  samotní asi nebudou mít nejlepší šance najít ten správný protějšek. Případné nové známosti budou dosti nestálé a přelétavé. Ale možná to někomu tak vyhovuje. Ale právě ty zmíněné pracovní úspěchy by vás celkově měly držet v pozitivní náladě a hlavně vám výrazně vylepšit sebevědomí. Pokud se před vámi v druhé polovině týdne objeví nějaká zajímavá nabídka, prostudujte si jí a kývněte jen za předpokladu, že se podmínky upraví přesně podle vašich požadavků.

2. Býk –  ve stálých vztazích vás čeká pravděpodobně hodně vášní, ale s tím mohou přijít i nějaké menší konflikty. Ale atmosféra nabitá takovým žárem to prostě někdy způsobí a po pěti minutách bude všechno zapomenuto. Pozor, může se ukázat, že se před vámi brzy objeví nějaké velmi důležité a zároveň velmi vysoké výdaje, kterým se nebudete moci vyhnout, takže pokud možno velmi dobře plánujte, co s vašimi financemi tento týden uděláte. Rozhodně omezte výdaje na zbytečnosti.  Pracovní záležitosti by měly být celkem v pořádku, podmínkou je jen vytrvalost a trošička pozitivního nastavení k povinnostem.

3. Blíženci – něco se velmi výrazně opozdí, pravděpodobně protože vám někdo začne házet kameny pod nohy. Neházejte je po něm zpátky, zapamatujte si jen kdo to byl a kolik toho házel. A pak si počkejte na správnou chvíli, kdy mu to vrátíte i s tvrdým úrokem. Ale navzdory zlé vůli nesympatického jednotlivce, naprostá většina lidí kolem, vás rozhodně bude podporovat. Bude dobré, když si v pondělí uděláte nějaký přesný rozvrh, co vás v tomto týdnu čeká a čeho chcete dosáhnout a pak do důsledně realizujte. Hlavně se snažte dělat v jedné chvíli pouze jednu věc, jinak se vám do plánů najednou vmíchají naprosto nečekané problémy.

4. Rak – v první polovině týdne můžete potkat velmi zajímavou osobu, která bude mít výrazný vliv na váš další život. Bude spíše excentričtější, nevylekejte se a případné blázniviny oceňte pozitivně, abyste vše nespálili hned na úplném začátku.  Pokud žijete v stálém stavu, tento týden by měl být plný pochopení a úsměvů, pokud ještě partnera nemáte, vaše flirtování by mohlo mít velmi pozitivní efekt, jen nezapomeňte, že na prvním místě musíte naslouchat. Po večerech sáhněte spíše po nějaké knize, mohla by to být i tématika naučnějšího typu.

5. Lev – osud vám nabídne několik velmi zajímavých možností na výběr – z pracovního hlediska. To bude s jedné strany naprosto skvělá záležitost, nebudete závislí jen na jedné cestě a navíc ten výběr bude většinou jen z věcí dobrých a lepších. Z druhé strany za vše dobré je nutno něco málo zaplatit, měl by nyní trošku trpět váš rodinný život a také by se vám mělo zmenšit množství volného času. Při plánování dárků na svátky pokuste se hledat náznaky co by jiné potěšilo, neodbývejte přípravu, dobrý výběr, který obdarovaného potěší,  se vám mnohonásobně v budoucnu vrátí. Před víkendem čekejte důležitý telefonát či dopis nebo email.

6. Panna – pamatujte si, že bezpracný úspěch je sice fajn, ale úspěch, který vás stál hodně námahy, vás obohatí nejvíce. Pokud nyní dokončujete nějakou práci, nepolevujte a jeďte na plno. Rodinný život by vám měl přinést hodně potěšení, lidé vám nejbližší by měli být zdrojem radosti a pokud budete potřebovat, tak také silným pomocným ramenem. Jakmile ukončíte povinnosti, dobře odpočívejte a nabírejte síly. Váš organismus by si měl poradit s libovolnými menšími problémy, ale jen pod podmínkou, že mu dáte šanci a nebudete ho přehnaně „týrat“. Pokud vás někdo rozčílí, s úsměvem ho pošlete někam a jděte pryč, rozhodně se vyhněte hádkám.

7. Váhy – oblékejte se spíše tepleji a rozhodně si dejte pozor na promoknutí. Pokud se vám přihodí, tak okamžitě vsaďte na prevenci, horká vana, suché oblečení, horký čaj, pocení. Pokud nemáte partnera, tento týden ho ani nehledejte a věnujte se spíše sobě. I kdybyste někoho našli, nebude to ta správná osoba. Jestli už stálý vztah máte, ukažte, že je stále ve vás spousta tajemství. Druhá strana tajuplné věci ráda bude odhalovat. A možná díky tomu odhalování i vy objevíte něco nového, co vnese nový náboj do vašeho společného života.  Romantický večer doplněný nějakým dobrým jídlem také by nebyl k zahození.

8. Štír – pracovní náplň se bude tak trošku lišit od toho, co od ní očekáváte a rozhodně nejvíce se vám prostě hodí píle a troška takového toho sebezapření. Efekty přijdou později než čekáte. Ale přijdou, proto i když budete úplně zoufalí z šedi a nedostatku přímých výsledků, nevzdávejte se. Pokud máte možnost a nějaký zajímavý program, pokuste se volnem prodloužit si o den či dva víkend. Záležitosti lásky budou výrazně pozitivnější. Štír bez partnera má dobrou šanci takového potkat, samozřejmě ale nemůže ho hledat doma u televize či počítače. Štír ve vztahu by měl prožít pro změnu takový příjemný zamilovaný týden, podobný těm, ze začátku vztahu. Kdo ví, možná je to efekt nějakého předvánočního vlnění ?

9. Střelec – někdo vám bude chtít představit pár nových osob, nebraňte se tomu, ale potom se pokuste pořádně prozkoumat, jaké kdo má klady a hlavně vypozorovat vady, které nejsou vidět na první pohled. Tip, ty vady či divnosti které jsou vidět na první pohled, jsou ve skutečnosti bezvýznamné. V pracovních či každodenních povinnostech by vás mělo čekat uznání, nepůjde za ním i nějaký přímý zisk, ale občas slovo ve skutečnosti znamená mnohem více než velký finanční obnos. Je totiž důležité, kdo to slovo uslyší. Ve vztahu zamilovaní Střelci se budou věnovat spíše záležitostem nudným a všedním, které by z nich měly vysát většinu energie.

10. Kozoroh –  pokud jde o práci nebo vaše každodenní povinnosti, měl by vás čekat sice celkem normální, ale zároveň spíše pozitivní týden. To co dělat musíte by vám mělo přinášet celkem dost potěšení a pokud se objeví problémy, tak budou pro vás zajímavou výzvou, se kterou vám navíc někdo po každé trochu pomůže. Mělo by se vám podařit vyšetřit trochu více času, pokuste se obohatit si večery či možná i nějaké odpoledne nějakým zajímavějším programem.  Odhoďte šedost a nudu. Nezapomeňte udržovat dobré kontakty se známými i blízkými, možná není nejhorší čas začít rozesílat vánoční přání. Udělejte si seznam a druhý den ho zkontrolujte, aby tam opravdu nikdo důležitý nechyběl.

11. Vodnář – využijte dobrou atmosféru, která bude kolem vás a pokud narazíte pracovně na nějaký problém, nebojte se požádat o pomocnou ruku, budete mile překvapeni tím, kolik lidí vám ji bude chtít podat. A díky tomu se budete moci věnovat také dalším záležitostem a ne jen dloubáním se v případných průšvizích – pár drobnějších vám v případě nepozornosti nyní hrozí. Zdraví by nemělo být nějakým zvláštním problémem, vyhýbejte se jen věcem, které mohou škodit vašemu srdíčku a také dbejte o pořádný každodenní psychický relax. Nejlepší bude, když se tento týden budete věnovat navazování kontaktů. Pokuste se objevit nové lidi a ti vám ukážou více nových příležitostí. Pro rodinné záležitosti tento týden moc nebude. Požádejte o pochopení.

12. Ryby – angažujte se v nějaké věci, která bude mít pozitivní dopad na okolí, ale nebude pro váš přímý zisk. Díky tomu stoupnete v očích několika důležitých lidí, kteří v následujících týdnech a na začátku příštího roku budou mít velký vliv na váš život. Pokud si už delší dobu hrajete s někým podobně, jako to dělá kočka s myší, nechte už toho. Postavte záležitost jasně a požádejte o okamžitou odpověď bez jakýchkoliv zbytečných výmluv. Postarejte se, abyste vypadali nejen dobře, ale také moderně. Tento týden bude přát Rybám, které jdou s duchem času. Konzervativněji naladěné nebudou mít moc lehký život – řešením může být zatnout na chvíli zuby a vsadit na malou nevinnou přetvářku. Pokuste se velmi silně oddělit život pracovní od společenského a ten od rodinného.