Horoskop na měsíc leden 2012

Horoskop na leden 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – měsíc leden bývá často jedním z nejsympatičtějších měsíců v roce. Starý rok odešel, minulost je odhozena a nyní je nutno jen s radostí očekávat dny budoucí. Taky to bývá měsíc povánočních a posilvestrovských dojezdů, čili různých příjemných nepracovních setkání s lidmi, co máte rádi. A tak bude i v roce 2012. Z tohoto důvodu, pokud to jen půjde, pokuste se omezit množství povinností, jaké na sebe budete v práci i doma nakládat. Užívejte si zábavu a koncentrujte se jen na tom co je skutečně důležité a co nesnese jakýkoliv zbytečný odklad. Mezi desátým až patnáctým lednem budete mít zajímavou možnost koupit pár hezkých věcí za opravdu velmi dobrou cenu.

Býk – na leden si neplánujte nějaké nové důležité věci, protože obecně by na nic nového neměl být příliš čas. Jediné co je dobré si naplánovat, je další plánování, nyní je poslední chvíle, kdy si budete moci pečlivě promyslet, jak budete v životě dále postupovat. Doma vás bohužel nečeká příliš milý a sladký měsíc. Měly by se objevovat různé spory a hádky, a nejnepříjemnější je fakt, že půjde obecně ve většině případů jen o různé komické hlouposti. Tudíž se pokoušejte spory co nejrychleji ukončit, rozhodně je nerozmazávejte na více dnů (ono jich stejně přijde samo více než je komukoliv milé). Negativní nálady a případně špatných vlivů se nejjednodušším způsobem zbavíte zvýšenou fyzickou aktivitou. Pokud vám někdo nabídne nějaký zajímavý kurs či cvičení, vyzkoušejte ho. V druhé polovině měsíce ledna horoskop předpovídá zvýšenou šanci na obnovení nějaké staré známosti.

Blíženci – horoskop vám předpovídá na leden nějakou velmi příjemnou zábavu, ba dokonce i je možné několikeré opakování takovéto milé a povznášející atmosféry. Budete mít hodně nadbytečné energie, proto by bylo dost dobré najít způsob, kam ji nejlépe nasměrovat, abyste měli z toho co největší prospěch. Horoskop vám na leden předpovídá nějaké opravdu veliké a zajímavé překvapení. Celý měsíc si ale dávejte pozor na své zdraví, budete výrazně náchylnější k různým nachlazením a chřipkám. Nejlepší bude, pokud vsadíte co nejvíce na prevenci. A tou není jen pravidelný přísun vitamínů, ale také zdravý životní styl, jehož součástí je i dobrý odpočinek

Rak – v lednu bude podle horoskopu vaše intuice na tom opravdu velmi výrazně nadprůměrně. Tudíž bude nejlepší, když ve všech rozhodováních se nebudete řídit jen nějakou racionální analýzou příčin a následků, ale také uvěříte tomu něčemu nejasnému, co vám bude našeptávat, jak máte postoupit. Rozhlížejte se co nejčastěji kolem sebe, v lednu vás totiž může čekat několik velmi zajímavých setkání, ze kterých vyjdete hodně obohaceni. Tak si nenechte tyto příležitosti proběhnout kolem příliš vysoce zvednutého nosu. Zvláště pokud budete sami cítit, že vás to k někomu velmi silně táhne či že chcete velmi výrazně vědět, co druhá strana chce říci. Zase se spolehněte na svou intuici, ta ví nyní nejlépe.

Lev – je pravda, že svátky a počátek nového roku 2012 rozhodně nepatřily k obdobím nejklidnějším. Místo relaxu a poklidné zábavy jen různá honička, povinnosti, většinou i silná dávka stresu a rozhodně to ty příjemné chvíle, které se objevily, úplně z paměti nemohly vymazat. Proto bude dobré, pokud zvláště v první polovině ledna si trošičku odpočinete. Pokud vás v tomto měsíci čeká cesta a vám se na ni příliš nechce, pokuste se zatnout zuby, výsledky budou výrazně lepší než od toho budete čekat. Větší vzdálenost od domova, zvláště pokud bude trvat více než den, vám velmi pomůže nahlédnout na některé věci z úplně jiného a konečně toho správného úhlu pohledu. Z pohybově zdravotních záležitostí, neuškodily by vám nějaké lázně, ale pokud na ně nemáte čas, pokuste se navštívit několikrát odpoledne saunu a bazén.

Panna – budete mít v sobě opravdu nadměrné množství síly na to vyzkoušet nové věci. Možná je to spojené i s tím, že měsíc leden je prvním měsícem úplně nového roku, který by měl otevřít novou kapitolu ve vašem životě. Určitě by neuškodilo, kdybyste si dali do pořádku záležitosti, které se týkají vašeho srdce. Panny ve stálém vztahu by se měly pořádně rozhlédnout, co je třeba změnit a začít to měnit okamžitě, a ty, které partnera nemají by zase měly si poctivě před sebou odpovědět, jestli situace nevyžaduje změnu. Ta je možná a je možná i velmi rychle, stačí jít jen tomu štěstíčku trošičku naproti. Celý měsíc si věřte, pokud se budete podceňovat, ničeho nedosáhnete.

Váhy – horoskop vám předpovídá klidnější a milý měsíc leden. Pracovní náplň by neměla vykračovat mimo to co je obvyklé a volný čas by se vám mělo dařit trávit tím způsobem, na jaký zrovna v té konkrétní chvíli budete mít opravdu chuť. Pokud se objeví možnost nějakých společenských setkání a zábav, měli by se jich účastnit lidé, kteří jsou vám nejen sympatičtí, ale také kteří vám opravdu mohou v blízkém čase podat tolik potřebnou pomocnou ruku. Kolem poloviny měsíce se může objevit pár problémů, které ale můžete jednoduše zvládnout, stačí jen, že vyzkoušíte nějaká klasická řešení. Nezapomínejte v lednu na péči o svou tvář. Možná také neuškodí vyzkoušet nějakou méně monotematickou vůni.

Štír – horoskop vám doporučuje, abyste část ledna, nejlépe tu počáteční, věnovali přemýšlení o tom co bylo a co bude či co může být. Pokuste si naplánovat do předu nejen nejbližších pár týdnů, ale prozkoumejte co můžete udělat přinejmenším někdy do půlky roku 2012. Pokud jste si dali nějaká novoroční předsevzetí, budete bohužel několikrát pod hodně velkým tlakem, abyste je porušili. Jde to vydržet, jen si musíte sami rozhodnout, co má jak velikou cenu. Někdy nemá smysl lpět slepě na něčem, co už dávno neplatí. Ve třetím týdnu si hodně hlídejte zdraví, hlavně dolní končetiny a všechny klouby. Celý měsíc dbejte na to, aby váš organismus nebyl zbytečně oslabován.

Střelec – měsíc leden, podle toho co naznačuje horoskop, by pro Střelce měl být opravdu zajímavým obdobím, kdy se velmi výrazně rozvinou jeho tvůrčí schopnosti. Měli byste proto překypovat různými nápady a kreativitou a pokud máte trochu uměleckého nadání, nyní by mělo obzvláště vyniknout. Pokud ještě nemáte partnera, tak nečekejte na jaro či máj ten lásky čas, nyní máte možnost najít dobrého společníka pro další cestu životem. Na začátku měsíce si vyřiďte všechny záležitosti, které jste museli z důvodu konce roku a případně i vánočního shonu odložit či mírně ošidit. Pokuste se nehledě na počasí, co nejvíce volného času trávit venku na čerstvém vzduchu, pomůže vám to výrazně posílit vaši imunitu a budete mnohem odolnější vůči různým epidemiím, co mohou hrozit.

Kozoroh – věnujte co nejvíce pozornosti záležitostem, na kterých závisí váš úspěch a štěstí. Vše je na dosah ruky, jen prostě nesmíte zaspat ten správný moment a také trošku přiložit ruku k dílu. Měsíc leden byste si podle horoskopu měli rozdělit na třetiny, v první byste se měli co nejvíce věnovat své rodině a nejbližším, v druhé byste se měli koncentrovat na pracovních záležitostech a třetí poslední byste měli vyvážit oba předchozí prvky doplněné ještě o radosti a relax přímo pro vás. Pokud budete muset vyjet někam dál, pokuste se pravidelně kontaktovat z domovem a zajímat se o veškeré dění. Prozkoumejte svou skříň, nemusíte kupovat nic nového, oslníte tím co již máte a na co jste asi již zapomněli.

Vodnář – uvolněte se, vše špatné již je za vámi, nyní stačí začít s čistým štítem. Jednou z podmínek je ale to, že se nebudete neustále vracet k událostem z minulého roku. Pokud vás někdo k tomu bude tlačit, odkažte ho do patřičných mezí a nebo ho prostě ignorujte a dělejte, že jeho provokace vás naprosto nezajímají. S osobou vám nejbližší si vymyslete nějaké krásné místo, kam si jen tak romanticky vyrazíte pod večer (a nebo úplně nejlepší by byl celý víkend) jen ve dvou a pořádně si to užijete. Pokud partnera nemáte, horoskop vám radí, abyste vyhledávali místa, kde by se mohla situace změnit. Počasí asi moc sportovním aktivitám na čerstvém vzduchu přát nebude, ale přes to tomu dejte šanci.

Ryby – měsíc leden byste převážně měli věnovat domácím záležitostem, rozehřívání domácího krbu a vůbec vytváření příjemné atmosféry. Díky tomu zjistíte, že vás naplňuje klid a mír a získáte obrovské množství velmi pozitivní energie. Nejdůležitější je vyhýbat se jakýmkoliv domácím hádkám, když už to nepůjde nijak jinak, využívejte zlaté pravidlo „ty máš pravdu, já mám klid“. Větší výdaje se pokuste vyřídit na začátku měsíce, od druhého týdne ledna rozhodně bude nejlépe, když budete spíše šetřit než vydávat. Když se vám bude něco zdát jako skvělá nabídka, před koupí poproste někoho komu věříte o radu, a podle té se řiďte. V oblékání vyzkoušejte různé teplé barvy, nebojte se jít i do výraznějších odstínů, stejně tak jako můžete vyzkoušet i několik ostrých barevných kombinací.