Ryby

 (19.02-20.03)
Osoby narozené ve znamení Ryb mají bohatý duševní život, dobrou intuici a představivost. Jsou citliví, jemní a trošku snílkové. Většinou nemají silnou vůli a nedokaží se rychle rozhodovat. Ryby se považuje za dosti neprůbojné. Málokdy mají vlastní názor. Pokud to jen jde tak unikají jakékoliv rivalizaci. V životě se řídí hlavně podvědomím a intuicí, která jim říká jakou cestu si mají vybrat a upozorňuje je na nebezpečí. Jejich představivost je mocnější než realita. Jednoduše získávají vědomosti a dokáží se dobře naučit cizí jazyky. Dokážou dosáhnout mnoho, za předpokladu že najdou obor, ve kterém se dobře realizují. Osud Ryb záleží od jejich morálního rozvoje a okolí v jakém žijí.  V jejich přirozenosti je hodně rozporů, nejistoty a pasivity. Často v životě prohrávají. Pokud se v něco více angažují, tak to často přináší hodně nepříjemností, které potom působí rozčarování. Jednoduše přechází od extrému do extrému. V jejich charakteru se občas objevují takové vady jako smyslnost a sobectví. Krititka je nemobilizuje, spíše u nich vyvolá depresi.

Doma a v práci nejsou příliš pořádkumilovní. Mají rádi svobodu při práci. Jsou dobrými zaměstnanci. Zřídkakdy se mýlí. Ryby bývají dosti oblíbené. Málo se u nich objevuje závist, vulgarita a rády vždy pomohou. Jsou citlivé na krásu a dobře vychované. K lidem přistupují přátelsky a se srdečností. Velmi rychle se zamilovávají a dokáží být v lásce stálé. V jejich charakteru je velka sexuální aktivita.

Ryby nemívají dobré zdraví a často jsou nemocné. Dosti obvyklé jsou u nich různé závislosti. Nejlépe si radí v práci spojené s lidskými problémy. Většinou jsou to dobří pečovatelé, sestřičky, učitelé a mívají úspěch jako umělci nebo v povoláních humanistických a přírodních.

Planeta : Neptun
ŽivelVoda
Roční období : Zima
Přátelská znamení zvěrokruhu : Rak, Štír
Šťastná čísla: 6, 12, 24
KámenPerly, Ametyst a podle Talmudu – Korál
Kov : Stříbro
Květina : Pomněnka
Bylina : Hřebíček
Strom : Wrba, Lípa
Pták : Kanár
Barva : Zlatá
Tkanina : Satén

Zajímavé recepty pro zamení Ryb.

28 komentářů u „Ryby

  1. Matti

    S tím co je napsaný souhlasím protože popis na lidi ve znamení ryb souhlasí sám sleduju lidi kteří jsou narození v tomhle znamení nejhorší je vážně ta snivost někdy dokáže člověku udělat spoustu jakoby nepříjemností ale na druhou stránku ten jakoby návrat na zem dává tomuhle znamení pocit který se těžko dá pojmenovat a většinou to ukáže lidem životní pravdu a to zase navazuje na další problémi který jak už je tady napsaný lidem dokáže udělat pěkný deprese někdy to u slabších jedincu dopadne tak že se daj na cestu drog aby na to jakoby nemuseli myslet ale stejně na to myslí a s týhle cesty zase odejdou a to ze dne na den bez ohledu na tip závislosti ryby totiž nezajímá aby žili život pořád dokola a dělali stejný věci i když je jim souzen kruh oni prostě plavou tak dlouho až příde jejich čas stále hledáme to co cítíme i když s počátku nevíme co to je to je ta intuice kterou v sobě máme a proto sme v ní tak zkušený ryby to maj v životě hodně těžký málo kdo je dokáže pochopit a to je pro lidi v tomhle dost těžký ale to jim zase dává další směr i když je to trápí ale asi napsat všechno na ryby to by asi trvalo hodně dlouho to je tim že si lidi myslej že sou nestálí a proměný ale oni si tímhle s čím se setkávaj berou víc než ostatní ale nikdy nechtěj propadnout ješitnosti protože to je tím že sou opravdu tak moudrý i když to tak někdy opravdu nenasvědčuje oni stejně vědi že nemá smysl to ostatním znamením říkat že by stejně nakonec byli za blázny a takový ryby sou a zustanou je to tak prostě daný a jestli se to změní to asi jakoby člověk měl zapomenout na všechno co k životu nepotřebuje aby se to změnilo aloe to je a asi bude jenom scifi ale možný je všechno je to pořád o víře člověka aspon já to tak vidim Matti Ryba Která se nezapře 🙂

  2. Leby

    Zdravim, musim soulasit, v 80% se vsim co se píše, ale s necim prave absolutne taky nesouhlasit. Matti pekny popis, celkem sedi. Neco na tech horoskopech asi fakt bude!

  3. Martas

    Já bych souhlasila na 100%.Jako by to šlo z mé duše.Jako by jsme nesli tíhu, bolest celého světa na vlastních bedrech.A přeze všechno s pokornou nadějí a vírou v čistotu , dobro a lásku. Jsme idealisti s vlastním světem. S duší a pohledem moudrých starců,přez to s dětskou hravostí,bezelstností a vírou.No,nic.O rybách by se fakt dali psát romány :-))).Tatže toho nechám než se zas moc rozpovídám.Mějte se krásně a držte se rybky.Pa pa.M.

  4. Petra

    Zdravím všechny ryby:) Jsem posedlá astrologií a horoskopy a vším co zavání mysticismem. Neustále brouzdám po netu a čtu co ještě nevím, i když to vím. Vše sedí na 100% a vůbec mi to nevadí. Svou lásku jsem našla, nyní se realizuji ve studiu a práce mě fakt baví. Ale něco pořád chybí, nejsem asi ryba?

  5. Gabča

    S tím co se tady píše o rybách téměř ve všem soulasím. Určitě jsme snílkové, ktreří si občas pěkně nabijou nos. Umíme vycít problémy svých přátel většinou dříve než si toho kdokoliv jiný všimne. Ale s čím teda nesouhlasím aspoň co se mě týče je ta neprůbojnost. U mě je to přesně naopak někdy jsem průbojná až moc… Umím říct nahlas svůj názor a nebojím se za ním stát za všech okolností. A taky si myslím, že rozhodovat se teda umím a to rychle i stím rizikem, že za své rozhodnutí můžu časem zaplatit. Ryby jsou zkrátka zvláštní znamení dalo by se říct že máme v sobě od všeho trošku a to nám dodává sílu.

  6. Lyw

    Tak abych rekla pravdu. Ja osobne ryby rada nemam. Mam ve svem okoli dve. Obe dve mi prijdou jakoby si libovaly v nestesti. Prijde mi ze ryba zije cely svuj zivot z depresi a ma sileny sklony k sebelitosti. Rybe se neco stane a ona ne ze by bojovala a poprala se s poblemem. Ona si vleze do koutku kde bude tise plakat a trpet a na potkani bude se srdceryvnosti vykladat svuj pribeh, ve kterym hraje nejvetsi roli prave ona-chudka ryba. Jsou to taky lidi, kteri maji plno idealu a snu ale nemaji dost sebevedomi a vule je uskutecnit. A vubec nejhorsi je jejich vztah k lasce. Vsechny Ryby jakoby potrebovaly partnera zboznovat, vzhlizet k nemu a stoprocentne se mu oddat. Ryba je presne ten typ, co se po deseti letech bude vodit za rucicku a vubec ji to nebude vadit. Je nudna, stereotypni a nenavidid neveru. Za zadnou cenu ji neakceptuje a jeji nejhorsi vlastnost-nedokaze odpoustet….

  7. lenka

    ahoj, jsem také ryba. hodně souhlasím. ale dle sebe říkám, že záleží na člověku, kam se vydá. já jsem docela sebevědomá dívka, miluju svou rodinu, přítele a synka. ráda se postarám o domácnost, ale v práci mám ráda volnost a vedoucí pozici, rozhodně nejsem člověk mouchy snezte si me…driv jsem stale snila, plakala, litovala se, prosla jsem si zavislosti na jidle. a pak si uvedomila. vzdyt ty se jen litujes…a vzala jsem zivot do svych rukou, prevzala za sebe odpovednost…takze jsem ted uplne jiny clovek, nez jsem byla driv…nekde hluboko rada snim. ale stala se ze me proste dracice…

  8. PetrS

    Co bylo o rybách tady napsáno, mohu jen potvrdit. Žiju s Rybičkou 33 roků, a stále se vodíme za ručičky, a je to ten nejlaskavěší člověk jakého jsem kdy poznal. Je trpělivá, citlivá, starostlivá, prostě můj anděl strážný. Ono taky vydržet s Býkem co má i býčí povahu a postavu není žádný med. A tak všem mohu jen popřát, aby si takovou kouzelnou Rybičku hýčkali a milovali ji. Ta někdy zasněná povaha je její velké plus které skrývá velkou vnitřní sílu, a dokáže se, díky své povaze vcítit do duše druhého a být mu velkou oporou když i ten velký býk se někdy stane malým klukem. Rybička je také vzácná tím, že když pro někoho žije, tak se vším všudy a naplno a trvale. Zdravím.

  9. Alena

    Horoskop naprosto sedí! Jsme v rodině 4 rybky, tak o tom něco vím. A navíc žiji s přítelem již víc jak 15 let, /také rybka/,který je ode mne mladší o 16 let a stále jako dvě na sebe naprosto závislí lidé ve všem. Navíc mne baví veškeré nadpřirozeno+ výklad kare, snů a td. Jen kdyby nám život méně často nechystal nemilé překvapení, které my jako ryby prožíváme velice těžko. Ale držíme se zásady: jsou problémy, je třeba je řešit. Spíš jsem to já, která je průbojnější, ale to je asi tím, že jsem v životě musela a musím velice často bojovat s nepřízní osudu. Tak se mějte fajn rybičky a snažte se plout v těch správných vodách.

  10. hanča

    Nejhorší znamení jsou Blíženci, nikdy neví co chtěji a když to dostanou ,tak se rozčiluji proč, zač, atd., jsou náladoví,atd. Takže znám veškeré znamení dobře. V průběhu více než 16 let jsem žila v N.Yorku, Pekingu, Vídni, ve Švýcarsku, atd. a musím říct, že ryby jsou nejobětavější znamení, jsou citlivé, milující a statečné, to co píšete jsou „blaboly“. NEZÁLEŽI na tom co jste, ale jak se chováte k druhým , jak jste toleratní, pracovití, obětaví a soucitní a ČESTNÍ. A charakter znamení, vždy je důležité s kým dotyčná -ý žije v jaké rodině. Mám NÁDHERNOU rodinu, naši velkou rodinu v rozmezi 92 let (nejstarší) a 1 rok (nejmladší) a každý nám tohle závidí,někteří úpřimně, nekteří jinak. Vždy jsme v rodině se sousedy,v práci neměli problémy. A máme v rodině všechna znamení.-………bezdvadné. Jedno vím na 100%, kdo se snaží dělat zlé věci, Boží mlýny si ho najdou.

  11. gothic-itachi

    Já souhlasím sama jsem ryba ale jediné co na mě odpovídá je ten poslední odstavec nevím čím to je že se tak strašně liším od ostatních ryb 😀

  12. Lucik

    ke me to sedi uplne presne akorat ty stastny cisla moc ne a ze nejsem sobecka jinak to ke me absolutne sedi

    PS:jsem rada ze jsem ryba a zdravim vsechny ostatni ryby 🙂

  13. Petr

    Taky to sedí myslím na 80%, moje žena je v rybách, já ve znamení Panny, ačkoliv jsme spolu už 13 let, tak je toto spojení zcela nesourodé a neustále spolu bojujem, protože jsme zcela rozdílní. A myslím si, že za tu dobu, co jsme spolu, mě dost zašlapala do země. Jinak asi nesedí to, že nemá ráda konflikty, moje žena je vyhledává a na každém kroku s ní se s někým hádá a dohaduje, čož mě vadí, protože mě jsou tyto situace nepříjemné a utíkám před nimi. Já raděj vždy ustoupím, ale přestávám si sebe vážit a ztrácím v tomto spojení sebevědomí. Petr

  14. Kačenka

    Takže já jsem ryba jako poleno! Moje máma říká, že se mnou nikdo nevydrží, že jsem moc komplikovaná… Vážně s rybami je těžké žít… Mám své sny, které bych chtěla prožít, jen je velice, velice těžké jich dosáhnout. Takže pak přichází rozčarování… Smutek, splín, deprese… Ale i tak je život fajn, je to těžké, ale asi bych neměnila. Miluji své sny… A nikdy se jich nevzdám. A pokud jde o partnery a vztahy, mám své ideály, které samozřejmě nenajdu… Ale věrnost nepatří mezi mé silné stránky. Velice rychle se zamiluju, obětovala bych pak pro partnera cokoliv…. Ale i tak rychle mě to dokáže přejít. Ale hlavu vzhůru. Jednou potkám někoho, kdo mě pochopí a s tím zůstanu 🙂 Kačenka

  15. B.@.r.u.s.h.Q.@

    myslím si, že to docela sedí, až na to, že jsou neprůbojné… já teda průbojná jsem a stojím si za svým názorem. Už mě párkrát život pěkně zfackoval, a potřebuju člověka, který mi rozumí,a trochu pomůže vydržet těžký časy… Vlastně s tím snílkem je to pravda, nerada se svých snů vzdávám, a když musím, tak jedině se slzami… nad vodou mě drží tohle motto: NIKDO SI NEZASLOUŽÍ MÉ SLZY NEBO PLÁČ. A TEN, KDO SI JE ZASLOUŽÍ(a nebylo by jich málo)MĚ NIKDY NEROZPLÁČE. Nerada se ze snů probouzím do reality, ta je pro mě moc krutá. Rybky prostě nikdo nepochopí…

  16. Sabina

    Jsem ryba a rozhodne se v deprescich neutapim, za svuj zivot uz jsem zazila dost veci, ktere me srazily na kolena, ale vstala jsem, oprasila se a sla dal, vzdy se ve mne zvedne sila, ktera me donuti verit v lepsi zitrky. Urcite jsme komplikovanejsi osoby, proto nemame rady ty jednoduche. Take nesouhlasim s tou prubojnosti, ja jsem prubojna az az, a sve postoje prosazuji az nekdy prilis. A veta, ze na malo co mam vlastni nazor neodpovida vubec, spis by sedelo, je malo co, na co vlastni nazor nemam. Snu mam hodne, ale snazim se za nimi jit. Ale jinak horoskop vesmes sedi, take se o ne velmi zajimam stejne jako o veskere tajemno a mysticno. A co se tyce oddanosti k partnerovi to sedi, skoda, ze to tak nekdy nevidi i oni:)

  17. monika

    prajem pekný deň, prečítala som si komentár k horoskopu rybičiek 🙂 Mám totiž priateľa, tiež rybu, a môžem konštatovať, že rozbor tohto znamenia ne neho úplne sedí. Ja som narodená v Býku, a veľmi dobre sa dopĺňame. Rybička je rojko, má úžasnú fantáziu, a čo sa prejavov náklonnosti týka, je to úplný kúzelník – nebojí sa dať najavo svoje city, zniesol by modré z neba. A tá nerozhodnosť a nepriebojnosť ? S tým teda nesúhlasím, nakoľko priateľ si nedá len tak “ skákať po hlave „. Bola som svedkom, keď sme čakali na autobus do Agadiru, na jeho priateľa, ktorý nám sľúbil, že nás tam odvezie autom, a stále nechodil, a až po skoro hodine prišiel, parádneho výstupu, ako sa do neho priateľ “ obul “ Nechcela by som byť v koži toho jeho kamaráta – bol to teda výstup s plnou parádou . Kriku na celú stanicu, ale, o chvíľu si podali ruky a život šiel ďalej . Na druhý deň nás jeho priateľ pozval na návštevu a ani známky po tom divom výstupe, akoby sa nič nestalo.Nuž, horkokrvní Arabi :-), ale, musím zase poznamenať, ak sa mu niečo vytkne, a uzná, že prestrelil, nie je pre neho žiaden problém sa ospravedlniť a poprosiť o prepáčenie. je milý, pozorný, doslova ochranca. Taktiež mám vnučku rybičku – to je kapitola sama o sebe 🙂 fantázia až neskutočná, v reštaurácii pri obede sa jednoducho začala hrať na čašníčku, a nestačili sme sa čudovať, s akou “ profesionalitou “ sa zhostila svojej úlohy, hoci má len 6 rokov. A ešte k tomu k tým depresiám – je to fakt, ak sa im niečo nedarí, sú z toho nešťastní, stále im musíte dávať najavo svoju podporu, a dokazovať, že im veríte,ale, oni vám potom svojou láskou a oddanosťou vrátia všetko nie plným priehrštím, ale doslova zbožňovaním. Rybičky sú najmilšie, najcitlivejšie, najláskavejšie, ale, bohužiaľ i najzraniteľnejšie znamenie – každá krivda sa ich až nenormálne dotkne, ale tiež nedokážu bez povšimnutia pozerať na ľudí, ktorí trpia. Rozdali by aj to posledné. Tiež som bola svedkom v jednom veľkomeste, každú chvíľu sme stretli nejakého úbožiaka, ale, nedokázal prejsť okolo nich bez toho, abymu nedaroval aspoň dirham. Keď sme prišli do cieľa, bol doslova bez všetkých peňazí, čo u seba mal :-), keď som sa ho na to spýtala, povedal mi, že pre neho peniaze sú len prostriedkom k životu, nie cieľom.

  18. vendula

    Musím říst, že to sedí. Jsem ryba, a čím jsem starší, tím více chápu, že jsme vlastně všichni obyčejní lidi a ani na znamení moc nezáleží. Na to, když mi někdo ublíží, se dívám snadhledem a jen si řeknu, že jeto taky jenom člověk a je mi to fuk, plno věcí jsem se naučila ignorovat. Ale bez přátel bych nepřežila. Kdyby mě neměl kdo podržet a kdybych si neměla komu postěžovat, bylo by to horší. Upřímnost je krásná věc. Taky jsem hodně cílevědomá, spíš až moc. A svojí fantazii teda meze nekladu. Věnuji se dlouho umění, hudbě. Je to to nejkrásnější znamení, i když si občas přeju ho změnit:-) Největší potíže mám asi navázat nějaký vztah, najít totiž někoho mladého, v této době, ke komu bych vzhlížela a obdivovala ho stejně jako by obdivoval on mně, je těžké. Po pár měsících si vždycky uvědomím, že se cítím nad tím člověkem nadřazeně a je konec. Jo nemáme to lehké, ale myslím, že si trošku v těch nesnázích i libujem, bez toho bysme to asi nebyly my:-)

  19. Evelína

    Ty ryby jsou ale fakt chudinky. Kdyby to, co se tady píše mělo odpovídat mému charakteru, tak se jdu radši zahrabat a nebudu tou hrozně ubohou povahou otravovat ostatní. Myslim, že záleží na každém člověku, jak přistoupí ke svému životu, jeslti se bude jen pasivně litovat, nebo se bude snažit prosazovat svojí pravdu a optimisticky se dívat na svět. Jediné, co tam na mě sedí je to, že jsem v podstatě hodná holka 🙂

  20. risková

    Jsem také ryba a souhlasím se vším co jste tu o nich napsali. Sama se tak cítím a čím víc si o rybách u Vás přečtu, tím víc o sobě vím. Věci, které bych asi sama nedokázala v hlavě srovnat, sem za pár řádků přečtení u Vás našla.

  21. lucky019

    opětovně se tu hlásí ryba 😀 a nemůžu si pomoct ale jsem za to docela i ráda že jsem ryba..vůbec neděláme stereotypní věci jak to tu nějakej mamlas napsal dřív..na to tu jsou spíš zemský a ohnivý znamení, náhodou je super vědět něco dřív než se to opravdu stane a to že nás baví někomu pomáhat taky, jinak to že často sníme je vlastně něco jako u jiných řešení našich problémů a konec konců co bysme měli z toho pořád dokola něco řešit…chceme především svobodně žít

  22. Kira16

    Znám jen jednu rybu a to jsem já :).

    Něco v popisu sedí něco ne. Je pravda, že se hodně utápíme ve svých depresích a ve svých filozofických sr*čkách o životě a o sobě samých. Je vcelku pravda, že jsme neprůbojné…proto si musíme najít práci, která, buď nás bude bavit a budeme ji milovat, nebo od které neočekáváme, že půjdeme někam do výšin (všelijaké povýšení apod.)
    Je pravda, že jsme bezmezní snílkové…. a v tom je jádro problémů. Snílkové a deprese. Jsme jako dvě duše v jedné osobě – jedna ryba plave po proudu – nechce vynikat mezi ostatníma, chce v pohodě a nerušeně žít, a ta druhá – vykřikuje do světa: „Tady jsem! Tak si mě už konečně všimněte, jaká jsem!“ a vypořádat se? Vypořádat se s dvě úplně rozlišnýma osobama?
    Ryby se většinou schovávají za masky. Za masky, protože se bojí, aby je ostatní pochopili. Bojí se, aby je neodsoudily, za to jaké jsou.

    Osobně tvrdím, že ryby jsou dobré manipulátorky – na první dojem vycítí, jaký ten člověk je. Intuicite ji to řekne. Ví o tom člověku dost na to, aby věděla, jak se k ní chovat, aby dostala to, co by chtěla. Uměla by to… ale druhá duše v ní jí řekne…. „Ale na co ti to bude? Tomu člověku ublížíš a takhle ublížíš aji sobě.“ ….
    … a ryby že by se rychle zamilovávaly? Možná ano. Možná ne. Já bych řekla, že láska vychází ze zkušeností. Je ale pravda o nich, že jsou stálé ve své lásce. Jsou věrné, rozumné a dávají lásce volnost, kyslík, aby se láska mohla zvětšovat a růst.
    A takovou stejnou lásku, věrnost, stálost a volnost chtějí i ony. 🙂

  23. Michell

    Jo to sice sedí, ale když tím svým proplouváním ničí lidi okolo sebe, tak to není v pořádku…..

  24. Nancy

    Já jsem taky ryba a jsem ráda že jsem ryba.Skoro všechno ke mně z horoskopu sedí! I ten živel voda.Vodu já miluju! Nemyslím si že ryby mají málokdy vlastní názor,protože já mám svůj vlastní názor vždycky. Nedávno jsem zjistila že mám strašně dobrou intuici která skoro nikdy nelže! Jsem na ni hrdá… Jsem štastná že jsem RYBA!

  25. Lucka

    Jsem Taky ryba a tak nějak jsem za toto znamení nešťastná, všechno co je tam napsané dokonale sedí, nevýhoda je to, že nás všechno srazí na kolena, ze všeho si děláme hlavu, nejvíc se litujeme a nic neumíme řádně řešit, zvednout se a jít dál se zdviženou hlavou, snažím se, nedělat to, protože já osobně nesnášim fňukání a sebelítost, je to odporný, každýho svého štěstí STRŮJCE !!!!!!!!!!!!!!!

Komentáře nejsou povoleny.