Lev

(23.07-22.08)
Lev je velký individualista s velkým tvůrčím potenciálem. Je fyzicky i psychicky zdatnou osobou. Bývá velmi ambiciózní a touží většinou po moci. Za svým cílem dokáže jít i přez mrtvoly. Je dobrým organizátorem a bývá velmi pečlivý. Rád vzbuzuje pozornost. Mluví hlasitě a rád se chválí svými úspěchy. Vzbuzuje respekt. Člověk narozený ve znamení lva má velmi dobrou intuici. Dokáže vytvářet velmi zajímavé a úspěšné projekty. Ačkoliv má pověst pracanta, tak velmi rád povinnosti přesouvá na jiné lidi. Ve finančních záležitostech mívá hodně štěstí. Rád riskuje a většinou má při riskování úspěch. Není materialista, ale peníze má velmi rád. Ačkoliv má hodně pozitivních vlastnosti, tak často se u něj vyskytují vady jako samolibost, agresivita a výbušnost.

Mezilidské vztahy bývají se lvy složité. Je to věrný přítel a velkomyslný nepřítel. Jeho chování často záleží od aktuální nálady. Často se stává, že říká pravdu přímo do očí. Velmi rád ve společnosti hraje prim. Zlé zprávy a neočekávané události mu působí problémy. Velmi rád cestuje a má rád příjemná překvapení. V lásce bývá vášnivý. Při milování dává pozor na technickou stránku sexu. Občas mění partnery.

Většinou má dobré zdraví. Ve stáří ho občas trápí revma a nebo srdce. Je úspěšný jako právník, lékař, ekonom, zoolog, geograf, sportovec, inženýr a hazardér.

Planeta : Slunce
Živel : Oheň
Roční Období : Léto
Přátelská znamení zvěrokruhu : Beran, Vodnář, Štír, Střelec, Ryby
Šťastná čísla : 4, 19
Kámen : Chryzolit, Granát, podle Talmudu – Rubín
Kov : Zlato
Rostlina : Slunečnice, Narcis 
Bylina : Třezalka
Strom : Cypřišek, Lípa
Pták : Páv
Barva : Oranžová
Tkanina : Džínovina

Zajímavé recepty pro Lva.

15 komentářů u „Lev

  1. Ivunka

    Heh to je upe drsny to jsem cela ja:-*:D…jen se mi ale nelibi jake kamarady znameni mi tam napsali … x( … ty u me nejsou moc pravdivy … a ze by tam ete napsali jake znameni se hodi na lasku to je netrkne ze???xD

  2. alena

    na kámošku to docela sedí,ale partnery nestřídá…a to mohu říci,že jí znám už nějaký pátek,ale jinak dobrá trefa…

  3. život

    Život nakope i lva a to sem dost tolerantní ( 10 let) . Možna proto si nechame dlouho od milované osoby vše pod polštařem . Sneseme vše ale jak to překročí meze ,tak to ještě skusíme a jinak jsme rači sami . Lížem si rány a to dlouho . Velkou máručí hýčkáme ale chceme i dostávat . Věrnost je pronás samozřejmá ,zrozenci 13.8. v pátek .

  4. Milli

    Lev rád cestuje …tak to já ani omylem. Doma mám vše, tak proč bych se měla někam drkocat s kuframa :-))

  5. aduš

    tak to jsem uplně přesně ja. hlavně s tou výbušnou povahou to jsem cela ja.

  6. verca

    Ja se střídán s pannou a lvem, takze mam od každého něco ! Většinu co jsem četla je pravda, jsem ráda že jsem takhle napůl 🙂

Komentáře nejsou povoleny.