Horoskopy od 22-01-2006 do 28-01-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet od „Měsíční Kočky“

Čtvrtý týden nového roku:

22. – 28. leden

 

Podle keltského kalendáře do 22. ledna trvá čas

zrozenců z pod Jilmu (psali jsme o nich loni v 30. týdnu).

Doba do konce měsíce patří lidem Cypřiše (31. týden minulého roku).

Dobrý a ještě lepší chvíle však přejeme všem!

 

 

1. SKOPEC

Znamením Berana projde Měsíc ve středu a ve čtvrtek. Skopci jsou podezřele zadobře s hlavou a tím, co by mělo být v ní – tedy s mozkem. Neznáte úsloví ten má hlavu jako beran? Byť byste měli hluboký v srdci žal, dbejte, aby vaši tvář celý týden lehký smích zdobil. Dobře a vydatně spěte, hodně pijte a choďte na procházky. Pokud vás dožene stres, hrkněte si alespoň dvakrát denně tymiánového čaje. Když vás ani při dodržení předchozích rad nepřestane brnět hlava a pískat v uších, zkuste recept z pomezí jógy: posaďte se na paty a nebo po turecku. Dlaň levé ruky si položte na čelo, dlaň pravé na zátylek a zavřete oči. Pět minut vydržte v této pozici soustředěně dýchat. Už je to lepší? Funguje to i u mne, nejen ve středu a ve čtvrtek, a ani nejsem Beran… Jinak tento týden pozor na peníze. Za jejich ztrátou by neměly být chybné finanční operace, ale nepozornost. Zašijte si kapsy a vyhněte se tlačenici. Věnujte pozornost různým týpkům tulícím se k vaší kabelce. Naopak v milostné sféře se tulte se svým protějškem vroucně – Venuše je s vámi. – Paní Vlasto (50 let a v naší hře o budoucnost naposledy v 2. letošním týdnu), přestaňte se trápit tím, co všechno jste nažvanila v silvestrovském opilství a novoroční kocovině. Tvrzení, že jak na Nový rok – tak po celý rok, se nezakládá tak zcela na pravdě. Komu jste se omluvila, už to vzal, a ti ostatní zapomněli, nebo se k těm trapnostem nepřejí vracet. Posledně nám zde vyšlo Setkání s cizincem a já si s touto věštbou nepříliš věděl rady. Pro pět ran do palice! Ovšemže šlo o psycholožku, kterou jste skutečně navštívila. Tím se vysvětluje i ona hovorná žena, protože dušezpytci mají nejen naslouchat, ale jsou z profese i upovídaní. Zdá se, že vám její návštěva opravdu udělala dobře. Ani dnes mi však karty nepodaly dostatečné vysvětlení pro poukaz na otce (čtyřiadvacátý dům) a nějaké genetické zatížení (devětadvacátý). Nenaznačí-li příště karty naléhavější otázky, pokusíme se tomu společně přijít na kloub. V nejbližší době se úzkostlivě snažte nevybočit ze zajetých kolejí a zvyků, protože i nepatrné vychýlení by znamenalo celkovou ztrátu nelehce nabyté rovnováhy. Varování se týká především oblasti citové a vztahů k lidem pokrevně spřízněným.

 

2. BÝK

Lunární předpověď upozorňuje, že Měsíc v pátek a v sobotu bude v Býku, což by se mohlo, pokud si nedají zázvorový čaj, a budou moc křičet nebo mluvit zbytečně (mluviti stříbro, mlčeti zlato) vymstít jejich mandlím, krku vůbec a štítné žláze. Koho skolí rýma a zalehnou mu dutiny, mohl by inhalovat karlovarskou sůl a olejíčky, tee tree, heřmánek či eukalyptus. Večer si někdo dá mléko s medem, jiný s koňakem a ten nejchytřejší, co chce spát jak jezule, s obojím. A jak se dělá zázvorový čaj? Měsíční Kočka vyštrachala následující recept: lžičku čerstvě nastrouhaného zázvoru smíchejte se šťávou z půlky citronu a lžičkou medu, obé přelijte vroucí vodou… A dejte si tento týden pohov od namáhavých výkonů, což se týká jak sportu, tak přemrštěných sexuálních aktivit. Výjimka se připouští, pokud toužíte po potomkovi. Týden by měl být velmi plodný: v tomto konstatování je naděje i varování. – Pane Pavle (38/2), zdá se, že si nedáte pokoj a ve smyslu předchozí věty ani pozor. Kdo je následným objektem vašich záletů? Podle karet tentokrát sáhnete mimo nemocnici. Nové dobrodružství (spolu s v daném týdnu řečenou vysokou plodností) nabízí malér, který by vám mohl definitivně zlomit vaz a pohřbít profesionální plány. Mám však varování opakovat do nekonečna? Je to na vaší vůli – přece na vás nepošlu nunváře! Varování ohledně osobního ohrožení trvá, pozor, až půjdete večer venčit psa! O chystaných změnách v nemocnici s nikým nemluvte, respektive s nikým z Hradce. Poradí vám dobře přítel (podle karet to může být i příbuzný) s nímž se o víkendu setkáte v Krkonoších. Konečně jste se dočkal sněhu. Bude s vámi i manželka a bude to krásné. (Že vám není hanba!)

 

3. BLÍŽENCI

Zrozenci v tomto znamení boudou následující týden zřejmě velmi úspěšní ve společenské oblasti. Nejen že se účastní nějakého zajímavého večírku nebo setkání, ale zazáří tam coby hvězdy. Stud nechť jde stranou: honem do světla reflektorů! Muži se zbaví koktavosti a panenky vystoupí z kouta, protože jim dojde, že tam by je nikdo nikdy nenašel. S penězi si nedělejte starosti, nějaké budou. I v práci vám objevené sebevědomí velmi pomůže. Ruku v ruce ať jde se skromností, jde to skloubit a ne že ne. V neděli a také první den následujícího týdne se usadí Měsíc v Blížencích. Pozornost prosím popřejte především pažím, plícím, průduškám. Fyzickým pracím i koníčkům tento týden vyhlaste STOP. Na kašel pijte heřmánek. Choďte zpříma, dýchejte zhluboka. A nebojte se milování. – Dvakrát se tento týden uchýlím k výkladu budoucnosti prostřednictvím Černého kocoura, tedy v určitém smyslu ne příliš přesné předpovědi na každý následující den. První patří Ditě (19/52). Tu v pondělí podle karet v Š. čeká jakási zprostředkovatelská mise, nejspíš nezdolné důchodkyně v babiččině sukni. Nic se nevyřeší, ale bude to příjemné. Moc se neobjímejte, babička má kartu chřipkového bacilonosiče. V úterý navštívíš pracovně hlavní město a zastavíš se podle křížové devítky doma. Tato nečekaná návštěva nebude mít dobrý dopad. Středeční karty mluví o překvapivém finančním zisku. Obrácená piková figura ho dává do nejasné souvislosti. Dobře to pošimrá tvou ctižádost. Čtvrtek: a co tvé milostné vztahy? Pořád po loňských požárech jen pusté spáleniště? Rýsuje se na obzoru jakýsi flirt. Pátek napovídá, že s dosud neznámým „ctitelem“ ses seznámila sice v Š. už dřív, že však patří do Prahy. Možná i to by se mohlo stát zdrojem častějších návštěv u rodičů. V sobotu tedy opět zavítáš domů a dokonce zde přespíš. Otec bude rád, i když jeho tchyně-spiritistka a tvá chrchlající babička v jedné osobě, nakvartýrovaná v tvé posteli v pokojíčku, ho na víkend vystrnadí z kanape a on se bude muset uložit v předsíni na karimatce. V neděli čekej špatnou zprávu – jen mi není jasné od koho.

 

4. RAK

Protože jsem ještě nenapsal, co astrologové soudí o tomto týdnu obecně, činím tak v této chvíli: hvězdy, jak jinak, myslí na nás všechny. Čtyři planety dají sílu především lidem samostatným, ostatní vyzývají: nebojte se vlastního, nikým a ničím neovlivněného pohledu. Buďte otevřeni i názorům druhých. Tolerance není slabost, ale je naopak projevem síly. Láska aktuálně přeje lidem z větrných a ohnivých znamení, zrozencům zemním a vodním půjde od ruky práce a snad někdy přijdou i peníze. Ovšem u jednotlivých znamení se intenzita dobrého a zlého může lišit, a to i po dekádách… – Černý kocour Alici (15/1) přinese značně rozporuplné zprávy. Pondělí: V myšlenkách se budeš stále vracet k dějům mezi svátky. Dokonce dostaneš v této souvislosti nějakou zprávu. Chtěla bys o něčem zásadním pohovořit s matkou, ale z nějakého důvodu k tomu nedojde. Úterý: Mezi vámi dvěma narůstá silné odcizení. Proč? Buď ti matka pomoc odmítne, nebo – a to považuji za pravděpodobnější, možnou pomoc z její strany odmítneš ty. Něco jí dáváš vědomě či podvědomě za vinu. Všechny úterní karty jsou pod silným vlivem Temné síly. Vyhni se za jakoukoliv cenu zásadním rozhodnutím či činům. Středa: Obrácená piková desítka tě znovu vrací do událostí ze sklonku roku, prakticky nejsi schopná se na cokoliv jiného soustředit. Uvažuješ o věcech však v horizontech širší rodiny – role matky je zde klíčová. Čtvrtek: nějak se do celého příběhu začínají motat úřední místa. Myslím, že spíš začínáš různé aspekty toho, co se stalo kdysi a nedávno, nahlížet z možného právního hlediska. Pátek: karty opětovně upozorňují na nutnost ujasnit si vztahy v rodině. Karta kariérní mi není zcela jasná. Týká se snad školy? Pololetní vysvědčení je na spadnutí. Obrácená karta Alici velkou slávu neslibuje. Sobota: všechny karty jsou v obrácené poloze – táhne tě to do míst a k osobám, k nimž přitom cítíš odpor. Je ti špatně. Nemáš peníze a necítíš žádnou ctižádost. Neděle: Pro změnu jsou všechny karty pikové a v nich opět upozornění na ne zcela standardní zdravotní stav, fyzický i psychický. Obrácený král znamená čísi nepřátelský postoj. Týká se tato karta snad onoho vzdáleného strýce? Posledně i dnes jsem získal mnoho zdánlivě nesouvisejících informací, skládajících se však v dost temný obraz. Vztahy mezi jednotlivými kartami se proto pokusíme rozkrýt příště. Vím, sliboval jsem to již posledně, ale bylo třeba posbírat další data. Myslím totiž, že pokud odhalíme v co největším rozsahu minulost, výsledné varování bude mít možná širší platnost – tedy nejen pro Alici. Raci nechť se těší na vcelku dobrý týden bez zdravotních, společenských a pracovních odchylek od celkem uspokojivého normálu. V oblasti osobních vztahů se týden jeví jako velmi podnětný a představuje obnovu starých přátelství a možné navázání nových (prosím jen o jistou zdrženlivost v tom, co a jakou formou na sebe všechno prozradíte). Hvězdy po všech stránkách přejí lásce.

 

5. LEV

Lvi by se měli mít na pozoru před zrzavou osobou středního věku, zeleninou dušenou s masem a také před vlastní tajnosnubností. Pokud se totiž v nějaké věci, zřejmě velmi osobní, hned v první půli týdne nevysloví naprosto jasně, budou mít druhou půlku (a zřejmě i mnohem víc) dokonale zbabranou. V opačném případě se přiblížíte ráji: tam byli lidé sice s holými zadky, nicméně dokonale šťastní. Vaše materielní zajištění za moc nestojí, ale žízeň po lásce a chtíč jsou nekonečné. Obé může příští týden dojít naplnění. Jen pozor na ty fazole! – Po více než třech týdnech mohu říci: Milý pane Vladimíre (46/1), tak to vypadá, že vašim možným spojencem by mohla být osoba ženského pohlaví. Kde se najednou ve hře vzala? Ale ovšem, je to vaše příbuzná. Z karet nejsem schopen vyčíst, v jakém stupni spřízněnosti, faktem ovšem je, že se podivné souručenství vašeho bratra a Dámy v černém nevzdalo záměrů, které mělo, a že tedy možného spojence vám nabídlo nebe. Co vás dá dohromady? Je tu ten váš starý hřích (nebo co to bylo), a pokud se s minulostí nějakým způsobem nevypořádáte, budou vás mít pořád na lopatě. Najdete-li však odvahu dát se všanc, zase najdete sebe.

 

6. PANNA

Hned v počátku týdne budou Panny nuceny řešit problém se zaměstnáním: pro některé půjde o to, zda zvolit mezi možným postupem vzhůru a nebo odchodem ze zaměstnání. Zvláště starší ročníky zřejmě intuitivně sáhnou po postupu, který je spojen s hmotným ziskem významně vylepšujícím možný důchod. Otázka je, zda se ho v tak infarktové pozici dočkají. Odchod z jistého místa na druhé straně znamená velké riziko. Poraďte se o situaci s někým zrozeným ve vodním znamením. A s partnerem se obejměte. Neudělali jste to dost dlouho a nebo jen ledabyle. Dejte do toho cit. Vydržet s vámi je někdy očistec. – A co pan Jaroslav (59/1)? Prožije klidný týden. Žena i se starší dámou odjely spolu na hory. Asi se radují a chtějí oslavit, jak se s Ulrikou vypořádaly. Stále není jasné, co bylo oním darem prozrazeným károvou osmičkou, který měl Ulriku navždy zažehnat. V tomto týdnu bude podle karet Jaroslav slaměný. Překvapivě si padnou kolem krku s Přizdisráčem. Odvěkou vzájemnou nechuť smaže společný osud zhrzených milenců mladičké divoženky. Oba budou do posledního pírka oškubaní z peněz i iluzí – trochu o ženských a trochu o sobě. Oba ovšem mají sklon hledat chybu spíš v těch druhých. Proč se vlastně tak srdečně neměli rádi? Jeví se to tak, že oba nejsou než slaboši a paraziti.

 

7. VÁHY

V novém roce vítáme paní Amálku (40/52). Je zapotřebí teď, kdy jsem získal potvrzením ve vašem obsáhlém listu jistotu, přestat mást další čtenáře záumnými formulacemi: kdo to ještě nepochopil (a mluva karet vskutku nebyla vždy jednoznačná) nechť tedy ví, že s manželem prostě vytoužené děti mít nemůžete. Problém spočívá v něm. Řešení, které naše zdravotnictví nabízí, je zase v rozporu s vaším náboženským přesvědčením. Se svědomím máte potíže i v řešení, které jste nakonec přijala za schůdné. Fantasmagorickou představu, že budete-li ve správné dny chodit po soumraku na správná místa, někdo vás dřív či později znásilní, jste upustila. Co se vám v první chvíli zdálo jako Boží volba by přece mohlo být volbou Satanovou! Přece jen chcete tak trochu do toho, pro čí geny by se mělo vaše tělo stát hostitelem, mluvit. Že jste se rozhodla pro Srdcového kluka, je jasné. Že má něco společného s vaším zaměstnáním, také. V podstatě jste rozhodnuta, že on bude tím Prstem (chacha!) Božím. Nejde to moc dohromady s vaší bigotností a navíc máte oprávněný strach, že skrytá neřestnost zvítězí a ze Srdcového kluka se stane (s jinými kartami ovšem) Žaludový král! Jinými slovy, že vaše přirozenost zvítězí nad přísně instrumentálním záměrem, s nímž k akci přistupujete. Proto se bojíte manželovi svěřit. Bojíte se totiž sebe! A dobře! Jenže jste se přece jen se svými záměry a obavami někomu svěřila. Ve zpovědnici? Ne, sestře. Karty zcela jednoznačně soudí, že právě tohle byla chyba. V momentu, kdy se vzhledem k vaší zpovědi přestane cítit být vůči švagrovi svázána morálkou, mohou se začít dít divy: vždycky se jí přece líbil. – Ostatní Váhy se budou těšit zdraví proměnlivému jako dubnové počasí, předchozí teplo a aktuální ochlazení zřejmě vyústí v ten nedobrý stav, kdy kosti a klouby bolí, hlava se motá a nemoc se hlásí střídavými nástupy mrazení a horečky, je to sice na postel, ale pořád si myslíte, že to ustojíte. Děláte chybu a ještě ten mor šíříte kolem sebe… Klidně zalehněte. Štěstí k vám bude stejně otočeno v lepším případě bokem: v práci hrozí nejasné tahanice zrovna tak jako nějaká nedorozumění s přáteli. Lehko se dostanete do řečí i dluhů. Opačné pohlaví se vám bude vyhýbat a v tomhle stavu na něj nemáte stejně pomyšlení. Pro většinu Vah to nebude dobrý týden. A nevyváží to ani solidní naděje na úspěch pokud si vsadí.

 

8. ŠTÍR
Milá
Katko (20/2), je třeba napsat, že tvůj život po návratu z Vánoc u rodičů provázejí neustálé spory s Osudovou. Ta ženská je zřejmě skutečně nebezpečný blázen. Jak jinak charakterizovat její pro tebe tak bolestné výpady vůči rodičům. Dobře vytušila, že nejsou vašemu vztahu příliš nakloněni. Poukázali s ohledem na ni, že je přece tolik způsobů, jak se stát vdovou. Tento jejich výrok tě, když už o tom přemýšlíš, už neuráží. Ostatně – poprvé ho nadhodila Měsíční Kočka… Nečekej uklidnění ani tento týden. Na jeho sklonku tě čeká setkání s Křížovým klukem. Nevím, kdo to je, ty ano. Měj se na pozoru, aby se o něm nedověděla Osudová. Nepochybuji, že instinktivně jeho blízkost pocítí jako ohrožení, stejně jako vnímá tvé rodiče. Těm napíše dopis, který je vyděsí. Pokud se o tvém setkání s Křížovým klukem dozví, pokusí se mu zabránit. Může dojít k nějakým zraněním, je zde i karta neuvěřitelné lsti. – Práce, práce a zas práce – jenže Štíry jako napotvoru zrovna nenaplňuje. Budou v ní jenom nervozní. Nejde o peníze – některým dokonce v tomto týdnu slíbí přidáno a tam, kde se jedná o daňovou terminologií řečeno osoby samostatně výdělečně činné, se na obzoru objeví možnost dalších a právě ne zanedbatelných příjmů. Navíc to, oč se Štíři tak vehementně hádali, se ukáže jako nejen průchozí, ale dokonce velmi dobré. Zadostiučinění vám nikdo nevezme, když už vás nikdo nepochválí. V soukromém hájemství to bude lepší. Všechno zneuznání a potlačená zlost z vás učiní sexuální tygřice a tygry, přivádějící partnery v hlasitý úžas.

 

9. STŘELEC

Přestože pondělí slibuje Střelcům ve škole pisárně i domu jen plíživou nudu, polomrtvou bilanci může vylepšit setkání s přáteli. Sice při něm prasknou nějaké peníze, ale nenalepí se na vás pověst škroba. Dejte však pozor a nepřežeňte to. Nejen kvůli následným bolestem hlavy a pálení žáhy, roztomilá špička se dost rychle mění v obtížnou opici. Je dobré znát svou míru – kvůli sobě i okolí. V půli týdne bude čas dobrý na uzavírání výhodných kontraktů a smluv, nákup, prodej a spekulace. Střelcům by se mělo dařit i ve věci plnění aktuálních větrných pojistných událostí (proti aktuálním politickým hrůzám nás však nikdo nepojistí). Na konci týdne se Střelci trochu poškorpí s přáteli, s nimiž jim při pondělku bylo tak dobře – partnerům před nimi totiž dají přednost. Vyslechnou si své, ale za týden na tomto místě mi jistě dají za pravdu, že dobře udělali. – Milý pane Josefe (32/3), karty kladou otázku na surovku: kdo s kým tam, sakra, u vás v L. vlastně spí? Nabízejí dvě varianty – aby nikdo na nikoho nežárlil, tak každý s každým. Nebo pro změnu (opět aby nikdo na nikoho nežárlil), nikdo s nikým. Mám za to, že za A) je správně. S podivem zůstává, že si to vaše paní manželka nechává tak dlouho líbit… Podle souboru čtyř figurálních karet a pikového esa v dominantním postavení, se ovšem tomu nakonec pokusí učinit přítrž. Její příjezd očekávejte na sklonku týdne. Následující počáteční výměna názorů bude velmi prudká, ale – jak s ní ani jinak nelze – na úrovni. To oceňujete a proto ji svým osobitým způsobem vlastně milujete. Žádná pavlač, což by odpovídalo Křepelce a před tím, než jste ho zkultivoval, konec konců i Blonďákovi. Bydlet s vámi samozřejmě nebude. Zajistíte (a zaplatíte) ji dvoulůžkový pokoj ve Zlatém lvu. Křepelka se k ní ihned kajícně odstěhuje. Po opulentním nedělním obědě ve čtyřech tamtéž se dámy vzdálí a na Masarykovu ulici se vrátí mír. Bude v tom trocha smutku, ale až vám Blonďák připálí tlustý doutník, také klid, který si zasloužíte.

 

10. KOZOROH

Mnoho Kozorohů má možnost úspěšně naplánovat (a dokonce zaplatit) letní dovolenou. Znamená to, že na tom finančně nebudou nejhůř a ještě získají navíc nějaké peníze, rychlé a přitom poctivé… Cestování jim hvězdy dopřejí i v reálném čase. Pojedete do hor? Už jste se jistě nemohli dočkat. Pozor ale na kolony podobně nadšených řidičů s lyžemi na střeše. Letos si zasněžené silnice ještě moc neozkoušeli a navíc vás na nich vždy v jednom směru bude moc. Buďte proto opatrní. Nechci strašit, ale někteří z Kozorohů se na zpáteční cestě povezou… Jinak velmi važte slova, která pustíte přes jazyk. Prostořekost se vám může vymstít. Co považujete za vtip vy, nemusí se jevit jako extra veselé každému: ne každý je naladěn na stejnou vlnu a váš smysl pro humor je navíc někdy poněkud neortodoxní. – Překotný běh dějů nás po pouhém týdnu opět svádí dohromady s paní Romanou (61/3). Staré barbarské národy ( z nichž však nicméně vzdáleně pocházíme) posly špatných zpráv popravovaly. Kdo přinesl zlou zvěst vám? Byl to člověk blízký. Vaše zloba však padne na jeho hlavu neprávem. Byl nastrčen, aby svými slovy zatočil nevědomky fakty, až se v nich nevyznáte. Jste strašlivá v svém hněvu – a nespravedlivá. Reálnější bude druhá cesta z poslední předpovědi. Vůbec ale není vyloučeno, že Esmeralda vám po porodu dcerku svěří do péče, aby se s Krotitelem mohli dál věnovat úspěšné kariéře. Také se bojí, že by o něj profesionálním výpadkem přišla. Soudržnost cirkusáckých rodů je pověstná – a to i když se její jednotliví členové zrovna nemilují.

 

11. VODNÁŘ

Týden začne pro Vodnáře dobře. Budete zářit jako dosud neuklizený vánoční strom. Trochu opelichaně, což za pozlátkem nikdo neuvidí. Tak využijte nepopiratelný půvabu jenž z vás bude prýštit na všech frontách v osobním životě i v práci. Skvělá forma vám pomůže řešit i věci jaksi zadrhnuté nebo skřípající. To by bylo, aby se na vás neusmálo štěstí i v jinak poněkud po svátcích stále vachrlaté sféře finanční! Jenže pozor: hvězdy jsou vám nakloněny jen do čtvrtka (včetně). Ve zbytku týdne se budete jen sotva chytat. Také zvažte, abyste nic v těch dnech dobrých nepřehnali či snad na konto šťastných chvil nezhřešili: možné maléry by ve vás vzbudily smutek nad nemožností dosíci pohádkového kouzla neviditelnosti a víkend by bylo nejlépe strávit s duchnou přetaženou přes hlavu. – Co však karty napovídají paní Jiřině (39/2)? Prosím vás snažně o pomoc: potvrďte mi pokud možno obratem, nebo stejně rychle vyvraťte, co karty říkají. Patří opravdu hlavní karta muži? Má černý plnovous nebo alespoň metlatou bradu a modré oči? Měl by být podle data narození významně mladší než vy, což však vzhledem k vaší skvělé formě není vůbec patrné. Ten muž ovšem není sám. Také není zřejmé, kde jste se setkali a jakou má vaše sblížení podobu. Rozhodně je však přítomen velmi intenzivně. Nevím, zda fyzicky či pouze ve vaší mysli. Bůh buď zřejmě milostiv stávajícím pořádkům! I váš smutek získává vysvětlení ve faktu, že něco velmi důležitého ve vašem dosavadním životě nepochybně končí.

 

12. RYBY

V pondělí a v úterý bude Luna prochází znamením Ryb. To souvisí s chodidly, lymfatickými uzlinami respektive celým systémem, a také s chůzí. Cvičit byste měli, až z vás bude pot cákat, a nebo se alespoň pořádně vypotit v sauně. Kdo však si v tyto dny bude mýt či stříhat vlasy, dočká se prý více lupů a možná i začne plešatět. Jenže kdesi na Moravě se říká: Blbůňovi vlasy neslezů… Jak je to opravdu, nevím. Protože ale babské rady často nepostrádají racionální jádro, holiče i kadeřníka radím odložit. Ryby by dále měli dát pozor na alkoholické nápoje – jak co se objemu, tak i co se síly týče. I kdyby značky byly nejlepší, kroťte se ve vzpírání nápojového skla i v množství hrdlem prolitém množství. Míru držte na zápraží taneční sezony i v tomto druhu pohybu. Zvrtnutý kotník by vás mohl z těchto kratochvíli do budoucna vyřadit. Třetímu druhu pohybu (vy víte, na co myslím) se však můžete úspěšně věnovat s plným nasazením. Zlepší se i vaše peněžní situace, ne sice konkrétně, ale mít budete nadějné vyhlídky– Poprve se v novém roce setkáváme i s paní Leonou (33/52). Přišel slibovaný čas Velkého výkladu, jímž bychom se snad konečně mohli vymotat ze záhad a protimluvů, jimiž jste obrostla během toho téměř roku, co se prostřednictvím těchto stránek známe. Racionální vysvětlení pro mnohé vaše činy mi totiž chybí. Dnes tedy popíšeme situaci, souvislostem se budeme věnovat příště: vaše osobní karta je hned na druhém místě v řadě Ohně. Z boku jí stojí opatrný a praktický manžel a z druhého vaše autorita a svým způsobem diktátorské manýry. Jde zároveň o kartu Síly a ta je k vám přimknuta velmi přejícně. Protože tato řada je pro váš obraz důležitá, znamenám, že obsahuje s klesající intenzitou ještě tyto karty: jsou zde opět Autorita, Novinky, Podvod a nedůvěra, další karta jakéhosi Podvodu a z něj vyplývající tentokrát zrady a karta vrozené Kreativity. V řadě Vody bezprostředně s vámi spjatými kartami jsou Materiální prospěch, Chytrost a opět Zrada či Výsměch. Svisle k vaší osobní kartě leží obrácené eso v řadě Větru a tedy Negativní dopad bohatství a diagonálně piková dáma hovořící jasně o vaší lásce k penězům, nebojím se říct přímo lakotě. V živlu Země prodlužuje pouť diagonálního paprsku Sklon k hazardu. Řekl bych, že nikoliv v penězích, ty stále cílevědomě shromažďujete, ale ve vztazích s osobami opačného pohlaví… Jaký je vztah vyložených karet k vaší dceři? A jaký k Hugovi? Kdo je onen dlouho signalizovaný účastník vaší hry, jehož prostřednictvím chcete zjevně Huga vyšachovat? O tom příště…

 

Křestní jména hráčů o budoucnost

byla pro vyloučení jejich správné identifikace změněna.

Kde se shodují znamení, pohlaví nebo věk, mohou předpovědi ku svému užitku s jistou rezervou použít

i další čtenáři.