Horoskopy od 29-01-2006 do 04-02-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet od „Měsíční Kočky“

Pátý týden nového roku:

29. leden – 4. únor

 

Podle keltského kalendáře do 31. ledna trvá čas zrozenců

z pod Cypřiše (psali jsme o nich loni v 31. týdnu).

Dne 1. února začíná čas Topolu – o něm

Měsíční Kočka psala v 32. týdnu.

Dobré a ještě lepší chvíle však přejeme z naší věštírny všem!

 

  1. SKOPEC

Astrologové se pro následující týden shodují na síle Venuše, která vnese zjitřenější vnímání mezilidským vztahům obecně a dlouhodobým partnerským zvlášť. – Berani budou mít většinu týdne, nedají-li si navzdory tomuto varování pozor, spíš smolnou. Týká se to především práce, kde by měli být neobyčejně pozorní a pečliví. Moc na sebe také raději neupozorňujte výstředním chováním či oblečením. Ti, co stojí výš, v podstatě hledají hromosvod – snad aby neudeřilo do nich. Špatná nálada šéfů tento týden stoupá úměrně s jejich postavením. Důsledky toho, co se v takové situaci děje, již dávno popsal známý zákon padajícího hovna. Tak pozor! Ve čtvrtek (a někde už ve středu v podvečer) se věci začnou obracet k dobrému a víkend bude po všech stránkách úžasný. Pozor ovšem na možný nástup nemoci. Mělo by se jednat o prachsprosté nachlazení, ale i to dokáže život pořádně otrávit. – Pane Romane (let 45, naposled ve hře o budoucnost v třetím týdnu) pokud karty připomněly Platinu, měly pravdu v tom smyslu, že jste se jí musel zabývat zprostředkovaně. Pablbek si přál v některých směrech doplnit výpověď a zřejmě se ho nezbavíte ani v následujícím týdnu. Přízrak Platiny vás bude určitě pronásledovat ještě dlouho. Nicméně varují vás: přes jistě chvályhodnou snahu, aby vaše vztahy s Kůží byly průzračně čisté, netahejte do nich minulost vůbec a Platinu zvlášť. Přesto, že jste v jistém smyslu obětí, celá historka vás rozhodně nectí a Kůže by nic nepochopila.

 

2. BÝK

Podle postavení Měsíce dnes budeme posuzovat krátkodobé zdravotní vyhlídky například u Býků. V pátek a sobotu projde Luna právě tímto znamením, které by mělo dbát na mandle, krk, chuťové pohárky, ramena a týl. Vyhněte se průvanu, ono stačí, že máte stále ještě průvan v peněžence. Prostě sestupte z vysoké nohy a zas se naučte hospodařit, ono to tak vypadá, že to se budeme muset naučit rychle všichni. Pokud na vás leze rýma a místo toho, aby šla ven, se usazuje v dutinách, zkuste na ni babský trik: ucpěte si na noc uši vatou, noční čepec není povinný, ráno se rýma zpravidla spustí. Ač to zní podivně, opravdu to občas funguje (a rozhodně to neuškodí). Nekažte si týden zabetonovanou hlavou, protože jinak bude pracovně i společensky dobrý. S tím, koho Býci zvolili za životního partnera, by měli zajít v druhé půli týdne do nějaké exotické restaurace, nebo doma alespoň uklohnit „čínu“: tím uspokojíte chuťové buňky a takto skvěle vyladěným vám i to další půjde lépe… – Pane Pavle (38/4), podle karet setkání, které se v neděli uskutečnilo v nějakém krkonošském horském středisku bylo úspěšné. Informoval jsem vás, že se mohlo jednat o příbuzného, a jak si zpětně karty přehrávám, opravdu tato možnost nebyla vyloučena, ale nebylo tomu tak. Setkání nebylo tak nahodilé, jak vypadalo. Toho možného spojence totiž do hor přes třetí osobu vylákala vaše manželka. Je to zatraceně chytrá ženská, bylo ji jasné, že oficiálně by vás ten člověk na ministerstvu přijmout nemohl. Dobře si popovídala s jeho partnerkou a snad se i skamarádily (nebo to byla jeho dcera?). Když jste po ní šilhal, kopla vás pod stolem do kotníku. Večer v restauraci u hořícího punče řeč s Hlavounem celkem přirozeně sklouzla od mizerného mazání na situaci v hradecké nemocnici a ten projekt, s nímž máte neustálé potíže. Manželka to pak na jedné straně jakoby zamluvila a na druhé dohodla další lyžování (nejlépe by bylo pozvat Hlavouna k vám domů, jenže žena ví, že nic se nesmí uspěchat – není hrrr jako vy). Hlavně o proběhnuvším i plánovaném setkání nikomu neříkejte. Vyhýbejte se sukním, hýčkejte ženu a na příští lyžování si vedle lepšího mazání připravte i kompletní dokumentaci vašeho projektu. Odborně je víc než v pořádku, jen nevím, je-li v nové situaci průchozí i politicky.

 

3. BLÍŽENCI

V neděli a s přesahem do pondělka bude Měsíc ve znamení Blíženců, což by se mělo dotknout naší zvýšené péče o plíce, průdušky a vše, co je spojené s dýcháním. Choďte zpříma, dámy se nemají zač stydět a kouknout do očí můžete zpříma každému. Dýchejte zhluboka a pravidelně, ale když vás někdo vytočí, tak dech zadržte a počítejte zvolna do desíti. Většinou vám dojde, že dotyčný ani za těch pár facek nebo ostřejších slov nestojí. Je to i rada pro tento týden, protože rozčilujícím situacím budete vystaveni v práci i doma (tam si zvláště autoři pubertálních potomků přijdou na své). Z řečeného vyplývá: žádný služební postup, ani žádné pochvaly před nastoupenou jednotkou, také žádné líbánky a žádný sex…, ale mohlo by být jistě i hůř. – Pane Tomáši (42/ 3), byl jsem tentokrát zvědav – a věřím, že vy taky – co se vyklube z karty slibující silný nástup zatím neidentifikovatelného ženského prvku. Nic. Náznaky se opakují, ale konkrétně nic neprozrazují. Takže jediná významná ženská karta je vaše bývalá účetní. Potkala ji nehoda…, ale vy s tím nic společného nemáte. Trošku ji zřejmě přizabila padající větev. Kdyby tak ztratila paměť! Říkáte si, že Bůh existuje.

 

4. RAK

Ačkoliv hvězdné nadělení nachystané tento týden na Raky lze číst dvojím způsobem (v podstatě špatným a ještě horším), přikloním se k druhé variantě, nicméně s jasně zářícím diadémem Naděje. Tak si uvařte kávu, klidně si sedněte, foukejte do ní a vězte: nic se nejí tak horké, jak se uvaří a mnohé není dokonce tak horké, jak vypadá. Že na tom ve většině nejste nijak dobře s penězi, asi ani psát nemusím. Čekejte nějaké složenky, možná se ohlásí i zapomenutý věřitel. V práci vás nikdo nepochválí. Ono není ani za co, protože kapičce štěstí mohou Raci děkovat za to, že jimi způsobenou fatální chybu někdo zachytí ještě před tím, než spustí lavinu. To se samozřejmě zapíše v Račím zdravotním účtu celkovou malátností a psychikou pod psa. Nedivil bych se, kdyby někteří opravdu i vážněji ochořeli. Společenské styky, budou-li jaké, poznamenají trapasy a omyly. Nic moc ani v milostném životě. Hvězdy nicméně praví: tomu všemu lze předejít. Když vaši zchátralost neuzná lékař za dostatečnou, vezměte si na týden dovolenou. Věnujte se drobným domácím pracím, pořádejte alba, přesaďte květiny – i když na to je dost brzo. Zrušte návštěvy. Neberte telefon. Pokud poslechnete, pomalu se začne rozjasňovat. S milým či milou vás v takovém případě čekají nejprve hezké, pak náramné chvíle. Všechno se začne dařit. Až v pondělí opustíte klauzuru (také možné řešení), svět bude u vašich kolen a na vás bude svítit slunce. – Nebude lehké vyslovit všechno, co karty prozradily o situaci, v níž se po vánočních svátcích nachází Alice (15/4). Co se vlastně tenkrát stalo? Řečeno natvrdo, Alice byla u strýce, jemuž byl jakýmsi záhadným úradkem osudu svěřen do opatrování její nevlastní bratr (nebo byl snad i synem strýce, čili plodem vskutku ukázkového nicméně na veřejnosti nepřiznaného incestu?), zbavena iluzí i panenství. Alice zarytě mlčí a karty víc nehovoří. Strýc nebo bratr? A jakým úskokem? Nebo snad sehrálo svou roli násilí? Jisté je, že ze strany Alicina strýce a bratra její matky se jednalo o promyšlenou pomstu. Abychom se celou tu obludnost alespoň pokusili rozklíčovat, do minulosti se ke kořenům odpudivých dějů pokusíme prostřednictvím karet dostat příště.

 

5. LEV

Slečna Radana (26/2) se skutečně dočkala roztržky s otcem, tento týden však přinese do řečeného vztahu uklidnění. Je otázkou, zda je to tak dobře. Možná by ale, když už ne přerušení, jistě tedy zmrazení kontaktů, prospělo oběma stranám. Žvanivý tatík by asi přestal nevědomky škodit Radaně i Šedákovi. Radana by vystydla a nalezla v otcových řečech ono (bez ohledu na zničující dopad) v zásadě pozitivní jádro, tedy strach o ní a její osud. Jaké dvě cesty v tomto ohledu karty nabízejí? Ta první začíná obrácenou pikovou kartou, tedy pochybami o kladném výsledku smíru. Z dalších dvou karet vyplývá, že otcova autorita u vás se tak jako tak už obrátila v psí. Hádky jsou o ničem. Bylo by asi přijato s potleskem, kdybych vás vůči Šedákovi vyzval k totální otevřenosti. Jste dost pevná, abyste přežila jeho možné odmítnutí? Momentálně bezbřehou upřímnost karty nedoporučují. Druhou cestu vyznačují tři srdcové karty: Jednak je zde matka, která otce přece jen brzdí (nevím, zda jeho jazyk a nebo rozhorlení), jednak reflexe – jisté otcovo rozjímání nad pasekou, kterou způsobil (možná mu tento fakt předestře právě matka). Poslední srdcová karta navrhuje ne zklidnění, ale všeobjímající smír. Být Radanou, moc bych však ze své strany vstřícnost nepřeháněl. – A Lvi? Mohou se spolehnout na instinkt – co se týče nákupů. Budou mít tento týden vůbec šťastnou ruku v investicích. Horší to bude se společenským životem. V první půli spáchají četní z vás trapas nad trapasy. Pro ostudu pak do konce týdne nevytáhnou nos, a to ne, že by se jim safra nechtělo. Když ale stud překonají, pochopí, že zas tak moc se nestalo. Mělo by to spravit něco ostřejšího, nebo příslovečná květina, jíž lze říci vše (případně obojí). Kdo by odolal takto podepřené omluvě? Podobný vývoj lze čekat ve sféře milostné. Chyby, kterých se dopustíte, nebudou fatální a lehko je napravíte dobře voleným slovem či dotykem…

 

6. PANNA

Nejdřív jen tak trošku bolí klouby. Potom se to rozleze po kostech. Přidá se nezvladatelná únava. Ale to je jen ne nutná, ale častá předehra. Prostě Panny by měly vědět, že chřipky jsou tady a že právě ony a právě v tomto týdnu budou vůči nákaze obzvlášť vnímavé. Rozhodně by se měly vyhnout větším shromážděním lidí, oželet večírky i návštěvu kulturních atrakcí, a to bez ohledu na to, jak dlouho již mají koupené lístky. V dopravních prostředcích i práci se, pokud to jen trochu jde, vyhýbejte chrchlajícím individuím! Před tím, než vás ty malé neviditelné potvůrky skolí, dejte do pořádku své peníze a tam, kde vznikne převis, investujte do finančních produktů bank, spořitelen i burzy. Pokud bude navíc jen pár šupů (a takových vás nejspíš bude na počátku roku většina) vsaďte si a nebo si kupte los – v horším případě nedojdete ztráty. Pokud tedy ulehnete, jistě vás na druhou stranu nepotká nic nepříznivého v práci, za což by jinak Měsíční Kočka nemohla ručit. Dámy ušetří. Ponoukání k marnivosti nepřinese plody. Ani ten nejsenzačnější klobouk či korále kýchající paní s červeným nosem a uslzenýma očima v zrcadle nálady nepřidá! – Pane Bivoji (30/2), přiznávám bez mučení, že vaše rozhodnutí mne mrzí. Je mi líto, že jste se rozhodl opustit naši hru ještě před březnovým střídáním stráží. Jsem na druhé straně rád, že jste svolil se zveřejněním svých důvodů (podle pravidel jste samozřejmě nemusel), a to bez ohledu na to, zda ony, které uvádíte, jsou důvody skutečné, čili nic. Je to tak seriozní vůči ostatním účastníkům – spoluhráčům i pravidelným čtenářům Věštírny. Musíme se smířit s tím, že nám zůstane tajemstvím, jak uklidníte manželku, setřesete Myrylinčiny úklady a kdy si padnete (jak karty dnes naposled prozrazují) kolem krku se starým, jemuž konečně dojde, že past jednoho klína vás uvěznila oba – přičemž ani jednoho pro jeho milenecké kvality. Ješitnost vás obou dostane na frak. Budete si vzájemně lízat rány a necháte Marylinku se smát? Asi sotva. Karty nám už ovšem způsob vaší pomsty nepoví. Zřejmě se tak už ani nedozvíme, kdo měl být oním příznivě vám nakloněným „diplomatem“. Když už tedy odstoupení z hry zdůvodňujte především potřebným klidem (jakoby jste byl samodruhý vy!), doufám, že nám dáte alespoň znát, bude-li to holka nebo kluk…

 

7. VÁHY

Pane Oskare (46/2), kterou z obou kartami nabídnutých cest jste se za svým cílem vydal? Že ani jednou? Ve věci pro vás tak důležité jste s partnerkou zřejmě překvapivě dospěl ke konsensuálnímu závěru, že další dítě by rozhodně nebylo na škodu. Jak jste to po všech předchozích protivenstvích dokázal, nevím. Co jste jí musel slíbit? Tolik k tomu, co je za vámi. Před vámi je však týden, v němž opět položíte doutnák k svazku dynamitových patron: zatímco vy horujete pro vlastní krev, partnerka by dala přednost adopci. Proč, sakra? Co to do ní jen vjelo? – Necítím potřebu ani v nejmenším se Váhám omlouvat za nepříjemnost, která je ve věci peněz či hmotných statků potká. Dojde k ní zřejmě ve čtvrtek či v pátek a budou si za ní v plném rozsahu moct sami. Hajdaláctvím, nedůsledností, špatným odhadem situace. Navíc se mějte na pozoru před riskantní pracovní operací. Nejde o přízeň či nepřízeň spolupracovníků a nebo šéfa. Jde o poměrně solidní objem prostředků, za který tak či tak odpovídáte a který může přijít vniveč. Navíc už od první půle týdne to nebude nijak valné se zdravotním stavem Vah. Nezvrtne se sice ani sem ani tam, ale polykání bude obtížné stejně jako řezání v očích. Hlavu budou postižení mít jako bednu kytu. Navzdory řečenému, jejich milostný život – především na počátku týdne – bude překvapivě bohatý. Pokud netouží po potomcích, měli by být mimořádně ostražití.

 

8. ŠTÍR

Pokud si následující týden někteří Štíři zvolili jako vhodný pro dovolenou, nebylo to asi nejšťastnější. Jak ale mohli vědět, že únava a nechuť, která je hned z počátku týdne zasáhne, bude veškeré jejich aktivity tak hromsky ochromovat? Tento stav vydrží zhruba do středy. Pokud řečený čas v práci prospíte nebo nějak protlučete bez karambolu, čtvrtek a pátek předchozí problémy napraví. Víkend už bude báječný (jen škoda, že to zároveň některým bude zrovna končit zpočátku tak zbabraná dovolená). Se svými protějšky si na oslavu končících špatných dnů uděláte dvojnásobný svátek – jídlo, pití, nějaké dárky dané i obdržené. Roztomilou sobotu zřejmě ukončíte spolu v posteli, z níž v neděli nejspíš ani nevylezete. Pokud říkám, že budete snídat kaviár a šampaňské, přeháním: tuhle carskou parádu myslím samozřejmě obrazně. Tajuplný kapitán Nemo (35/3) bude v prvních dnech týdne hvězdami nastíněný stav přesně kopírovat: To se týká služebních povinností. Z mizerného stavu vztahů s nadřízenou se pokusí oklepat vyprávěním ne zrovna slušných vtipů o ní. Je to pěkná hloupost. Podle karet byste měl víc dbát na to, co a před kým říkáte. Skutečně tomu není tak, že stěny u vás mají uši – mluvím o technických prostředcích (ty podstrkujete jiným), jde o to, že někdo na vás práská. Pokud se to nedozvíte odjinud, prozrazují vám to karty. Uvolnění ze stresu způsobeného jednou ženskou celkem úspěšně dosáhnete u jiné. Z toho, co nám karty prozradily o vašem soukromí, v rodinné sféře to nebude.

 

9. STŘELEC

Bláznivé počasí této zimy jako by mělo vzor v bláznících hvězdách znamení Střelce: ty jim nabízejí velmi pestrý týden. Začne dobře. V pondělí mohou čekat dárek nebo se jim povede výhodný nákup, ani výhra není vyloučená. Hned v úterý by měli dát pozor na možný úraz, zřejmě končetiny. Pokud ne, nevyhnou se jiné fyzické bolesti. Neblahý stav potrvá do čtvrtka. Střih. Prudká změna. Pohodové a líné plynutí času. Milostné hrátky velmi vydařené. V pátek příslib finanční injekce. Společenská událost: divadlo, kino nebo nějaká hudební záležitost. O víkendu rodinné třenice. Pokud ne s osobou nejbližší, mohou Střelci očekávat invazi příbuzných. Buď bude neohlášená jinak, než těmito kartami, nebo jste na ni zapomněli. Každopádně tento střet představuje do budoucna významný rizikový prvek. Co se ale semele a upeče, nejsem schopen říci. Nic rozhodně nespěchá tak, jak se vás okolí snaží přesvědčit. Diagnóza nebezpečí z prodlení zde není. Rozhodně doporučuji ostražitou zdrženlivost. S ničím nesouhlaste ani nic neodmítejte… A hlavně nic nepodepisujte! – Milý pane Josefe (32/4), tentokrát bych nemusel ani karty vykládat. Jsou v naprostém souladu s tím, jak si vaši situaci představuji: klidné pracovní tempo ve firmě bez zádrhelů na místě či z centra, dlouhý popel, nějaké společné kulturní zážitky a vstřícnost s drobnými něžnostmi, jimiž oba překonáváte pocit jakéhosi provinění či nepatřičnosti. Tak by to mohlo trvat věčně… Karty ale tvrdí, že je čas sbírat síly na nové střety. A nebudou v tom zřejmě ženské. Vypadá to na kartu zahraničního partnera.

 

10. KOZOROH

Paní Evelyno (42/2), Magora převezli na uzavřené oddělení a tentokrát, ve světle dalších věcí, které vyšly na povrch, to skutečně vypadá, že z vyšetřování vyplyne obvinění, z obvinění soud a že by – když už tolikrát selhal sám – byl k ústavní léčbě přinucen právem. Doufejme, že soud věc uzná za vážnou a nerozhodne se čekat, až Magor někoho zabije. Nepředbíhejme. Vám se zdá, že by nejen pro syna, ale i pro vás bylo toto řešení nejlepší. A to tím spíš, že budete potřebovat klid a usebrání se. Skutečně narůstají Ryšavcovy nepřátelské aktivity. Nemýlil jsem se v tom, že jeho útok na vás bude veden prostřednictvím útoku na manžela. Ustojí to? Rozhodně bude potřebovat vaši bezvýhradnou podporu! – I někteří Kozorozi pocítí v následujícím týdnu nepřízeň lidí mimo jejich osobní kruh. Nacházím v předpovědi nějaké finanční čachry k jejich škodě a hádky a pomluvy v společenské a pracovní oblasti. Pozor na ztrátu někoho blízkého (z logiky věci vyplývá, že většinou spíš než o nečekané úmrtí půjde o ztrátu vpravdě přátelských kontaktů nebo prudké zhoršení osobních vztahů). Týká se to rodiny? Zřejmě ano. Někdo jiný z nejbližších vás ale významně podepře – slovem, ale jeho slovo dost váží. Následující týden snad bude lepší: v tomto vám budiž útěchou až na výjimky téměř železné zdraví, s nímž ten nezměrný nápor nepřízně jistě dobře zvládnete!

 

11. VODNÁŘ

A co potkalo od Nového roku Honzu II. (25/1)? Karty se ani tentokrát nemýlily. Špatné šlápnutí (ne však na alpské sjezdovce, ale na schodech k pokojíčku, který jste v Olívii o dovolené obývali) a vypadá to, že z lyžování jste pro zbytek sezony, kdy už konečně začalo padat i v tuzemsku, vyřazen. Týká se to pauzy v praxi soudního čekatele, ale hlavně ve vašich osobních hrátkách, s touto slovutnou institucí spojených. Možná v čase určeném vaší sníženou hybností, Předsedkyně vystydne, říkáte si – opak je však pravdou. V prostřed nicnedělání vás znovu baví přemýšlet o politice. Opravdu vás tak mrzí, že jste se i o ní ještě neumazal? – Je faktem, že to, co se dotýká pana Honzy, v jiné intenzitě sice, nicméně obdobně bude působit i na ostatní zrozence z pod znamení Vodnáře. I pro ně týden znamená časté zdravotní problémy, i když jen menší část bude mít podobu zranění a úrazů. Valná naopak bude poznamenána nemocemi z nachlazení a nebo na infekčním základu. Že by chřipka v následujícím týdnu už ohrozila republiku plošně? Pak ovšem nechápu, proč by si měla vybírat podle horoskopu, a Vodnářům způsobovat větší svízel, než jiným – snad s výjimkou Panen… Z řečeného vyplývá i nucený klid v penězích, práci i společenském životě. Fyzické projevy milostných aktivit budou přirozeně na nule, zčásti nahrazené krásným sněním v horečkách.

 

12. RYBY

To je ale tango! Kolem Ryb krouží celá hejna nápadníků a nápadnic. Pokud jsou tito zrozenci volní, budiž. Pokud jsou zadaní, jistě jim to udělá dobře – jen pozor na žárlivé protějšky. O zdvižený hlas v lepším případě by nemusela být nouze. Podle zákona o domácím násilí by mohly vést důsledky střetu na čas vás nebo partnery (podle toho, jak by se domácí zabíjačka vyvíjela) pod most. Tak se v přijímání komplimentů i rozdávání kroťte. Rozumný protějšek se však bude z vašeho společenského úspěchu těšit… a také se bude snažit být ze všech nejlepší. Pokud Ryby mají štěstí na právě takového parťáka, bude to, caramba, pěkně vášnivý týden! Po probdělých nocích buďte opatrní na přechodech, jak v roli chodce, tak za volantem. – Po týdnu je zde paní Leona (33/4) a na Měsíční Kočce je rozšifrovat dříve vyložené karty a novým výkladem některé věci upřesnit. Co znamená, že vaše osobní karta v řadě Ohně se míjí s povahou vašeho znamení? Vzhledem k dalším kartám nepůjde o nic dramatického, ale váš vnitřní nesoulad se v čase může nedobře podepsat na žaludku a trávení. Ta věčná nespokojenost a hledačství ve vašem případě není tvůrčí. Pokud se nebudete vědomě krotit, budete jen rozbíjet, a střepy nádobí budou tím nejmenším, co bude váš život provázet. Hugo je ten, na koho se lze spolehnout? Nebo jej jím předchozí manžel? Nebo tato karta patří tomu, jehož jste si nově vyhlédla? Faktem je, že nikdo z této svaté trojice se s vámi rád nehádá. Hřešíte na to, ale pozor – napjatá struna může prasknout, a pak vám nepomůže ani jak břečťan kolem vás ovinutá karta Síly. Hugo dostane o vás nějaké nové informace. Buď od exmanžela (rozvedená ovšem nejste), nebo něco, týkající se nového favorita. Jestli mezi vámi dojde ke konfrontaci, má na vás každopádně páku. Váš problém je v tom, že právně chcete být vázána na Bejvalého, fakticky na Huga a za milence chcete toho třetího, no, budu mu tak říkat, Mourek. Protože jste na peníze, a chamtivost už značně rozbourala vaši integritu, vymyslela jste to následovně: dlouhé prachy (to jste si nějak zařídila přes právníka) od prvního, solidní hmotné zajištění a tahání horkých kaštanů z ohně od druhého, nákladné dárky od třetího. Ráda riskujete, není-liž pravda? Tahle karta patřila Zemi a na tu také tvrdě dopadnete – pokud neobětujete Mourka a oficielně nevyřešíte vztah s prvními dvěma muži v Hugův prospěch. Moc bych ovšem nedal za to, že pokud manžel projeví zájem o dceru, dostane ji bez problémů a vy přijdete o palcát, jímž jste ho bila po lbi. Karty nelhaly a já se mýlil občas, ale převážně v drobnostech. V tom podstatném ne: hra s vámi se mi nelíbí. Když se rozhodnete z ní sama odstoupit ještě před ukončením prvního roku, nebudu vás zdržovat.

 

Křestní jména hráčů o budoucnost

byla pro vyloučení jejich správné identifikace změněna.

Kde se shodují znamení, pohlaví nebo věk, mohou předpovědi ku svému užitku s jistou rezervou použít

i další čtenáři.