Horoskopy od 20-02-2012 do 26-02-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmý týden roku 2012

1. Beran – v práci byste měli ukázat více své schopnosti. Nebojte se spolupracovníkům říci, co dělají špatně a poradit jim jak na to. Berani ve vztahu by si více měli všímat toho, co dělá váš partner. Nějakým způsobem se vám snaží dát najevo, že jste tím jediným a nejdokonalejším v jeho životě.  Nemusíte nic dělat ani měnit plány, jen víc úsměvu by se hodilo. Vaše zdraví by mělo být velmi dobré, jen by neuškodila nějaká pravidelná kontrola.

2. Býk – pokud plánujete změny, buď přímo práce nebo nějakých vašich pracovních postupů, jděte do toho. Čím rychleji, tím lépe, pátek je poslední den, kdy taková změna bude mít smysl. Při rozhovorech a debatách ukažte více odvahy. Prozkoumejte pečlivěji známosti, které se objevily v minulých týdnech. Opuštění Býci by mohli zalovit ve známých vodách, Býci s partnerem si „užijí“ nudu a případně i trochu hádek o hlouposti. Budete ve výtečné psychické formě, ale vaše fyzička by chtěla ještě trošku vylepšit.

3. Blíženci – v práci co nejvíce sázejte na tvůrčí činnost. Opakování a vyjeté koleje budou zabijákem dobrého výsledku. Nenechte se znechutit menšími příjmy. Dobré ohodnocení přijde, ale nebude to hned. Blíženci bez partnera i s partnerem mohou čekat kolem víkendu na setkání s lidmi, kteří mohou být jejich srdci blízcí. Každý další krok je ale nutno pečlivě promyslet. Pokuste se ovládat ve stresových situacích. Vyhněte se všem pomůckám, které stresy prý pomáhají zvládat. Sil máte sami dost.

4. Rak – klid, logika a racionální přístup by měly být vašimi nejlepšími spojenci v tomto týdnu. Uklidňujte rozbouřené emoce, rozdávejte dobré rady, postupujte tak, jak vám rozum přikáže. A vše vám vyjde. Jedinou výjimkou jsou finance, tam by měla nyní vládnout stabilita jen za předpokladu, že nebudete sahat po lákavých nabídkách. Ty vás podle horoskopu spálí. Pokud máte ve vztahu problémy, nyní dozrál již čas pro to, abyste je jasně a pro vždy vyřešili. Jak dlouho chcete nést to břemeno ? Hlídejte si horní cesty dýchací. Pokud máte alergie, tento týden si dávejte více pozor.

5. Lev – v záležitostech obchodu a investic bude nyní na vás svítit nejen jedna ale spousta šťastných hvězd. Hrozí vám, že zmeškáte nějakou velmi důležitou povinnost. Pokuste si pořádně projít kalendář na celý tento týden. Lvi ve vztahu by si měli dát pozor na změny, které se mohou objevit s přicházejícím jarem. Může přijít pár opravdu nemilých bouřek, ale pamatujte, po jaru přichází léto a po bouřce modrá obloha se sluníčkem. Nehrajte si s cizími city. Vaše tělo si žádá nějakou změnu, prozkoumejte svůj jídelníček a zdravotní návyky.

6. Panna – vsaďte vše na plnou profesionalitu. I když se objeví pár věcí, které v druhé polovině týdne vám budou hodně nepříjemně narušovat váš život a řád, správný profesionál zvládá i to, co je nepříjemné. Vynechte tento týden romantismus a vsaďte pouze na racionální přístup k životu. Váš partner stejně teď nevidí a neslyší a pokud partnera  nemáte, cukrbliky a sněním ho nezískáte. Pokud budete mít nějaké problémy s žaludkem, vyhledejte odborníka.

7. Váhy – tento týden vám horoskop naprosto jasně radí, abyste přestali být originální. Abyste se smířili s okolím a jeho přístupem, někdy je lepší se krátce vzdát kouska sebe, abyste celek získali v budoucnu. Váhám v partnerském vztahu hrozí několik ostrých hádek, ale překvapivě půjde o pozitivní záležitost. Velmi výrazně pročistí atmosféru a definitivně vysvětlí několik záležitostí. Pokud máte děti, věnujte jim zvýšenou pozornost. Veškeré zdravotní problémy by měl řešit odborník a ne rady moudré baby.

8. Štír – pořádně se rozhlížejte kolem sebe, někde v okolí se objevila možnost, která může znamenat buď povýšení nebo velmi výrazný finanční impuls a nebo skvělou investiční příležitost. Ale čeká na to více lidí, ostré lokty si ještě případně trošku přibruste.  V rodinách či stálých vztazích by vše mělo být v pořádku, jedinou skvrnkou na krásně vyleštěném povrchu by měl být někdo další v rodině, blízký příbuzný nebo dokonce rodič.  Zdraví vám pomůže udržet více optimismu. Pozor na problémy psychosomatického rázu.

9. Střelec – někdo by měl velmi pozitivně hodnotit vaše profesionální schopnosti. Koncentrujte se tento týden na věci, které zvládáte naprosto nejlépe. Výjezdy za prací či s prací by se měly obzvláště vydařit. Lidé vám nejbližší se budou velmi silně snažit zneužít vaši dobrotu, nenechte se opíjet rohlíkem  či planými sliby. Vyhovte jen pokud to bude jen vaše vůle. Střelci bez vztahu by se měli u případných románků jasně rozhodnout, na jak dlouhý čas to bude. A dát to i předem najevo.  Kdy jste navštívili naposledy zubaře ?

10. Kozoroh – na konci týdne by vás měl čekat nějaký důležitý telefonát. Dělejte dobrý dojem na lidi, kteří mají vliv na vaši práci a také finanční situaci. Mohou se objevit neočekávané výdaje, řešte je z připravených rezerv. Měli byste docela jednoduše získávat pozornost lidí kolem vás a jen s trochou snahy budete v centru jejich pozornosti – a to v pozitivním slova smyslu. V partnerských vztazích by mělo být hodně vášně. Pokuste se pořádně dospat, neusínejte pod vlivem.

11. Vodnář – koncentrujte se nyní na každodenních záležitostech a kdykoliv kdy vám zůstane více času, dořešte to, co vám dělalo problémy v minulosti. Nyní by se vám mělo podařit uzavřít několik důležitých věcí. Pokud se budete rozhodovat o nějakých finančních plánech, vaše rozhodnutí budou kvalitní. Tento týden byste se měli cítit nejlépe ve své vlastní společnosti. Poproste o trochu více klidu. Vyhýbejte se nemocným lidem, jinak to může mít nepříjemné důsledky i pro vaše zdraví.

12. Ryby – nebojte se proher, kdo nehraje sice neprohraje, ale také nikdy nevyhraje. Nyní budete mít možnost několikrát zariskovat a vaše šance jsou podle horoskopu opravdu vysoké. Neomezujte se, vaše přání ať budou všem rozkazem. Pro Ryby, které by chtěly najít toho, kdo je bude dále provázet životem by mělo platit hlavně dvakrát měř, jednou řež. Dlouhodobé vztahy by měly zjistit, že ty velké mrazy jsou opravdu pryč a s oteplením přichází i romantický zpěv ptáků. Zdravotně byste na tom měli být opravdu slušně, jen nezapomínejte, že nejvíce pro zdraví uděláte pravidelným pohybem.