Horoskopy od 13-02-2012 do 19-02-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmý týden roku 2012

1. Beran –  budete mít docela hodně příležitostí pro zábavu a zajímavou nabídku pro nějakou cestu. Pokud vás někdo bude chtít vzít někam, kde bude šance navázat nové známosti, nebojte se využít tuto nabídku. Od úterý by měl být tento týden podle horoskopu opravdu velmi dobrý pro realizaci různých pracovních plánů. Nebojte se různých večerních zábav, pokud máte partnera, vezměte ho s sebou, pokud ho hledáte, může být právě tam. Pokud přemýšlíte o hubnutí, nyní je možná ten správný čas, skočte si za odborníkem a on vám poradí jak nejlépe postupovat.

2. Býk – celý tento týden bude nejdůležitější, abyste byli schopni pořádně rozlišit, co je opravdu závažné a co je jen nějakou drobností bez vlivu na váš život a co tím pádem také můžete odložit na jindy a získaný čas využít lépe. Vyhýbejte se riskantním transakcím a vůbec různým novinkám, které by měly vliv na vaši peněženku. V lásce si pamatujte, že někdy trochu více svobody může vztah posílit výrazně lépe, než neustálý dozor. Není nutno si hlídat každou čtvrthodinku. Pokud v druhé polovině týdne budete cítit větší únavu, pokuste se chodit plavat a nebo alespoň si vyražte někam na delší procházku.

3. Blíženci – budete mít celý týden hodně nápadů. Kolem čtvrtka by se měla objevit nějaká překážka, ale nesmíte se jí nechat znechutit a vše co naplánujete se vám podaří. Pracovně byste měli přetékat energií, pokuste se udělat tím dojem  (a hlavně na to upozornit) na ty, kteří rozhodují o vašich financích. Pokuste se svou lásku donutit k tomu, aby více vyznávala své city. Když se vám to podaří, celý týden bude v těch nejpříjemnějších barvách. Pozor, tento týden vám hrozí nějaké zranění a nebo, nedej bože, i menší autonehoda.

4. Rak – pokud se vám zdá, že problémy, se kterými se potýkáte v posledních týdnech jsou už opravdu neúnosné, obraťte se na nějakého specialistu v daném oboru. Nevybírejte kamarádíčky, nehledejte všeználky, nyní je řada opravdu na odborníka. Pokuste se tento týden pracovat více než je obvyklé, ovoce svého úsilí nesesbíráte okamžitě, ale bude to už velmi brzy. A budou velmi sladká. Vymyslete si nějaký romantický večer, nejlepší den pro nějakou večeři při svíčkách je středa a sobota. Budete velmi lehkým cílem pro různá nepříjemná „klasická“ onemocnění. Pokuste se posílit svou imunitu.

5. Lev – aktuální týden bude podle horoskopu nabitý novými událostmi, takže bude dobré, pokud si na začátku určíte tři nejdůležitější věci, které je nyní nutné udělat a zbytek který je možno případně odložit, abyste měli pak dost času na reagování. Mezi událostmi se může objevit i nějaká zajímavá příležitost, jak získat zajímavý obnos peněz nebo nějakou věc či službu vyšší hodnoty. Prozkoumejte ale dobře všechny podmínky. Pokud nemáte partnera, můžete se nyní dočkat nečekaného zásahu Amorovým šípem. Pokud partnera máte, překvapí vás.  Dobrý by byl nějaký menší odpočinek po těch únavných mrazech, naplánujte si uvolněnější víkend.

6. Panna – než začnete něco více po jiných chtít, ujasněte si co vlastně chcete vy sami. Jinak se budete následujících sedm dní tlouci jen ode zdi ke zdi a budete se setkávat pouze s nepochopením. Pokud budete hodnotit cizí práci, raději se držte neurčitých výrazů a obecných spíše pozitivních nebo neutrálních termínů. Není dobré si udělat nepřítele. Svůj výkon ale hodnoťte v superlativech, samozřejmě pravdivě, ale bez jakékoliv skromnosti. Byla by stejně odebírána jako faleš. Pokud toužíte po nějakém novém či vášnivějším vyznání lásky, nehledejte ho v práci a při záležitostech s prací  jakýmkoliv způsobem spojených. Snažte se co nejvíce šetřit. Dobrým nápadem by bylo chození spát výrazněji před půlnocí.

7. Váhy – neočekávané setkání, které přijde v průběhu prvních čtyř dnů tohoto týdne se ukáže jako velmi důležité a jeho důsledky ovlivní váš život v následujících dvou měsících. Objeví se před vámi nějaká zajímavá výzva, která ale bude z trošku jiného oboru, než je ten váš. Stojí za to zkoušet věci nové. Váhy bez partnera, zbystřete a pořádně se kolem sebe rozhlédněte. Bylo by dobré trošku očistit váš organismus.

8. Štír – pokud na svá bedra naložíte příliš velkou zátěž, může se stát, že stres vás donutí ji v nejnevhodnějším momentě shodit. Znáte takové to rčení o tom, proč se osel strhal. Promyslete si dobře své konání, v pracovních věcech vybírejte takové, u kterých víte, že jednoduše dostanete pomocnou ruku. Pokud toužíte v lásce po nějakém menším či větším dobrodružství, přestaňte toužit a začněte konat. Vyzkoušejte nepoznané. Budete mít dosti proměnlivou náladu i formu, takže bude lepší mít vždy nějaké rezervy.

9. Střelec – tento týden by podle horoskopu měl být dobrý pro různé cesty, jak soukromého, tak i služebního rázu. Také je vám dána nyní do vínku větší chápavost, pokud se potřebujete něco naučit, využijte pro to následujících sedm dní.  Za napětí, které určitě kolem poloviny týdne ucítíte může nějaká vám nepříliš přející osoba. Nic s tím nejde nyní dělat, ale zapamatujte si to do budoucna. Střelci s partnerem by měli společně vyrazit na dvě zábavy, jedna by měla být podle gusta jednoho, druhá podle gusta druhého.  Docela by vám pomohla kvalitní masáž od odborníků.

10. Kozoroh – v tomto týdnu popřemýšlejte, jestli by nebylo dobré udělat nějaké zajímavější investice, aby se vám podařilo vydělat i v budoucnu. Práce bude více než obvykle, ale na druhou stranu, měla by být i lépe odměněna. Dejte vašemu partnerovi najevo, že je stále pro vás ten nejdůležitější. I když se vám zdá, že to je samozřejmé, stejně to chce nějaké jasné gesto. Forma by měla být celkem dobrá, ale dbejte na pohyb a také vitamíny.

11.  Vodnář –  jestli již delší dobu přemýšlíte o tom, že by bylo dobré něco nového udělat, nyní si k tomu najděte partnera a realizujte. Do konce tohoto týdne mohou být první kroky už za vámi. A pak to půjde velmi rychle. Snažte si udržet co nejlepší vztahy s lidmi kolem vás, nikdy nevíte, koho budete zrovna potřebovat. Peníze vydávejte pouze do jasně nastaveného limitu. Několik lidí vám docela blízkých se bude k vám snažit dostat ještě blíže, vy sami musíte jasně určit hranice a odpovědět si, co vlastně chcete. Energie a dobré nálady by mělo být více než obvykle.

12. Ryby – bylo by dobré, kdybyste si trošku přeskládali plány. Na prvním místě by nyní neměla být budoucnost, ale minulost. Je nutno dokončit věci, které vám stále zasahují z minulých týdnů a měsíců do života, jinak se jich vůbec nezbavíte. Nejlepší je rychlý a radikální řez. Něco vás bude při práci od práce znechucovat, nedejte se. Pokud nemáte partnera, počítejte s tím, že o vás bude zvýšený zájem. Pokud partnera máte, čekejte něco milého. Podle horoskopu budete v trošku horší formě, bylo by lepší zpomalit a také případně najít více času pro odpočinek.