Horoskop na měsíc březen 2012

Horoskop na březen 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – Venuše by vám nyní měla přinést hodně štěstí, a to nejen tam, kde její pomoc nejvíce očekáváte, neboli ve věcech lásky. Tato planeta totiž podle horoskopu vám nyní pomůže v získávání peněz a hlavně ve výběru těch správných investicí pro libovolné nadbytečné finanční prostředky.  A k té lásce ? V březnu byste měli velmi dobře odhadnout, co váš partner chce či potřebuje a to vám dá docela dobré možnosti. Pokud partnera nemáte, stejná vlastnost se vám hodí při hledání nového či při flirtování. Vaší vůní pro tento už konečně jarní měsíc by mohla být vanilka a nebo sandalové dřevo.

Býk – měli byste získat nějakou zajímavou nabídku, a to dokonce dvakrát. Jedna by se měla objevit kolem poloviny března a ta druhá zase na jeho úplném konci. Budete mít celý březen dar výřečnosti a schopnost domluvit se i s největším nepřítelem. Vaše vášně se rozjedou na plno, pokud máte partnera ukažte mu to, ať si vzpomene na to, jaké to bylo na začátku. Bohužel čeká vás několik menších sporů, příčinou by měly být peníze. Ale udobření bude velmi sladké.  Pokud partnera nemáte, v březnu ho ani nehledejte, užívejte si života a zábavy. Docela by vám prospěla každotýdenní masáž.

Blíženci – v tomto měsíci planety obzvláště přejí různým služebním cestám, ale také naznačují, že libovolná dovolená by měla být výrazně vydařená. Hlídejte si pracovní a úřední závazky, které budou v prvních deseti dnech března, potom vaše ostražitost může výrazně povolit. Spolu s přicházejícím jarem by se měla zlepšovat (a to někdy opravdu radikálně) situace na bitevních polích lásky. Týká se to jak Blíženců se stálým partnerem tak i těch, kteří teprve tu jedinou pravou lásku na celý život hledají. Nezapomeňte se starat i o sebe a vaše potřeby a záliby. Co takhle navštívit holiče a udělat si něco nového s vlasy ?

Rak –  budete mít opravdu hodně nových a originálních nápadů. Jen si dejte pozor na pečlivost, velmi často budete mít choutky skákat z jedné věci na druhou bez dokončení a vypracování detailů. V poslední třetině března budete mít velké pokušení vše odkládat na později a věnovat se sladkému nicnedělání, aby to bylo bez důsledků, je lepší vše potřebné stihnout předem. Vaše romantická nálada by měla působit jako benzín na oheň ve vašem vztahu či případných flirtech, podaří se vám probudit spáče k většímu životu. I váš partner pochopí, že je tady opravdu jaro a i že ten máj se blíží. Budete velmi výřeční. Od poloviny měsíce si dávejte větší pozor na zdraví, zvláště na své cesty dýchací.

Lev – od začátku až do poloviny března budete mít hodně sil a také budete v dosti optimistické náladě. Potom vás nejdříve začne opouštět optimismus a na konec i ty síly, takže by bylo dobré si na zakončení měsíce naplánovat nějaké menší volno. V pracovních záležitostech vás čekají problémy v poslední třetině března, jde omezit jejich dosah dobrou spoluprací se všemi kolem vás, zvláště se pokuste získat pomocnou ruku těch, se kterými nevycházíte úplně nejlépe. Čekejte, že se vám ozve nějaká osoba, o které jste již velmi dlouho neslyšeli. Pokud jste Lev co teprve hledá partnera, začněte s tím na konci měsíce, když už krev v žilách bude po zimě úplně rozmrzlá.  Dbejte o to, abyste měli doma hodně zeleně.

Panna – konečně by měl přijít nějaký velmi výrazný pozitivní finanční impuls. Ale dokud se ta hotovost navíc neobjeví, hlídejte si výdaje, ať vás nic náhlého nepřekvapí a nedonutí k nějakým radikálním krokům. Se vším se dá nyní trošičku počkat, březen není tak krátký jako únor, takže to co je nutné,  stihnete.  Hádky a spory ve vztahu se budou objevovat s týdenní pravidelností, budou velmi silné, ale spíše krátké. Udobřování by mělo být tím nejpříjemnějším co vás v tomto měsíci potká.  Celý měsíc budete ze sebe vyzařovat velmi pozitivní energii, což by vám mělo přinést několik plusových bodů i od lidí, od kterých nic moc pozitivního nečekáte. Pravidelně doplňujte vitamíny.

Váhy – celý březen vám horoskop radí, abyste neodkládali důležité věci na později, jinak se vám stane, že se vám několik záležitostí nakupí do velmi krátkého období a část prostě nestihnete. A to bude průšvih. Před koncem měsíce si hodně pohlídejte veškeré finanční záležitosti, pokud podáváte daňové přiznání sami, překontrolujte ho několikrát, jestli je opravdu správně. Nikdo netouží po kontrole. Od svého partnera vyžadujte více pozornosti, kdy vám dal naposledy nějaký dárek ? Vaše barvy by měly být nyní zelená, žlutá nebo jasně fialová.

Štír – buďte trpěliví, horoskop předpovídá, že přes větší část března se nic nebude dít. Pokud budete čekat na něco důležitého, tak se to bude odkládat, odsouvat, přesouvat, reorganizovat, ale výsledek stále nikde. Teprve na konci se to trošku rozhýbe, ale na normální fungování budete muset počkat bohužel až do dubna. Ačkoliv vše bude takové unuděné a rozplizlé, vy budete mít překvapivě dobrou náladu. Určitě by stálo za to o víkendech podnikat nějaké zábavné akce, budou docela hezkým rozptýlením po šedi pracovní části týdne. Pokud si vás partner nebude všímat, nevšímejte si ho taky, vy to vydržíte déle a on zkroušený dorazí s prosíkem. Dbejte více o pleť a o vlasy.

Střelec – březen bude velmi pracovitý ale také velmi kvalitní měsíc, který by vám měl přinést opravdu hodně dobrého. Velmi úspěšný by měl být nějaký nový projekt, musíte jen být dostatečně průbojní, aby bylo vidět, že jde hlavně o vaše dílo. Nenechte nikomu sbírat vaše vavříny. Vůbec by stálo za to mít momentálně docela ostré lokty. V březnu se ve vás bude střídat vášeň a žárlivost. Pro tu druhou by neměl být sebemenší důvod, ale  stejně si nebudete moci pomoct. Tak ať to není aspoň tolik vidět, mohlo by to pokazit i jinak převážně velmi kladnou atmosféru. Samotní Střelci by se mohli začít věnovat nějakým hromadnějším sportovním aktivitám, možná tam na ně bude čekat láska jejich života. Začněte s otužováním.

Kozoroh – pokuste se využít březen na udělání si pořádku ve svých věcech. Nejlepší by bylo, kdybyste první týden věnovali pečlivé analýze toho co je nutno udělat, rozvrhli kdy a jak toho dosáhnete a pak se drželi už jen přesně podle plánu. Povinností vám horoskop věští docela hodně, ale zároveň předpovídá, že by neměly nastat nějaké nečekané události, které by vám mohly narušit váš harmonogram. Budete k sobě přitahovat moudré a šikovné lidi, kteří by vám mohli s mnohými věcmi pomoci. Jen se nesmíte bát je o to požádat. Samotní Kozorozi moc šancí na lásku nemají, dokonce ani ve flirtování by to nemělo být ono – jedině víkendy vypadají v této věci optimističtěji. Kozorozi ve vztahu by si měli dokonale vychutnávat to, co je na partnerství dvou lidí a tvoření rodiny nejlepší.

Vodnář – nyní můžete toho udělat opravdu hodně. Horoskop vám věští takovou dávku síly a energie, jakou jste už dávno neměli. Možná to bude tím, že už konečně zima odchází a jaro, neboli život a vitalita přichází. Pokud se budete umět dobře prodat, stanete se vzorem pro lidi kolem vás, kteří také budou poslouchat co chcete říci a zároveň dělat to, co po nich budete požadovat. A to jak v práci tak v rodině. Musíte jen věřit vlastním silám. Na začátku měsíce můžete poznat nějakou velmi zajímavou osobu, která vás bude zbytkem března provázet. Popřemýšlejte jestli by nebylo lepší se vzdát trochu své nezávislosti, pokud odměnou bude harmonie a stabilita. Prospěla by vám návštěva dietologa. Není na čase trošku provětrat skříně s obuví ?

Ryby – ty z Ryb, které nyní hledají práci nebo ji chtějí změnit uvidí před sebou několik na první pohled velmi podobných nabídek. Nejlepší bude ale ta, do které se vám na začátku bude chtít nejméně. V průběhu měsíce by se měly dvakrát objevit nějaké extra finanční zdroje, pravděpodobně za tím bude nějaká osoba třetí. Do osmnáctého dubna vám bude podle horoskopu hodně skákat nálada, jednou budete mít pocit, že vše je proti vám a že se nic nedaří, po druhé zase že je vše naprosto dokonalé a celý svět vás má rád. Půjde to od extrému do extrému, pokuste se kdykoliv kdy si na toto varování vzpomenete, přibrzdit a vybrat v následných reakcích zlatý střed. Z nových pracovních a společenských známostí se může stát něco většího a pro váš život významnějšího.