Horoskopy od 06-02-2012 do 12-02-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestý týden roku 2012

1. Beran –  menší spory s někým nadřízeným nebo důležitým mohou být zdrojem dosti nepříjemné atmosféry. Pokuste se vylepšit situaci nějakou zajímavou iniciativou. Od středy očekávejte zlepšení finanční situace, je pravděpodobný pozitivní zásah někoho třetího. Berani bez partnera tento týden mají šanci potkat někoho nového, kdo může zamíchat karty jejich osudu. Berani ve vztahu zažijí stabilizaci. Pozor, to co bude vypadat jako nevinná rýma, může pokud to budete ignorovat být známkou závažnější nemoci.

2. Býk – na začátku týdne budete mít pocit, že jde o klid před bouřkou. Takže se připravte na zmatky, které začnou kolem čtvrtku a pátku.  Pokud chystáte nějakou změnu, tak dotáhněte poslední detaily, tento týden ji ještě nerealizujte, ale možná hned na začátku příštího. Pokud máte půjčky, pokuste se nyní něco splatit a nebo alespoň změnit způsob splácení na výhodnější, brzy budete potřebovat více financí. Ve stálých vztazích by měla převažovat romantika a harmonie, která by měla posílit vaši spokojenost z partnera. Pozor jen na spory o malichernosti. Samotní Býci mohou narazit na nějakou inteligentní a zajímavou osobu, ale nic z toho nebude. Sice vaše forma bude nyní slušná, ale pokuste se jíst více ovoce a zeleniny.

3. Blíženci – celý týden se snažte najít potěšení v tom co děláte, nehledejte nic nového, stálých povinností bude až až. Bylo by dobré se rozhlédnout, jestli někde v okolí nejsou nějaké další zdroje financí. Pokud nenajdete možnost jak zvýšit příjmy, začněte šetřit. Brzy budete potřebovat nějakou korunu navíc. Ve stálém vztahu Blížencům nyní horoskop předpovídá riziko nějakého většího konfliktu. Možná dokonce budete mít chuť otočit se a prásknout dveřmi. Než to uděláte, dobře si promyslete možné důsledky. Blíženci bez partnera budou hodně nerozhodní. Měli byste mít spoustu energie celý týden, možná si naplánujete aktivnější víkend ?

4. Rak – jestli chystáte změnu práce, přestaňte chystat a začněte konat. Tento týden by vám měl přinést v pracovních věcech hodně štěstí. Zvláště ve své první polovině. Bude vyžadováno razantní a přesvědčivé chování. Dejte si pozor na výdaje, únor je sice krátký měsíc, ale stále ještě není jeho konec. Raci nyní podle horoskopu budou dosti hádaví, což nevěští  nějak pozitivně domácí atmosféře. Pokuste se přibrzdit svůj jazyk, odměnou vám bude velmi milý přístup vašeho partnera. Pokud partnera nemáte, nehledejte ho, ale vyražte někam flirtovat a bavit se. Najdete příjemného společníka na pár dní. Dobře se oblékejte, máte sice dost sil, ale zima může být silnější než vy.

5. Lev – v práci máte nyní šanci dosáhnout nějakého významnějšího úspěchu, odměnou by mohly být finance nebo povýšení. Obchodní smlouvy které uzavřete by měly být dlouhodobé. Pokud tento týden získáte nějaký finanční obnos, se kterým jste nepočítali, pořiďte si konečně to, po čem jste již dlouhou dobu nejvíce toužili. Klid a mír který by měl nyní po večerech ve vaší domácnosti nastat byste mohli ještě zdokonalit nějakou romantickou večeří a nebo společným výletem někam do kina. Svobodní Lvi ať se nyní nikam nevydávají na lovy a spíše si brousí pazoury na budoucnost. Hodně energie by vám mělo pomoci při řešení téměř každého problému, na který tento týden můžete narazit.

6. Panna – vztahy s vaším okolím budou celkem pozitivní, ale zhruba od poloviny týdne vás trochu bude vaše činnost už nudit. Na to velký pozor, protože v pátek se můžete dopustit z nepozornosti, kterou nuda přináší, nějaké hloupé chybky. Tento týden byste podle horoskopu měli dostat do vínku opravdu dobré hospodaření s finančními zdroji. Takže když vám někdo bude do toho mluvit, řekněte mu, že víte co děláte. Od začátku týdne se vám bude zdát, že ve vztahu jsou jen hádky a spory, ale nic si z toho nedělejte, tato situace se docela rychle změní a víkend by měl být opravdu slaďoučký. Rozhodně jste měli poslední dobou příliš málo pohybu, je nutno s tím něco udělat.

7. Váhy – v pracovních záležitostech se kolem vás chystají nějaké změny. Nové projednání smluv, povýšení nebo odměny, o tom všem se nyní jedná, takže nezaspěte svou příležitost. Finance vypadají naprosto v pořádku, ale přeci jen někde něco drhne. Je to důležité znamení. Nyní by bylo dobré dokončit do pátku všechny větší výdaje a začít už šetřit. Nachystejte si plán omezení pravidelných výdajů. Pokud se budete muset s partnerem rozloučit na pár dní, vyprovoďte ho s úsměvem a vrátí se vám s nějakým krásným překvapením. Tento týden ve věcech lásky čekejte nečekané. Váhy by si měly dávat pozor na přepracování a únavu, oslabený organismus může potom srazit i ofouknutí větříkem, natož ty extrémy za oknem.

8. Štír – v pondělí si připravte vše důležité na tento týden a pokuste se to ihned vyřídit. Je možné, že co nestihnete do středy už nestihnete tento týden vůbec. Ve středu by měla přijít nějaká nečekaná událost, která vám hodně zamíchá karty. Tento týden se vyhýbejte jakýmkoliv půjčkám, pokud se vám bude zdát, že musíte, tak to není pravda, vždy je možné najít jiné řešení. Ve stálých vztazích by podle horoskopu Štíři nyní měli najít jen krásu, lásku a  porozumění. Je to dobrá příležitost, jak váš protějšek o něco poprosit. Neplýtvejte prosbu na nějaké hlouposti a nebo materiální věci, co takhle změnit něco důležitého. Hodil by se vám pořádný odpočinek, pokud to nebude možné, pokuste se alespoň spát dlouho a pravidelně.

9. Střelec – budete se hodně rozčilovat a rozhodně to není něco, co by prospívalo vašim kontaktům s okolím. Kdykoliv budete chtít vybouchnout, pokuste se pomyslet na něco hezkého a místo toho se usmějte. Promýšlejte si nový projekt a možnosti které vám přinese. Tento týden nepočítejte s nějakými extra příjmy nad ty co již máte naplánované. Bohužel se mohou objevit extra výdaje, takže pozor na rozhazovačnost. Budete mít pocit, že vaše city už nejsou to co bývaly. Na nic si nehrajte, nic nelámejte přes koleno, poproste prostě o chvíli klidu a až to bzučení kolem vás ustane, tak uvidíte, že bude zase dobře. Hlídejte si nohy a ruce, tento týden vám hrozí nějaké vyvrknutí či dokonce zlomenina.

10. Kozoroh – v tomto týdnu by se měly dokončit všechny změny, jaké už delší dobu visely ve vzduchu a co je důležité, budou to změny rozhodně pozitivní. Je to docela dobrý týden pro to, abyste si vymysleli další způsob šetření či investování, vaše příjmy by konečně po delší době měly zase růst. Váš protějšek by vám měl nyní dát najevo, jak mu ve společném vztahu je dobře a  že má nápady i na jeho vylepšení. Kozoroh co nemá partnera by podle horoskopu měl nyní vyrazit někam s přáteli, přátelé přátel mohou být dobrý cíl. Popřemýšlejte trošku nad svým jídelníčkem, rozhodně vám chybí vitamíny a dá se vyřadit z něj i něco těžkého méně prospěšného vašemu zdraví.

11. Vodnář – projeďte si váš seznam kontaktů a popřemýšlejte, koho budete v brzké době nejvíce pracovně potřebovat. Zavolejte mu a někam si nezávazně přátelsky vyražte. Výdaje a příjmy by se měly udržet tento týden v rovnováze, pokud před víkendem uvidíte nějakou velmi výhodnou koupi, neváhejte, zdroj se někde dorovná. Ve vztahu to bude trošku šedé a neromantické, za to vám hrozí docela dost zbytečných a nesympatických hádek. Upřímně řečeno, nejlepší by bylo, kdybyste si od sebe na chviličku, třebas jen na večer, odpočinuli. Co vyrazit za rodinou ? Vyhýbejte se zmateným a chaotickým situacím, které by potrhaly už i tak napjaté k prasknutí nervy. Vyzkoušejte nějakou pro vás netradiční formu relaxu – dobrý tip můžete dostat od blízkého přítele.

12. Ryby – v práci to bude bez větších změn. Jen se kolem vás začne točit někdo, kdo nejdřív bude chtít parazitovat na vaší práci a úspěších a potom se vám bude snažit nenápadně podstrčit své vlastní povinnosti. Ani větší výdaje by nyní neměly příliš ohrozit vaši domácí pokladnu. Na nákupy bude nejlepší úterý a sobota.  Ryby s partnerem i bez by nyní měli mít týden, kdy se budou schopny domluvit s kýmkoliv a zpříjemnit si jakkoliv život. Základem všeho bude úsměv. Až do víkendu budete mít více energie, než je v takto v zimě obvyklé. O víkendu by z vás měl ujít vzduch, ale to vám nebude vadit, je to přeci čas, kdy si budete moci odpočinout.