Horoskopy od 30-01-2012 do 05-02-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
pátý týden roku 2012

1. Beran –  jestli hledáte práci, nyní je to výtečný čas pro takovéto aktivity. Zvláště v případu pohovoru vám stačí jen trocha zdravého sebevědomí a úspěch máte jistý. Co se týká financí, nezapomeňte, že peníze by se měly neustále otáčet, pokud jen tak leží tak nic nevytváří. V lásce vám horoskop radí, abyste se nepokoušeli zahrávat si z osudem, veškeré spory je lepší přečkat někde v závětří, rozhodně se nesmíte do nich vrhat či je ještě přiživovat. Pozor na zdraví, vaše odolnost bude obecně dosti mizerná. Asi nejslabším orgánem budou ledviny.

2. Býk – pátý týden vám podle horoskopu může přinést několik zajímavých změn. Nebo vaše chování může být zdrojem těchto změn. Jen musíte být opatrní, radikálnost se nevyplácí, spíše takové malé doladění.  Pokud jste si vědomi, že máte nějakého nepřítele, tento týden na něj dávejte obzvláště pozor.  Býci ve vztahu by měli využít tento týden na vysvětlení některých důležitých věcí, pro takový hovor bude nejlepší čtvrtek nebo víkend. V druhém případě zvláště po nějaké odpočinkové aktivitě. Opuštěným Býkům se doporučuje jen jedno, odvaha. Nebojte se více hýbat, jen nesmíte zapomínat na správné oblečení.

3. Blíženci – začátek týdne v práci by měl být dost náročný. Čeká vás dokončení povinností z minulých týdnů a nějaká náročnější novinka.  Větší výdaje se pokuste odložit na polovinu února a možná ještě trochu později. Během pracovní části týdne se pokuste nechlubit se penězi či příjmy či nějakým luxusním nákupem, můžete tím někoho, koho máte rádi, urazit. Pokud se váš vztah již delší dobu potácel v takovém tom nudném šedém oblaku, nyní je velká šance, že dojde k výraznému oživení.  Opuštění Blíženci by si měli dávat pozor na lidi ve znamení Váhy a Kozoroha. Vaše páteř není na tom úplně nejlépe. Možná by to chtělo nějaké cviky a nebo možná masáž ? Vyhýbejte se po večerech zlým a nezdravým návykům.

4. Rak – pokud vám někdo něco na tento týden nasliboval, nepočítejte s tím, že to splní. Buď se bude snažit všemožně vykroutit a nebo jednoduše bude dělat mrtvého brouka. Vyhněte se jakýmkoliv investicím a plánování výdajů na delší dobu, pokud je to nevyhnutelně nutné, požádejte o radu odborníka. Ve vztahu vás čeká velmi nervózní týden, může dojít k několika větším hádkám a následky mohou být opravdu velmi silné. Promyslete si jestli vám to za to stojí, pokud ano, budete potřebovat slušnou dávku odvahy. Tento týden vám hrozí nachlazení případně chřipka, ale spíše to první. Dobře se oblékejte, nevynechávejte vitamín C.

5.  Lev – pokud jste poslední dobou dřeli jak kůň, odměna by měla odpovídat vašemu úsilí. Nebojte se ozvat, pokud náhodou někdo bude zlehčovat vaše schopnosti.  Pokud jste přemýšleli delší dobu o úvěru, dobré bude rozhodování ukončit do čtvrtka. Později již pro možná nutnou půjčku nebude dobrý čas přinejmenším několik týdnů. Pokud vás něco na vašem partnerovi irituje, tak mu to jasně řekněte nebo dejte jiným způsobem najevo, ale musí to být uděláno tak, aby to naprosto jasně pochopil. Dávejte si v tomto týdnu pozor na zrak a také na játra. Případně při cvičení se nesnažte vydat ze sebe úplně všechny síly.

6. Panna –  někdo vám možná zadá nějaký úkol, který ale bude přesahovat výrazně vaše schopnosti. Na odmítnutí máte jen první dva dny, jinak bude vše vypadat již jen jako lenost a prázdné výmluvy. Rozhodně nyní nevydávejte větší obnosy nebo nerozhodujte o velkých částkách, může to způsobit opravdu velké problémy v budoucnu. V lásce by se podle horoskopu měly Panny nachystat na opravdu náročnější týden, pokud partnera mají, jeho chování bude nepochopitelné, pokud partnera nemají, vše se bude kazit v naprosto nepochopitelných momentech. Zdravotně by měl tento týden být slabší, pokud se cítíte méně zdraví, popřemýšlejte o přírodnějším způsobu posílení organismu.

7. Váhy – je možné že vás na začátku nebo na konci pracovní části týdne čeká nějaký větší výjezd. Mohl by být zdrojem důležitějších změn ve vašem životě, proto se rozhlížejte pořádně kolem sebe, aby vám neunikla nějaká velmi zajímavá příležitost. Naplánujte si nějakou rezervu na případné opravy v domácnosti. Obecně se může objevit nějaká nečekaná finanční událost. V lásce dořešte všechny spory, pomůže vám v tom hlavně přístup „srdce je důležitější než rozum“. Tento týden vám hrozí nějaké nepříjemné záněty.

8. Štír – někdo již delší dobu pracuje na tom, aby vám hodně znepříjemnil život. Tento týden byste mohli získat první výsledky jeho činnosti. Nic není ztraceno. Jen musíte bleskurychle reagovat a ukázat všem, že si nenecháte nic líbit. Horoskop předvídá, že tento týden by měl být finančně stabilní, ale pokuste se nevydávat více než je obvykle nutné. Hodilo by se vám odložit pár peněz na zlepšení zdraví. Nevěřte jakýmkoliv drbům ohledně případné nevěry.  Hledejte důvody, které někoho vedou k pomlouvání. V první polovině týdne vám hrozí nějaká nepříjemnější nemoc, pokud začne, nečekejte a okamžitě vyražte k doktorovi, aby léčba začala co nejrychleji. Pokud se vám podaří jí vyhnout, nezanedbávejte spánkový režim.

9. Střelec – práci jste asi věnovali v posledních týdnech až příliš mnoho. Nemá smysl se namáhat více, než je to nutné, pokud vaše práce nepřináší kýžené ocenění. Dělejte co musíte a volný čas věnujte zábavě a odpočinku. Tento týden bude při nejmenším do pátku lepší, pokud domov budete opouštět bez větší hotovosti po ruce. Maximálně mějte u sebe kartu pro naprosto nečekané situace, ale i na tu raději zapomínejte. Pokud ve vašem vztahu je situace trošku podobná té, která se děje za okny, čili mráz a vánice, nechte rozdělávání ohně na tom druhém. Vy už jste ustupovali příliš. Do středy si hlídejte jídelníček a vše by mělo být v pořádku, ve zbytku týdne můžete trošku více bláznit a věnovat se nepříliš zdravým věcem.

10. Kozoroh – velmi dobrý čas pro nalezení nových kšeftů či dokončení nových zakázek. Velké finanční obnosy jsou jen kousek za vašimi dveřmi. Bylo by dobré, kdybyste někomu nebo alespoň sobě udělali nějaký hezký dárek, neustálé šetření může být někdy kontraproduktivní. Jestli budete tento týden sázet v lásce na tvrdohlavost, tak vás čeká několik velmi nepříjemných sporů. Kolem víkendu horoskop doporučuje, abyste vsadili na fantasii a romantiku. Krevní oběh a srdce, to jsou věci, kterým byste nyní měli věnovat opravdu zvýšenou pozornost.

11. Vodnář – pokud se budete nyní hádat s někým výše postaveným nebo mocnějším, důsledky mohou být velmi negativní. Podlézavost také není řešení, nejlepší je vyhýbat se riskantním a sporným situacím, případně lehké ignorování. V úterý a pátek se snažte dodržet všechny termíny a hlavně si hlídejte úřední záležitosti. Nebylo by špatné odložit si pár korun na prázdniny. Pokud jste Vodnáři ve vztahu, mezi vámi a partnerem by nyní měla nastat krásná harmonie. Co toho využít a vyrazit si jen tak někam, alespoň na jeden den. Vaše zdraví by mělo být celkem v  pořádku, až na nervy. Hledejte něco pro uklidnění.

12. Ryby – nastavte se od pondělí na smutnou realitu, že prostě v tomto týdnu nestihnete vše, co jste si naplánovali. Nejlepší proto bude si hned na začátku určit ty nejzákladnější věci, které musí být, těm se věnovat na plno a zbytek dodělat jen  pokud vám zůstane více času. Tento týden byste se měli vyhnout větším výdajům a také případně jakémukoliv zadlužení. Na přelomu ledna a února podle horoskopu je nejlepší moment, abyste se rozhodli, jestli náhodou některé sny a přání, které jste ve vašem srdci měli, jsou skutečně reálné a jestli nemá smysl to ukončit či radikálně změnit.  Tento týden by vám velmi prospěla nějaká očišťující terapie.