Váhy

(23.09.-22.10.)

Lidem narozeným ve znamení Vah osud nadělil mnoho talentů, zvláště uměleckých, dobrý hudební sluch a často i charisma. Většina z nich to jsou intelektuálové s velkou dávkou invence. Jsou ambiciózní, pečliví a hodně přející. Takt, poctivost a čestnost odehrávají v jejich životě velkou roli. Snaží se vyhnout hádkám a nemají rádi násilí. Jejich rozpoznávacím znakem tolerance a štědrost. Dokážou promíjet a se všemi se snaží vycházet přátelsky. Rádi pomohou a to jak dobrou radou, tak i činem.

Váhy jsou velmi přátelské a rády si užívají všech potěšení, která život přináší. Jejich způsob života je plný šarmu a jemnosti. Objevují se u nich i negativní vlastnosti charakteru. Dokáží být tvrdohlavé, škodolibé, fanatické, podezíravé, ale hlavě bývají velmi líné. Snaží se příliš neunavit a s vděčností přijmou každou nabízenou pomoc. Dokáží jako žádné jiné znamení využívat protekce a známostí. Váha nikdy nezaujme jednoznačné stanovisko. Dlouho přemýšlí a váhá. Často se rozhoduje na základě rad jiných lidí, proto se dostává do nepříliš výhodných situací. Když se rozzlobí, bývá nebezpečným nepřítelem. Někdy je považován za dokonalého manipulátora. Vždy pamatuje na finanční zajištění budoucnosti, proto rychle dosahuje vysoké životní úrovně. V lásce dlouho vybírá pravého partnera, ale potom je věrný. Při milování nemá odpor k extravagancím.

Zdraví mají Váhy většinou velmi dobré až do pozdního věku. Největší úspěch mají Váhy v povolání umělce, právníka, učitele, makléře, číšníka, bytového architekta a tanečníka.

Planeta : Venuše
Živel : Vzduch
Roční Období : Podzim
Přátelská znamení zvěrokruhu : Blíženci, Vodnář
Šťastná čísla : 6, 8
Kámen : Akvamarín, Opál, podle Talmudu – Diamant
Kov : Měď
Květina : Fialka
Bylina : Řebříček
Strom : Jabloň
Pták : Kormorán
Barva : Zelená
Tkanina : Bavlna

Zajímavé recepty pro Váhy.

22 komentářů u „Váhy

  1. Adellka

    je to přesně tak jak to tu píšete…teď dělám zkoušky na střední školu,tak doufejme,že je zvládnu bez wětších problémů.

  2. verca

    to je jako by to bylo cely o mne nikdy sem necetla horoskop ve ktrem se tolik poznavam

  3. Lenka

    Výstižné – jsem váha také a poznávám se. Tak ať se nám, vážení, daří!!!

  4. lucinka.dc

    JÁ moc nemám ráda bavlnu !! sem taky váha moje nej číslo je 6,8 přesně! podle me

  5. marian 4.10.1991

    na 99% my to sedi len to povolani my nejak nepasuje ale je my jeste jen 17 tak uvidim. prekvapilo ma to. dik moc

  6. Tomajzlík

    Úplně se v tom vidím, extremní Váha. Až na ty malichernosti jako tkanina, šutry a tydlencty takovýhle tyhlety :D. Skvělá práce

  7. Hanka

    Jo jo lidičky poměrně to souhlasí … co tu píšou jsem také váha …. ale jedna věc mi uniká proč na mě někteří lidé působí, že když si vedle mě sednou, a začnou mi něco vysvětlovat, a já se nedokážu soustředít a nejsem schopná ze sebe vymáčknout ani slovo nebo mám v hlevě mizík a to mám maturovat a mám si s tou učitelkou 30 minut povídat, také mám dojem, že ji to dělá dobře, když může lidi ponižovat.

  8. HankaH.

    Není s čím nesouhlasit ,jen pro mne ,ale zase horoskop ,kdy jsem přiřazena ke štírovi,,,jsem narozena23.10,,,takže na rozhraní,,nějak už tomu nekladu váhu jelikož mám ascendent ve štírovi,,,vnitřně však v sobě tu váhu citím a dost.

  9. Anna

    Co se týče charakteristik a znaků , které se vztahují k jednotlivým znamením,mám vyzkoušené za život,že to sedí. Tedy v 50 až 70 %.Ostatní rozdíly či odchylky jsem takového názoru se týkají znamení horoskopu ve kterém se narodili biologičtí rodiče.Korekce a vědomý přístup k potlačení či posílení některých vlastností fungují, avšak každý jsme osobnost, a skutečně u každého jinak. Jde pak také o další vlastnosti a schopnosti, které více či méně podmiňují výsledek. Obecně.Někdo dokáže korekce a dané si cíle a změny ustát a někdo ne. A vlastně opět bychom se dostali zpět do kruhu předurčení našich schopností a vlastností.Anička

  10. Peter

    Až na tú lenivosť,je pravda že keď mám voľno dokážem nič nerobiť,no v práci som nervózny keď nič nerobím,mám radšej keď mám čo robiť.

  11. Já....xDD

    Znamení vah mam snad nejraději z celého horoskopu, lidi které jsem poznala v tomto znamení, byli vžycky moc fajn, skoro by se dalo říct, že jsem na nich chybu nenašla 🙂 …já jsem beran, a téměř mě fascinuje, že v mnoha horoskopech se píše, že bych si s vahami nesedla…

Komentáře nejsou povoleny.