Horoskopy od 05-03-2012 do 11-03-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
desátý týden roku 2012

1. Beran – mohla by se objevit nějaká zajímavá nabídka. Bude to něco pracovního charakteru, dobré podmínky obchodu, povýšení a nebo nějaká služba. Spojeno to ale bude s několika náročnějšími podmínkami, které budete muset splnit. Mělo by to od vás vyžadovat i více víkendové práce. Nachystejte si peněženku na výdaje. Ve stálých vztazích bude více oboustranného nepochopení  než obvykle, pokud partnera hledáte, vsaďte na předtuchy. Dávejte si pozor v místech s větším počtem lidí, vyhýbejte se nemocným, můžete chytit téměř cokoliv a to velmi jednoduše.

2. Býk – pokud nejste spokojeni se svými financemi, prozkoumejte možnosti, kde se dá ušetřit. Měli byste mít malou rezervu v každodenních výdajích. Na straně příjmů to nyní příliš pozitivně nevypadá, zlepšení by vyžadovalo od vás velkou dávku průbojnosti a odvahy. V domácnosti by se měly objevit nějaké hádky o úplné drobnosti, které začne druhá strana. Ale budou bez důsledků. Jestli nemáte vážný vztah a vydáte se ho někam hledat, důvěřivost je vaším velkým nepřítelem. Dejte si pozor na kosti, zvláště na páteř.

3. Blíženci – čekají vás nové a spíše nepříjemné povinnosti. Důležití lidé budou mít výrazně větší požadavky, krizová situace nastane podle horoskopu přibližně v polovině následujícího týdne. Pokuste se ušetřit  tím, že se budete vyhýbat neplánovaným výdajům, dobré je určit si rozpočet na začátku týdne. Hrozí vám dost velké skoky nálad, vaše okolí bude „muset nějak s vámi vydržet“. Vždy kdy to jen půjde se pokuste trochu přibrzdit v různých divnějších móresech. Budete toužit po dobrodružství, ať to není za každou cenu. Stres řešte pravidelným odpočinkem a delším spánkem.

4. Rak – pravidelné povinnosti by vám neměly dělat příliš mnoho problémů. Nezapomeňte si jen v pracovní části týdne pohlídat všechny úřední a také případně bankovní či finanční záležitosti. Pokud máte partnera, pokuste se vymyslet nějaký společný výlet. Nejlepší by byl hezký víkend. K hledání nového vztahu přistupujte s odvahou a rozhodností. Tento týden je dobrý pro návštěvu lékaře, nezapomeňte, že pravidelně bychom měli chodit i k optikovi a to i bez problémů se zrakem, co se tak k němu objednat ?

5. Lev – od začátku týdne budete mít chuť v pracovních věcech co nejvíce rozhodovat a dirigovat různé záležitosti. Určitě ve spoustě věcí víte, co je nejlepší, ale někdy bude dobré taky vyslechnout lidi kolem vás. Pokud narazíte na něco, co od vás bude vyžadovat hodně piplavou práci, buďte co nejtrpělivější. Ve vztahu by vše mělo být hodně milé a velmi romantické, můžete to jen a jen podpořit. Opuštění Lvi by měli vyrazit někam na lov a to nejen večer, ale i během dne. Mohou se objevit nějaké problémy spojené s hormony.

6. Panna – až do čtvrtka bude tento týden hodně nervózní, kolem vás budou vybuchovat různé hádky a spory spojené s prací a financemi. Kdykoliv to jen půjde, pokuste se od všeho mít co největší odstup a nenechte se někým vtahovat do věcí, které vás nezajímají. Cizí lidé by vám měli hodně lichotit, ale tento týden není nejlepší pro nalezení nějakého dlouhodobého vztahu. Lichotky budou ve skutečnosti jen pokusem vás opít rohlíkem. Stejně tak i ve vztahu pokud váš protějšek bude příliš hodný, podívejte se pod pokličku, o co mu ve skutečnosti jde. Dejte si na sebe pozor, zvláště na různé úrazy.

7. Váhy – dělejte si své a pokud možno si příliš nevšímejte jiných lidí. Pokud tento týden budete chtít být soutěživí, tak nedosáhnete nějakých kvalitních výsledků. Pokud někoho chcete předehnat, plánujte spíše na další týdny. Ve vztahu budete toužit po tom, aby vaše láska ukázala, jak vás miluje. Něco dokáže z vlastní iniciativy a k něčemu budete ale muset lehce pomoci náznakem. Pokud partnera teprve hledáte, zajděte někam s přáteli případně je i poproste o tip. Nepřetahujte hluboko do noci, tento týden by měl být hodně o pravidelném odpočinku a také o vitamínech.

8. Štír – v pracovních záležitostech se nebojte bojovat o své zájmy, nikdo jiný neví lépe než vy co vy potřebujete a co bude pro vás a vaše okolí nejlepší. Nenechte se jinými lidmi zatlačit do pozadí, abyste uspěli, musí vás být tento týden hodně vidět.  U rodinného krbu by mělo být příjemné teplíčko bez unikajícího kouře a náhodných jiskřiček, které by mohl způsobit požár. Pokud jste společnou domácnost nezaložili, horoskop vám radí, abyste si užívali života co nejvíce to jen jde. Zvláště se tento týden hodí na nějaké hezké nezávazné flirty. Docela by vám pomohla meditace, pokud k ní máte odpor, pokuste se jít do přírody, někam kam lidé nechodí a vychutnat si to tam několik hodin.

9. Střelec – bude to týden nejistot a takového nějakého výraznějšího neklidu. Budete pravděpodobně dělat více chyb než je obvyklé, důležité bude schopnost je přiznat a potom rychle opravit. Pak s tím nebudou problémy. Pokušení něco zatajit se odrazí znásobením problému. Střelci, kteří žijí bez partnera zatouží po někom, kdo skloubí romantiku ale také naprosto jasnou schopnosti říci kam je nutno jít a jak se tam nejrychleji dojde. Lidé co potkáte v tomto týdnu budou mít jenom část toho co potřebujete. Střelec, který si svou lásku již nalezl by mohl pamatovat na staré přísloví o tom, co prochází žaludkem. Hlídejte si nos a krk, vyhýbejte se lidem, kteří své nachlazení neléčí doma a bezohledně prskají na okolí.

10. Kozoroh – hlídejte si všechny pracovní povinnosti a vše bude v nejlepším pořádku. Nesmíte také zapomínat si udržet kvalitní obraz své osoby jako té nejlepší a nejschopnější v oboru. Měla by se objevit extra hotovost. Zamilovaní Kozorozi by měli začít s partnerem plánovat týdny a měsíce, které budou následovat, nyní najdou nejlepší společný nápad. Pokud jste sami, tak jděte mezi lidi, najdete různé perličky a některé možná v ruce podržíte i déle. Pokud bude vás bolet žaludek, projeďte si jídelníček, měly by stačit jen malé změny.

11. Vodnář – buďte co nejkreativnější v pracovní části týdne a v té odpočinkové se věnujte tomu, čemu je ta část určená. Čili naprostému odpočinku, ať je aktivní nebo pasivní, ale nevymýšlejte nic, nabírejte jen síly na další týden. Ve vztahu bude hodně pochopení, ale příjemnou atmosféru budou narušovat různé společné povinnosti, které vám znemožní více se věnovat sobě navzájem. Po zdravotní stránce by tento týden měl být jedním z nejlepších v poslední době. Pokud jste po nemoci, čeká vás rychlejší rekonvalescence.

12. Ryby – podle horoskopu tento týden bude výtečný pro všemožné změny a začátky nových věcí. Docela jednoduše by se vám mělo podařit i najít nějaké nové možnosti, jak vydělat peníze.  Pokud vás práce donutí vyjet dál od domova, pokuste se tam najít i chvíli pro potěšení. Samotné Ryby by si měly začít hledat někoho, kdo jim pomůže v těžších chvílích, jaké v tomto roce ještě přijdou. Nemusí to být na celý život, ale pár měsíců spolu je také fajn. Ryby ve vztahu by měly projít domácí rozpočet. Je to dobrý týden pro různé sportovní aktivity.