Horoskop na měsíc duben 2012

Horoskop na duben 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  duben bude pro vás velmi příjemný měsíc. Mnoho potěšení by vám měly přinést různá rodinná a přátelská setkání, kterých by mělo býti více než obvykle. Vůbec společnost lidí, kteří jsou vám pokrevně i pocitově nejblíže by pro vás nyní měla být velkou inspirací. Nejvíce energie budete mít v posledních deseti dnech měsíce, Venuše by vám měla dát také na toto období více harmonie a tzv. slunce v duši. Čekejte nějaký dar.

Býk – nyní pro vás nastane podle horoskopu velmi dobré období pro různé investice a případně i velkou reorganizaci vaší profesní činnosti. Měli byste vsadit hlavně na co největší samostatnost, to je cesta do budoucna pro vás, nezávislost na jiných. Asi za to může příchod jara a probuzení z takové té zimní ospalosti, ale ačkoliv ještě není květen, vy budete překypovat vášní. V druhé polovině dubna se může stát, že budete mít nějaké nepříjemnější téma v partnerském životě, vyřešte ho rychle. Prospěl by vám nějaký aktivní sport.

Blíženci – rozvíjející se jaro a optimismus, který obecně toto roční období u všech lidí přináší jsou dobrým momentem pro větší investice Blíženců.  Nyní byste měli vidět osobu, která je vašemu srdci nejbližší ve výrazně jasnějším světle, hříchy by se měly stát spíše rozvernějšími hříšky a za vše budete vděčit pozitivnímu vlivu Venuše. Užívejte si lásky – pokud jste sami, nyní můžete ten stav změnit, stačí jen chtít. Planety obecně přejí vaší kráse, dobrá by byla masáž a nebo návštěva salónu krásy.

Rak – vyberte si na začátku měsíce nějaký ambicióznější cíl, kterého byste chtěli dosáhnout a jděte rovnou za ním. Harmonický vztah vám v dubnu podle horoskopu pomůže udržet vliv Uranu a Slunce. A díky Merkurovi byste zase měli dostat darem velmi dobrý smysl pro humor, který vám pomůže osvěžit každodennost. Nyní i různé, dříve nudné věci, se ukážou ve výrazně optimističtějším úhlu. Poslední týden měsíce by měl být velmi dobrý pro návštěvu holiče, budete mít dobrou fantasii a bude vám to velmi slušet. Vyzkoušejte nějaký nový olej do koupele.

Lev – budete mít hodně energie, ale také i výdrž a trpělivost, které vám pomohou překonat několik nepříjemných či výrazně náročnějších situací, které se v každém týdnu objeví. Vykažte hodně iniciativy, bude velmi pozitivně oceněna a to nejen slovy. Citové záležitosti budete řešit spíše z pohledu člověka, který má na nose hodně růžové brýle. Takže pozor na to. Celý duben byste měli být spíše zdravější než obvykle, ale má to jednu podmínku. Musíte často a pravidelně chodit na procházky na čerstvém vzduchu. Druhý nebo třetí víkend byste mohli prožít mimo domov.

Panna – duben bude pro vás podle horoskopu úplně ideální měsíc na různé cesty, také bude přát vytváření nových známostí a vztahů a vůbec bude pozitivně nakloněn čemukoliv novému, přesahujícímu hranice vašich všedních dnů. Na jaře by se měl velmi dobře rozvinout váš společenský život, potkáte hodně zajímavých lidí. Hlavně byste neměli sedět doma. Mohou se objevit menší zdravotní problémy, zvláště na začátku a na konci měsíce. Hlídejte si pečlivě váš jídelníček, tím můžete ovlivnit zdraví nejvíce.

Váhy – hlídejte si celý měsíc aktuální události. Pomůže vám to reagovat rychle na různé nadcházející změny. Ve vašem okolí se nejvíce bude počítat zásada, kdo dřív přijde ten dřív mele a kdo zaváhá ten nežere. Budete mít hodně úspěchů v různých flirtech a romantických situacích. Pokud máte partnera, tak to můžete využít také. Není hezčí oživení než troška romantického svádění před spaním. Díky tomu se vám podaří udržet velmi příjemnou atmosféru u domácího krbu. Na konci měsíce se budete možná cítit trochu více unaveni než je to obvyklé, pokuste se najít více času na dobrý relax, zvláště večer.

Štír – celých třicet dnů bude ideálních pro obnovu vztahů mezi lidmi. Pokud jste s někým ve sporu, vytáhněte ruku a uvidíte s jakým nadšením a pokorou vaši nabídku ke smíru přijme. Stačí jen řešit vše s úsměvem. Nějaký dřívější nepřítel nebo ne příliš přítel vám může nyní dát velmi dobrou radu, díky které se vám podaří výrazně zlepšit vaší životní situaci.  Vyhýbejte se akcím, které jsou vám nesympatické, může tam dojít k průšvihu. Veškerou nadbytečnou energii, která by se měla v návalech objevovat, využijte na cvičení a fyzické aktivity. Bylo by dobré se naučit něco nového. Pokuste se udržet přísun všech vitamínů.

Střelec – budete se kolem sebe rozhlížet dosti kritickým pohledem. Určitě není dobrá úplná otevřenost či důvěra, ale dejte si pozor, abyste ve svých negativních hodnoceních nepřeháněli. Pamatujte si, že v životě není převažující bílá či černá, ale různé odstíny šedi. Práce by mělo být nejvíce v první polovině měsíce, později by se situace měla spíše uvolnit a měli byste mít i více času na své volnočasové aktivity. Doma by vás mělo čekat několik ostrých konfliktů, jeden z nich se může protáhnout i na více dní. V takové situaci se spíše stáhněte do ústraní a čekejte na krok druhé strany. Hrozí vám, že na vás vlítne nějaký nemilý virus. Snažte se vyhýbat lidem s nějakou nakažlivou nemocí, protože průběh u vás bude nepříjemný.

Kozoroh – duben bude pro vás podle horoskopu velmi úspěšný, ale má to jednu podmínku. Objeví se pár příležitostí a vy každou musíte okamžitě chytit za pačesy. Nesmíte zaspat, nesmíte váhat, co přijde berte okamžitě bez přemýšlení. Případné drobné nesnáze budete řešit až průběžně jak se objeví. Lásku neřešte, ta se řeší sama. V druhé polovině měsíce vaše kondice, a to jak fyzická tak i ta psychická bude na velmi vysoké úrovni. Bylo by dobré si vyřídit všechny pravidelné kontroly u lékařů. Obnovte trochu svůj šatník.

Vodnář – pozor na začátek měsíce, budete vyvolávat různé spory a konflikty, z nichž naprostá většina bude úplně zbytečná a hodně vám uškodí. Vždy když si to uvědomíte, ihned se pokuste uhasit požár a s úsměvem vysvětlete, že šlo jen o omyl. Mezi patnáctým až dvacátým se vám ozve někdo zajímavý ale také důležitý. Zajistěte si schůzku.  Pokuste si vymyslet nějaký způsob, jak si na léto ušetřit více času, který budete moci věnovat nějaké krásné dovolené. Využijte energii a pozitivní přístup na práci. Vyjděte někam za kulturou, klidně i do kina.

Ryby – budete mít dost bláznivé nápady, klidně je realizujte, jen ujistěte okolí, že vše s vámi je v pořádku a jde jen o jarní zábavu. Jinak vám mohou zbytečně házet klacky pod nohy svou přehnanou starostlivostí. Horoskop předpovídá, že by to pro vás měl být hodně zamilovaný měsíc, něco jako takový předčasný první máj, lásky čas. Jen pozor aby vám velké množství práce nezabránilo vychutnávat tuto příjemnou situaci. Pokuste se dobře rozdělit čas mezi povinné a příjemné. Koncentrujte se na důležitých věcech, drobnosti nechte na konec jara a na léto.