Horoskopy od 12-03-2012 do 18-03-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
jedenáctý týden roku 2012

1. Beran – trochu si povolte opasek, nesmíte se držet tak zkrátka. V tomto týdnu si udělejte pořádek v pracovních záležitostech. Nezadržujte už nic, co je blízko konce. Nové nápady je nutno zdokonalit. V lásce je nutný poctivý rozhovor, ale vše by mělo být lepší než si myslíte. Nyní by mělo dojít k jistému poklesu formy, před víkendem se to zlepší, ale bude to jen krátkodobé.

2. Býk – nepokoušejte se být neustále ve středu pozornosti. Lepší je pozorovat některé věci přeci jen z povzdálí. Měla by se objevit nějaká možnost vylepšení domácího rozpočtu, využijte ji. Pokud budete riskovat, tak až do čtvrtka budete mít štěstí. Podle horoskopu by Venuše měla zvýraznit vše, co je na vás nejkrásnější. I to viditelné i to, co je pod povrchem. Pokuste se vyhýbat úplné lenosti, pohyb je opravdu zdravý.

3. Blíženci – tento týden si dávejte pozor, je výrazně jednodušší o něco přijít než něco získat. Než se pro něco definitivně rozhodnete, pořádně promyslete co bude dál. Rozhlédněte se pořádně kolem sebe, nesnaží se vás podrazit pracovně zrovna ta osoba, která má nejširší úsměv ? Pokud hledáte partnera, budete mít úspěch. Otázka je jen taková, jestli je to zrovna ta pravá osoba na delší dobu. Vyhýbejte se nebezpečným aktivitám. Pokud budete mít nějaký menší problém, nepodceňujte ho.

4. Rak – tento týden je před vámi několik pastí. Všem se ale budete moci vyhnout, pokud k životu budete přistupovat s rozumem a bez emocí. Od začátku týdne myslete na zadní kolečka a pokud možno před každou neznámou situací si nachystejte rezervní plán. V lásce a sporech, které se tento týden mohou objevit bude nejlepším rádcem vaše intuice. Zdravotně by vše mělo být obecně v pořádku, držte se jen hesla, všeho s mírou.

5. Lev – tento týden vám horoskop rozhodně radí, abyste postupovali rozumně. Vše je na vážkách osudu, máte stejné šance na úspěch jako na porážku a nejvíce bude záležet na vašem nasazení. Od středy vás bude lákat několik větších nákupů, pokuste se jim vyhnout. Tentokrát velmi jednoduše vydáte více než získáte. Samotní Lvi by měli pamatovat na drobnůstku, že pokud je tento týden někdo zaujme, tak to bude jen malé dobrodružství. Lvi s partnerem by měli vsadit na vzájemný respekt. Změny nálady může ovlivnit změna vzhledu.

6. Panna – vaše hodnota v očích celého okolí stoupá. Nyní by mělo stačit jen trochu trpělivosti a podaří se vám sbírat zlaté ovoce.  Jediné co by bylo dobré, kdybyste se snažili být i nejpozornější. Je několik důležitých drobností, které budete muset vyřešit a nesmíte na ně zapomenout. Přející lidé vám nejlépe pomohou. V lásce čekejte nějakou zvláštní bouři ve čtvrtek a v pátek. Velké množství povinností by vyžadovalo, kdybyste našli nějakou novou metodu, jak se zbavit stresu.

7. Váhy – kouzlo by každodenní šedi mohlo přidat pár drobností. I povinnosti se dá dělat trochu jinak, živěji, stačí mít jen pozitivní přístup. Času budete mít dost, pokud alespoň trochu zpomalíte. Není důvod tak hnát, vše byste měli stihnout a důležité věci jsou teprve před vámi. Nechte se svádět, ať váš partner (a nebo pokud ho nemáte, tak člověk co vás nyní zajímá) také vynaloží trochu více úsilí než obvykle. Dejte si pozor i na drobné zdravotní problémy, nejste z oceli, to byli jen sovětští komsomolci. Vy jste jen člověk a člověku pomůže návštěva lékaře.

8. Štír – u problematických a náročnějších záležitostí, kde řešení není viditelné na první pohled, dejte na předtuchu. Bude užitečné všechny důležité lidi okouzlit a první dojem je ten nedůležitější. Takže na vše se velmi pečlivě připravujte. Nepodceňte ani drobnosti či doplňky. V lásce by měla být vaším největším trumfem jistá nedostupnost a odtažitost. Pokud začnete cítit větší únavu, okamžitě přibrzděte a ušetřete si nějaký čas navíc na odpočinek.

9. Střelec – život nás někdy prostě jen tak šálí, tento týden nic nebude jisté, co bude platit večer, už ráno bude vypadat úplně jinak. Své věci vyřizujte se skromností, přílišná sebejistota, která může hraničit s nafoukanosti, vám může jen velmi uškodit. Pozor, i stěny mají uši. Vyhněte se jakýmkoliv poznámkám, které později nebudete moci vzít zpět. Pokud chcete nový vztah, pamatujte, že nemusíte brát úplně všechno. Cítíte únavu ? Ale vždyť už je jaro, vyjděte ven a dýchejte čerstvý vzduch, to vás nabije energií.

10. Kozoroh – pokuste se být originální a kreativní. Možná potkáte někoho, kdo se bude zajímat o vaše nápady a bylo by dobré ho oslovit něčím jiným než dělají všichni v okolí. Nebojte se nějaké nové výzvy, nyní jste na tahu právě vy. Podle horoskopu planety mohou přinést v lásce něco nového, co způsobí, že svět se stane ještě krásnější. Je možné, že se objeví nějaké menší nachlazení, ale pokud nebudete příliš tlačit na pilu a jen přibrzdíte, tak zmizí rychle samo.

11. Vodnář – tento týden bude dobrý pro diplomacii. Budete vynikat ve všech rozhovorech a důležitých jednáních, takže pokud bude možné nějakou takovou situaci urychlit, rozhodně ji přesuňte na tento týden. Pokud vás někdo někam pozve na pátek či na víkend, rozhodně pozvánku neodmítejte. Bude to velmi příjemné a rozhodně vám to ukáže mnohé v úplně jiném světle. Vzbuzujete zájem. Vyhýbejte se lidem s chřipkami a nemocemi podobného typu. Posilujte imunitu.

12. Ryby – začněte se zabývat pouze vašimi záležitostmi. Je fajn, že máte starosti o jiné, ale nejdříve je nutno mít u sebe pořádek. Jinak zmeškáte několik velmi důležitých věcí a důsledky mohou být velmi negativní. Nejdůležitější budou nyní znalosti a také případně schopnost najít ještě ten kousek síly navíc v situaci, kdy už nebudete moci. Jestli se tento týden zamilujete, tak to bude konečně ono. Stálo by za to trošku popracovat nad formou a případně i pokud máte problémy, tak i nad svou váhou.